Sohbet- Muhabbet Faslı

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #3,521
Areon markasından deneyiminiz olumlu olursa eğer bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdi kendimce oluşturduğum ufak kombinle mutluyum ama zamanla sıkılmam muhtemel :DLittle Joe olarak mavi “ocean splash” olanı traş köpüğü gibi, kırmızı “cherry blossom “olanı küçükken içtiğimiz pembe öksürük şurupları gibi kokuyor. Bu iki çeşidi mesela para israfı oldu benim için. Muscent markasının minik şişede “Red Sekoya”
oto kokusu diye geçen (spreyli olmayan ) versiyonunu denemenizi öneririm. Önce mağazalarına girip içeride biraz vakit geçirip koklayın ama , beğenmeyen de olabiliyor çünkü. Bulunduğunuz ilde mağazaları varsa kargo ile de uğraşmazsınız ne yazık ki ufacık ürünün kendinden yüksek kargo ücreti var :(
Tabii, yorumlarımı aktarırım. Mavi ve kırmızı little Joe'dan uzak durayım :D özellikle yaz günü kokular daha sağır gelebiliyor.

Red Sekoya olarak farklı parfüm firmalarının ürünleri var ama hepsi aynı kokuyu aynı notaları temsil ediyor sanırım. Mağazada bir koklayıp ona göre alayım. Bir zamanlar 0 araç kokusu diye tek tek deneyip en son hüsranla bırakmıştım arayışı :D
Nasiol'ün sıfır araç kokusu felaketti bence. 3d markasınınki yeni temizlenmiş Vileda yapılmış ev kokusuydu, sıfır araç kokusu olmasa da temizlik kokması güzeldi. Little Trees sıfır araç kokusu da ferah bir koku ama sıfır araç gibi kokmuyor asla :D

Mörv5n

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Tabii, yorumlarımı aktarırım. Mavi ve kırmızı little Joe'dan uzak durayım :D özellikle yaz günü kokular daha sağır gelebiliyor.

Red Sekoya olarak farklı parfüm firmalarının ürünleri var ama hepsi aynı kokuyu aynı notaları temsil ediyor sanırım. Mağazada bir koklayıp ona göre alayım. Bir zamanlar 0 araç kokusu diye tek tek deneyip en son hüsranla bırakmıştım arayışı :D
Nasiol'ün sıfır araç kokusu felaketti bence. 3d markasınınki yeni temizlenmiş Vileda yapılmış ev kokusuydu, sıfır araç kokusu olmasa da temizlik kokması güzeldi. Little Trees sıfır araç kokusu da ferah bir koku ama sıfır araç gibi kokmuyor asla :D
Sekoya adı altında farklı farklı Odunsu notaları karıştırıp o şekilde piyasaya sunuyorlar belirli bir formu yakalayabilmek için. Geneli de bambaşka hallere büründürmüş oluyor kokuyu :(
O hüsranı bizim gibi yaşayan çok insan mevcut :D Aldıklarımızın performansını etkileyen fazlaca faktör var en basiti sigara içilen araçta ne yaparsanız yapın kokunun kendini tam gösteremediğine inanıyorum. Nasiol‘un sıfır araç kokusunu alma gafletine ilk düşenlerdem biri olmam muhtemel ki Allah bir daha düşürmesin :D 3d hiç denemedim ama temizlik kokusunu genelde sevdiğim için mutlaka bakacağım . Yabancı YouTuber‘lar little trees konusunda çok başarılılar , city style olanı yorumlara bakarak almıştım. malum onlar için bu tarz kokular ulaşılabilir ve ucuz olduğu için çeşitlerinin çoğunu deneyimlemiş oluyorlar. İnsanın bazen eli gitmiyor bu kadar basit şeylere böyle saçma rakamlar bayılmaya lakin kullanmayınca da olmuyor :(
California Scents Golden State Delight aldım üç gün önce onu da çok methetmişlerdi. Deneyince mutlaka yazacağım :)

Son düzenleme:

ygT-

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dün 2.30 saat uğraştım hızlı cila attım ertesi gün geldiği hal :)
Al benden de o kadar, cumartesi yıkadım cilaladım 1.5-2 saat sürdü, pazar günü 3-4 saat yağmur atıştırdı. Normal yağmur yağsa yine iyi de bildiğin çamur yağmış, tabi yağmur sonrasında benek benek çamur lekeleri oluştu yüzeyde :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sekoya adı altında farklı farklı Odunsu notaları karıştırıp o şekilde piyasaya sunuyorlar belirli bir formu yakalayabilmek için. Geneli de bambaşka hallere büründürmüş oluyor kokuyu :(
O hüsranı bizim gibi yaşayan çok insan mevcut :D Aldıklarımızın performansını etkileyen fazlaca faktör var en basiti sigara içilen araçta ne yaparsanız yapın kokunun kendini tam gösteremediğine inanıyorum. Nasiol‘un sıfır araç kokusunu alma gafletine ilk düşenlerdem biri olmam muhtemel ki Allah bir daha düşürmesin :D 3d hiç denemedim ama temizlik kokusunu genelde sevdiğim için mutlaka bakacağım . Yabancı YouTuber‘lar little trees konusunda çok başarılılar , city style olanı yorumlara bakarak almıştım. malum onlar için bu tarz kokular ulaşılabilir ve ucuz olduğu için çeşitlerinin çoğunu deneyimlemiş oluyorlar. İnsanın bazen eli gitmiyor bu kadar basit şeylere böyle saçma rakamlar bayılmaya lakin kullanmayınca da olmuyor :(
California Scents Golden State Delight aldım üç gün önce onu da çok methetmişlerdi. Deneyince mutlaka yazacağım :)
Kesinlikle sigara varsa koku kalmıyor, yoğun olan diğerini baskılıyor. Sigara içilen araçlarda 2-3 little trees kullanımı sonrası sigara kokusu baskılanıyor tekrar sigara içilmezse. 3d bölünmüş uygun fiyatlı denk geldi diye almıştım, öyle ille alınabilecek merak edilecek bir durumu yok, kalıcılık çok az.
City style, yeşil renkli, morlu siyahlı olanları da güzeldi, siyah renkli olanı da erkek parfümü gibi kokuyordu. Little Trees karton koku alıp kötü koktu diyebileceğim hatırlamıyorum. O konserve gibi olanlar hakkında görüşlerinizi bekliyorum, daha iyiyse o şekilde de devam edebilirim

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Hanımın Dyson araçta da iş görecek
Evde olmadığım için ürünün satış sayfasındaki fotoğrafını paylaşabildim
Aşırı rahatlatıyor bu 2 parça. Evde de kullanıyorum, kendi kendine toplanabiliyor ufak kalıyor, çekince baya uzuyor. Çinli malzeme aldım da iş görüyor yetiyor :D orj parçaya pek gerek yok bence.

ygT-

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aşırı rahatlatıyor bu 2 parça. Evde de kullanıyorum, kendi kendine toplanabiliyor ufak kalıyor, çekince baya uzuyor. Çinli malzeme aldım da iş görüyor yetiyor :D orj parçaya pek gerek yok bence.
Hocam link paylaşırmısınız, dyson v15 e uyumlu mudur? Ön koltukların altına ve kapı eşiğiyle koltuk arasına dyson sığmıyor.

BahadirA.

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Takip eden ya da bekleyen varsa taşdemirdeki gyeon stoklari guncellenmis, erayerol da bu haftaici site guncellenecek demisti

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar detail forum ailesi.
Bu hafta sonu kuzenin düğünü nedeniyle İstanbul Beylikdüzü tarafındayız. Forumda ki paylaşımlar aracılığı ile @Emre. ile tanışmıştık . Bugün kısa zaman diliminde ziyaret edip çayını içtik. Gelirken numunelik lotar ve i2 getirdim. Sağolsun o da bize ev17 ayırmış. Nazik düşüncesi için teşekkür ederim. Fotoğraf daki kapalı garajdaki araba Emre'nin Cross, güzel bir sohbetimiz oldu. Misafirperverliği için teşekkür ederim. Forum sayesinde iyi bir insan tanıdım.

loading gif download

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Merhabalar detail forum ailesi.
Bu hafta sonu kuzenin düğünü nedeniyle İstanbul Beylikdüzü tarafındayız. Forumda ki paylaşımlar aracılığı ile @Emre. ile tanışmıştık . Bugün kısa zaman diliminde ziyaret edip çayını içtik. Gelirken numunelik lotar ve i2 getirdim. Sağolsun o da bize ev17 ayırmış. Nazik düşüncesi için teşekkür ederim. Fotoğraf daki kapalı garajdaki araba Emre'nin Cross, güzel bir sohbetimiz oldu. Misafirperverliği için teşekkür ederim. Forum sayesinde iyi bir insan tanıdım.

loading gif download
Erkan hocam ben teşekkür ederim ayağınıza sağlık :) inşallah tekrarlarız :) araba detay her zaman olur önemli olan iyi bir insan,abi,kardeş,arkadaş kazanabilmek ve bunu başardığımıza inanıyorum:) forum yöneticisi kurucularınada ayrıca teşekkür ediyorum:) düğününüz hayırlı olsun tekrardan sağlıcakla kalın :)

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Erkan hocam ben teşekkür ederim ayağınıza sağlık :) inşallah tekrarlarız :) araba detay her zaman olur önemli olan iyi bir insan,abi,kardeş,arkadaş kazanabilmek ve bunu başardığımıza inanıyorum:) forum yöneticisi kurucularınada ayrıca teşekkür ediyorum:) düğününüz hayırlı olsun tekrardan sağlıcakla kalın :)
Emre , iyi dileklerin için ben teşekkür ederim, tekrar görüşmek üzere.. selamlar saygılar..