Sohbet- Muhabbet Faslı

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@can26 uyuduk ya atıp tutmuşsun bu arada şeklini yaptığın Kenan İmirzalıoğlu bizim iki köy yandan akıllı ol :dangeer:
@ccibb valla abi sağol ya pns de carnauba var bunlar bilmiyor sen bi kullan bana hak vereceksin varmıymış yokmuymuş :komik:
@İdris vayyy idris bey tabii insan gardaşını korur elin harranlısıyla işin ne senin :aglaa:
@Pro hemşerim sağolasın bunun dilinden sen anlıyorsun :taraa:
@Cangp2 sosyal kısmı tamam da admin derken :komik::kop::kop:
Yaramazlık yaparsa buralardayım abi :fisilti:<3
@Cangp2 forumda tek admin var :cool:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@onurçiko @ege ben bugün würth bsd pw gliserin setinden bi deneme yapacam azıcık bakalım ne çıkacak ortaya
Aslında eski Bi lastik bulunsa daha iyi olur bukadar çok farklı ürün karıştırmak pek mantıklı degil. İçerikler çakışırsa lastikler yogun yıpranabilir. Küçük adımlarla gidin en iyisi.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aslında eski Bi lastik bulunsa daha iyi olur bukadar çok farklı ürün karıştırmak pek mantıklı degil. İçerikler çakışırsa lastikler yogun yıpranabilir. Küçük adımlarla gidin en iyisi.
03A5236D-3AD4-4C87-8D52-5E5576533FDB.jpeg

Würth pw bsd maalesef karışmadı abi bsd kesilmiş süt gibi katılaşıp kaldı çakıştı galiba ürünler

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Ekli dosyayı görüntüle 7329

Würth pw bsd maalesef karışmadı abi bsd kesilmiş süt gibi katılaşıp kaldı çakıştı galiba ürünler
Ekli dosyayı görüntüle 7330

Abi würth ile bsd sorunsuz şekilde bağdaştılar şimdilik sıkıntı gözükmüyor testini yarın yapayım bi @ege
Dedigim gibi çok çeşit kimyasalda sorun olur. Tepkimelerini bilmen gerek hatta aynı uyumlu olanların miktarı bile önem teşkil eder üründe bozulma başgöstermiş. Yarını bekliyoruz o vakit hadi hayırlısı
Bir uyarıda lütfen eldiven ve gözlük kullan böyle kurcalarken kimyasalları zaraR görmeni hiç istemem. Önce iş güvenligi

berkayesilyurtt

Acemi Detaycı
Üye
Herkese selam üstadlar..

Aracıma lastik arayışındayım bütçem belli o yüzden fazla açılamıyorum. Kullanan veya bilgisi olan varsa “falken - ecorun ziex ze914” serisini nasıl bilirsiniz? Etiket bilgilerini biliyorum ancak son kullanıcı yorumları da önemli benim için. Şimdiden teşekkürler :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi