Sohbet- Muhabbet Faslı

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Öne çıkan konu #341
Hız kurallarına uyalım lütfen , napıyosunuz öyle @can26 @Paian :kurall:
Sonra vay efendim yakıt tüketim değerim niye öyle :halay:
1.2 koca yürekli gri kurt çok zor dizginleniyor :komik: .
Arada o ruhu hissetmek istiyor @Paian abimiz o yüzden yakıt değerlerini coşturuyor :komik:
Hatta evi Esenboğa’ya yakın bir yere taşıyıcam. Doğal ortamından ayrı kalmasın benim Boeing :D.
Adminim burada hep hiz kurallarina uyarim. Yoksa pesinize saniyesinde polis yapisiyor. Sanki CS oynar gibi saga sola pusuyorlar degisik bir ortam var. Ama @Paian abi orada o yakit tuketimlerini yakaladiktan sonra buraya gelirse bir rekor denemesi yapar diye dusunuyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir petrol milyarderinin kızını ayarlamam lazım önce :D. Sonra da oraya gelip bir adet Shelby 67 alıcam. İki petrol istasyonum arasında bir depo yakma denemeleri yaparım. Carpe diem baby :taraa:.
@Paian @can26

Hocam rs4 gider gider benzin alır yine gider ama tesla bu şekilde biraz gider sonra yok mu ince uçlu şarj aleti olan diye bağırmaya başlar :D

Bu arada ses demişken ben de italyancıyım :) bir de E60 M5’in çığlıkları tabi ki :))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ferrari benim bu konudaki zayıf noktam. O ses, direksiyondaki devir ışıkları, motor çalıştırma zımbırtısı, direksiyonu sıkarak korna çalma falan acayip çekici. Ama Elon Musk reyiz pil şirketi yatırımı yapmıştı. Yakında bir patlatsın 1000 km menzilli araba da sizin sıradan çinko karbon pilli arabalarınız görür gününü.:kop::komik::kop:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Bu pek çalışıp ödenecek gibi durmuyor Can :kop: Hatta benim maaşım bunun benzinine yetmez :mutlu:

Ben razıyım abi garajımda da durabilir :komik: her gün binilmez zaten sürekli ayağımın altında böyle tepkili gaz pedalı beni sıkıntıya sokar, gençliğimi elimden alabilir:kop::rulet:

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Ben razıyım abi garajımda da durabilir :komik: her gün binilmez zaten sürekli ayağımın altında böyle tepkili gaz pedalı beni sıkıntıya sokar, gençliğimi elimden alabilir:kop::rulet:
Nedense hep hayalimde boyle bir canavar yapmak var bir de pist icin ayri bir tane ama tabi hayaller hayatlar

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Nedense hep hayalimde boyle bir canavar yapmak var bir de pist icin ayri bir tane ama tabi hayaller hayatlar

Benimde aynı şekilde hayallerim var tabi hocam :komik: keyif aracı olarak koşturulacak şekilde. TR şartlarında yürütme maaliyetleri açısından ancak hayal olarak kalacak gibi geliyor :yazik:

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
Ne kadar enteresan insanlar var şu hayatta

Fatih Şahin
Bizim işyerinden arkadaşlar highgenic silikonlu bir ürün var onu sıkıyor araca. Su kaydırıcılığı parlakluğı filan iyi gel sanada sıkalım dediler zor kaçtım ellerinden. :aksii:
Ama bugün sanayide boyacının polisaj faciasına şahit oldum. Diğer herşey normal gelmeye başladı. Tam bi faciaydı. Birisi pasta kurudu diye atıyormuş ver ben kullanırım deyip almış elinden. O pastayı (şişeyi kesmiş önceden açıkta duruyordu) parmaklarıyla tüm kaputa sürdü. Mö den kalma süngeri makineyle rastgele gezdirdi. Kısa sürede kurudu tabi. Ben arabadan fısfısı getireyim bari dememek için zor tuttum kendimi ama neyseki akletti bir kağıt bardakla su getirip serpti ama pek fayda etmedi. Vazgeçti kuru bezle pastayı arabanın üstünden kazıdı. Sonra birazda pastasız kuru süngerle polisaj (!!!) yaptı. En son hortumla su tutup gönderdi arabayı. :of:

Son düzenleme:

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Bizim işyerinden arkadaşlar highgenic silikonlu bir ürün var onu sıkıp mutlu oluyorlar. Su kaydırıcılığı parlakluğı filan iyi gel sanada sıkalım diyorlardı zor kaçtım ellerinden. :aksii:
Ama bugün sanayide boyacının polisaj faciasına şahit oldum. Tam bi faciaydı. Birisi pasta kurudu diye atıyormuş ver ben kullanırım deyip almış elinden. O pastayı (şişeyi kesmiş önceden açıkta duruyordu) parmaklarıyla tüm kaputa sürdü. Mö den kalma süngeri makineyle rastgele gezdirdi. Kısa sürede kurudu tabi. Ben arabadan fısfısı getireyim bari dememek için zor tuttum kendimi ama neyseki akletti bir kağıt bardakla su getirip serpti ama pek fayda etmedi. Vazgeçti kuru bezle pastayı arabanın üstünden kazıdı. Sonra birazda pastasız kuru süngerle polisaj (!!!) yaptı. En son hortumla su tutup gönderdi arabayı. :of:
Bizde polisajdan korkuyoruz acaba arabanın boyasını yakarmıyım yok boyayı kaldırırmıyım yapamam frlan diye :)

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Bizim işyerinden arkadaşlar highgenic silikonlu bir ürün var onu sıkıp mutlu oluyorlar. Su kaydırıcılığı parlakluğı filan iyi gel sanada sıkalım diyorlardı zor kaçtım ellerinden. :aksii:
Ama bugün sanayide boyacının polisaj faciasına şahit oldum. Tam bi faciaydı. Birisi pasta kurudu diye atıyormuş ver ben kullanırım deyip almış elinden. O pastayı (şişeyi kesmiş önceden açıkta duruyordu) parmaklarıyla tüm kaputa sürdü. Mö den kalma süngeri makineyle rastgele gezdirdi. Kısa sürede kurudu tabi. Ben arabadan fısfısı getireyim bari dememek için zor tuttum kendimi ama neyseki akletti bir kağıt bardakla su getirip serpti ama pek fayda etmedi. Vazgeçti kuru bezle pastayı arabanın üstünden kazıdı. Sonra birazda pastasız kuru süngerle polisaj (!!!) yaptı. En son hortumla su tutup gönderdi arabayı. :of:
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demiş atalarımız inşallah doğru yolu bulurlar
Allah kimseyi öyle ustaların eline düşürmesin abi.

Fatih Şahin

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bizim işyerinden arkadaşlar highgenic silikonlu bir ürün var onu sıkıyor araca. Su kaydırıcılığı parlakluğı filan iyi gel sanada sıkalım dediler zor kaçtım ellerinden. :aksii:
Ama bugün sanayide boyacının polisaj faciasına şahit oldum. Diğer herşey normal gelmeye başladı. Tam bi faciaydı. Birisi pasta kurudu diye atıyormuş ver ben kullanırım deyip almış elinden. O pastayı (şişeyi kesmiş önceden açıkta duruyordu) parmaklarıyla tüm kaputa sürdü. Mö den kalma süngeri makineyle rastgele gezdirdi. Kısa sürede kurudu tabi. Ben arabadan fısfısı getireyim bari dememek için zor tuttum kendimi ama neyseki akletti bir kağıt bardakla su getirip serpti ama pek fayda etmedi. Vazgeçti kuru bezle pastayı arabanın üstünden kazıdı. Sonra birazda pastasız kuru süngerle polisaj (!!!) yaptı. En son hortumla su tutup gönderdi arabayı. :of:
100 liraya yapılan polisaj böyle olur işte. İnsanlar emeğinin karşılığını almak için yüksek fiyat istediğinde de kabahatli oluyorlar. Bu demek olmuyor ki her yüksek fiyatlı polisaj mükemmel işçilik getirir....