Sohbet- Muhabbet Faslı

berkayesilyurtt

Acemi Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #281
Herkese selam üstadlar..

Aracıma lastik arayışındayım bütçem belli o yüzden fazla açılamıyorum. Kullanan veya bilgisi olan varsa “falken - ecorun ziex ze914” serisini nasıl bilirsiniz? Etiket bilgilerini biliyorum ancak son kullanıcı yorumları da önemli benim için. Şimdiden teşekkürler :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Herkese selam üstadlar..

Aracıma lastik arayışındayım bütçem belli o yüzden fazla açılamıyorum. Kullanan veya bilgisi olan varsa “falken - ecorun ziex ze914” serisini nasıl bilirsiniz? Etiket bilgilerini biliyorum ancak son kullanıcı yorumları da önemli benim için. Şimdiden teşekkürler :)

Başkan mrhb ben kefilim falkene yazlık kullanmadım ama şöyle bir durum var elimde bir dört mevsim falken euro all season aldım kar kış kıyamet sorunsuz biniyoruz diğer aracımda da falken eurowinter hs01 var tek kelimeyle mükemmel diyebileceğim bir kış lastiği. Yazlıkların ömrü bitmedi ama biterse alınacak tek lastik falkendir f/p ürünüdür. Yurt dışı tyreview sitesinde bol yorum görebilirsin tr de yeni yeni piyasadalar 2-3 senedir tr üretimi çankırıda fabrikaları petlasın yüzde 25-30 arasında ortaklığı var japon teknolojisi ile üretiliyor ben memnunum tavsiye ederim

berkayesilyurtt

Acemi Detaycı
Üye
Başkan mrhb ben kefilim falkene yazlık kullanmadım ama şöyle bir durum var elimde bir dört mevsim falken euro all season aldım kar kış kıyamet sorunsuz biniyoruz diğer aracımda da falken eurowinter hs01 var tek kelimeyle mükemmel diyebileceğim bir kış lastiği. Yazlıkların ömrü bitmedi ama biterse alınacak tek lastik falkendir f/p ürünüdür. Yurt dışı tyreview sitesinde bol yorum görebilirsin tr de yeni yeni piyasadalar 2-3 senedir tr üretimi çankırıda fabrikaları petlasın yüzde 25-30 arasında ortaklığı var japon teknolojisi ile üretiliyor ben memnunum tavsiye ederim
Eyvallah hocam genelde iyi yorum okudum zaten bu fiyat bandında alınacak en iyi lastik gibi duruyor hadi bakalım

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dedigim gibi çok çeşit kimyasalda sorun olur. Tepkimelerini bilmen gerek hatta aynı uyumlu olanların miktarı bile önem teşkil eder üründe bozulma başgöstermiş. Yarını bekliyoruz o vakit hadi hayırlısı
Bir uyarıda lütfen eldiven ve gözlük kullan böyle kurcalarken kimyasalları zaraR görmeni hiç istemem. Önce iş güvenligi
Hiç adetim değil abi sanayide çalışmaktan artık palazlandık güvensizlik alışkanlığımız oldu :of:

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Herkese selam üstadlar..

Şuan ben ve bir arkadaşım bahsettiğiniz lastiği kullanıyoruz ve f/p açısından gerçekten güzel bir lastik. Sizi üzeceğini düşünmüyorum.

berkayesilyurtt

Acemi Detaycı
Üye
Şuan ben ve bir arkadaşım bahsettiğiniz lastiği kullanıyoruz ve f/p açısından gerçekten güzel bir lastik. Sizi üzeceğini düşünmüyorum.
Sağolun hocam detaycı camia onayladıysa bana artık alıp takmak kaldı. Teşekkürler :)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Sonra @onurçiko neden beyazlara fısıldıyor diyorlar:hava:
Ben fısıldamıyor bağırıyorum artık, yeterrrrrr:kop:
Antalya da asfalt bile beyaza boyansa yeridir diyecektim ama riskli olabilir. Beyaza detay yapmaya alışkın olanlar cevizle asfalta girişebilir. :p:taraa:
Güzel fikirmiş:)
Rengarenk gozumuz kamasti Onur abi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hiç sorma, kör olacaz:noo:
Ahanda bana bundan lazım üstad:taraa:
Arçelik bayisi gibi abi ya ama arada bir tane değişik bişey duruyor sanki :rulet::komik:
Şahın gibi göz var kardeşim farkettin hemen. Zaten faredilmeyecek gibi de değil canım:alkisss: iki gözümün çiçeği:tesellii: