Sohbet- Muhabbet Faslı

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Geçenlerde bi test videosunda sonax lastik parlatıcı ve bsd mix yapıp kullanmışlar bunuda test ediyorlardı harika su itiyordu ve parlaklık güzel seviyedeydi bunu nasıl bi mix yapabiliriz kaşıntı başladı bende
@onurçiko @ege @Pro @can26 @Paian
Fikir verebilirmisiniz tutarsa çok güzel olur gibime geliyor

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Geçenlerde bi test videosunda sonax lastik parlatıcı ve bsd mix yapıp kullanmışlar bunuda test ediyorlardı harika su itiyordu ve parlaklık güzel seviyedeydi bunu nasıl bi mix yapabiliriz kaşıntı başladı bende
Bende sonax lastik parlatıcı yok, denk gelirse alır yapatım.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@Atocan hmm ilginç bir karışımmış. BSD’yi lastiklere uygulamamıştım hiç. Yazlıkları taktırıcam bu hafta. Sonax lastik parlatıcı yok ama sarp ile bir karıştırayım bakalım.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Mix demenedim ama daha önce bsd lastik lerde kullandım üstüne başka bir lastik parlatıcı sürmüştüm. Pek Bi fark göremedim. Vazveçmiştim
Bi ara senin için farklı birşeyler deniyelim kaşıntıyı alalım bende kaşınma başladı bak şimdi

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Abi bende würth ve endurance var ikisiyle ufak bi hazırlık yapıp deneyeyim bsd nin etkisiyle belki kalıcı bi karışım olabilir diye düşünüyorum
Bsd sebebiyle çamura ve toza daha fazla kucak da açabilir tabi. Neyse bir deneyeyim bakalım merak ettim. İşine biraz da PW karıştırayım ben. Rahat edemiyorum PW karıştırmayınca.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Mix demenedim ama daha önce bsd lastik lerde kullandım üstüne başka bir lastik parlatıcı sürmüştüm. Pek Bi fark göremedim. Vazveçmiştim
Bi ara senin için farklı birşeyler deniyelim kaşıntıyı alalım bende kaşınma başladı bak şimdi
Abi sen çözersin bu işi kuvvetten birlik doğar bi el atıp şu işi çözelim yerli mix olsun :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Sonax yok ama Flowey Brillo gomme var, plenty var, Sarp var, Endurance var hangisiyle karıştırsam ki :) Ne bsd imiş arkadaş ya isveç çakısı gibi maşallah..

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Abi sen çözersin bu işi kuvvetten birlik doğar bi el atıp şu işi çözelim yerli mix olsun :)
Tabi ki hep beraber deniyelim ama bsd önceki uygulamamda çok oldu tam hatırlamamak beraber lastik parlatıcıyla birleşememişti Bi içerik incelemesi yaparak daha iyi sonuç alınabilir gibi uzun olur ama verimlide olur gibi.
Videoyu paylaşırsan daha iyi olur bulabilirsen.