Sohbet- Muhabbet Faslı

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Öne çıkan konu #241
Evet @can26 diye bir sorunumuz kalmadığına göre nerde kalmıştık..:sarki::cool: Heh Sonax bsd ile sonax lastik parlatıcı mixi diyorduk.. :kop::kop:
@Pro adminim ne yaptiniz @can26 karantinaya mi alindi Su lastik parlatici karisimini cidden birisi denesede gorsek cok iyi duruyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Birileri demiş öldü,şimdi yazsınlar kral geri döndü......

İçeride zor zamanlarım oldu ,dostu düşmanı tanıdık bu sepele hal hatır soran ziyarete gelen dostlar eksik olmasın :arkadass: ama davadan dönenin kalemi kırılsın :kop: tahliyemiz başkalarının özgürlüğüne kısıtta bulunabilir UYKUDA OLANLARI BİR UYANDIRAYIM :dangeer:

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Birileri demiş öldü,şimdi yazsınlar kral geri döndü......

İçeride zor zamanlarım oldu ,dostu düşmanı tanıdık bu sepele hal hatır soran ziyarete gelen dostlar eksik olmasın :arkadass: ama davadan dönenin kalemi kırılsın :kop: tahliyemiz başkalarının özgürlüğüne kısıtta bulunabilir UYKUDA OLANLARI BİR UYANDIRAYIM :dangeer:

Tam da diyecektim @can26 sosyal adminimizin yerini doldurabilecegini dusunen gonullu, tasini kayasini sakinmayacak uyelerimizi basvuruya bekliyoruz diye. Efsane geri donmus

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Yanlış konuya yazıyorsam affedin de bugün farkettim benim otantik bayaa azalmış
Yeni bir carnauba wax bakıyorum
Pns iyi midir?
Ne dersiniz?
Carnauba oranı nasıl?
:kop:

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Yanlış konuya yazıyorsam affedin de bugün farkettim benim otantik bayaa azalmış
Yeni bir carnauba wax bakıyorum
Pns iyi midir?
Ne dersiniz?
Carnauba oranı nasıl?
:kop:
Tam bilgim yok yalan olmasin ama pns sentetik bir urun yani iceriginde carnauba bulunmuyor. Carnauba bazli urun isterseniz baska urun bakmakta fayda var. Guzel mi kismi goreceli ben begeniyorum mesela

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Tam bilgim yok yalan olmasin ama pns sentetik bir urun yani iceriginde carnauba bulunmuyor. Carnauba bazli urun isterseniz baska urun bakmakta fayda var. Guzel mi kismi goreceli ben begeniyorum mesela

Ama en kral carnaubacılar pns kullanıyor :sarki:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
@can26 uyuduk ya atıp tutmuşsun bu arada şeklini yaptığın Kenan İmirzalıoğlu bizim iki köy yandan akıllı ol :dangeer:
@ccibb valla abi sağol ya pns de carnauba var bunlar bilmiyor sen bi kullan bana hak vereceksin varmıymış yokmuymuş :komik:
@İdris vayyy idris bey tabii insan gardaşını korur elin harranlısıyla işin ne senin :aglaa:
@Pro hemşerim sağolasın bunun dilinden sen anlıyorsun :taraa:
@Cangp2 sosyal kısmı tamam da admin derken :komik::kop::kop:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
O konuya yorum yapmasi icin @can26 sosyal adminimi konuya davet ediyorum yakinda taslarini alir gelir pns e yorum yapar

Abi eyvallah gönlün zengin admin değilim yetkimiz yok olsa dün sürgünlere gidermiydik:kop:

@Atocan biz arkadan atıp tutmuyoruz beyefendi buraya yazıyoruz ki kayıtlara geçsin :kurall::komik:

Günaydın günaydın:mutlu:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Abi eyvallah gönlün zengin admin değilim yetkimiz yok olsa dün sürgünlere gidermiydik:kop:

@Atocan biz arkadan atıp tutmuyoruz beyefendi buraya yazıyoruz ki kayıtlara geçsin :kurall::komik:

Günaydın günaydın:mutlu:
Ben yokken şaçıp savurmuşsun bak aklını alırım :dangeer:
Günaydınına günaydın kardeş :taraa:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ekli dosyayı görüntüle 7318
Şimdi ben bunu alıyorum ama bu jel, bunu nasıl katıştıracağım bsd ile. Fiyatıda iyiymiş bu arada maaşallah. Ucuzdur dedim ama 55 tl çıktı.
Bana Bunun finali çok parlak gelmişti su ile karıştırayım dedim karışmamıştı bsd ile nasıl karışıyor merak ettim.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ