Sohbet- Muhabbet Faslı

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
:cicek:

Aliexpress'te haftaya yıldönümü indirimleri geliyor. Sepette neler var @Atocan @can26 @Pro ? Bir de şu an uygulamada kupon veriyor. Ekleyin hesaplara.
Valla geçen ay 11 kalem ürün sipariş verdim gelen var gelmeyen var bide arabayı satmak gibi bi plan var şuan biraz soğuk duruyorum :utandim:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
@onurçiko abi yabancı uygulama merkezleri şuan eldivenden vazgeçip büyük delikli süngere geçiyor birde koch falanda çıkartmış adı geçti video izlerken bu konuda yorumun nedir

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@onurçiko abi yabancı uygulama merkezleri şuan eldivenden vazgeçip büyük delikli süngere geçiyor birde koch falanda çıkartmış adı geçti video izlerken bu konuda yorumun nedir
Sünger sıkıntı kardeşim, özellikle bizim gibi kapalı yeri olmayıp yıkama yapanlar için, adamların memleketinde toz yok. Süzger bizi bozar.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sünger sıkıntı kardeşim, özellikle bizim gibi kapalı yeri olmayıp yıkama yapanlar için, adamların memleketinde toz yok. Süzger bizi bozar.
Bende aynısını düşündüm abi şuan yoğun olarak görmeye başlayınca acaba bilmediğim kaçırdığım bi noktamı var diye tereddütte kaldım teşekkür ederim sn.Master :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

Varsa canı sıkılan şöyle bir nurburgring turu atmak isterse diye buraya bırakayım :yazik:

Pistte trafik var,kural ihlali yapmayalım kazasız belasız :digidik:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Abi aynisini post edip bunfan sonra ben nurburgringe kustum diyecektim sen benden once yaptin o isi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Madem Porsche seviyoruz Ruf 'u bilenlerimiz vardır benim hayranlık duymamdaki videolardan biri olabilir tabi çekim kalitesi o zamanlara göre ama hala açıp açıp izlediğim keyif aldığım videolardan bunu da bırakayım <3

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Madem Porsche seviyoruz Ruf 'u bilenlerimiz vardır benim hayranlık duymamdaki videolardan biri olabilir tabi çekim kalitesi o zamanlara göre ama hala açıp açıp izlediğim keyif aldığım videolardan bunu da bırakayım <3

Video altındaki ilk yorum beni benden aldı. :kop::kop: