Sohbet- Muhabbet Faslı

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
@Atocan @can26 Ankara’da TC plakalı bi Maybach’a bindin mi arkanda otomatikman korumalar beliriyor. Böyle ayrı bir dünya o iş :D.

Peşpeşe şöyle Eskişehir yolundan girsek mi TC plakalı Bentleylerle, Maybachlarla falan yani rüyamızda falan işte, ordan bi petrol istasyonunda wax falann atarız carnaubalı pnsler falan :alkis:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
O ne öyle ya yine canım sıkıldı fiyata ihale bedeli gibi altına da taşaron firma üstlenici firma falan yazsalarmış :of:
Vergiye gel 2 milyon liracık.
Fiyatı boşver hp ye bak hacime bak offf ne kükrer bu ya içimin yağları eridi :yazik::boxing:
Hoşdere taraflarında bir S63 Amg var. Bakır rengi. Yani ses desen o biçim, araç zaten gemi gibi, o cüsse nasıl o kadar atik olabiliyor anlamıyorum. Tabi V12 motor kalktı artık. V10 mu V8 mi ne yapılacakmış artık.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Vergiye gel 2 milyon liracık.
Hoşdere taraflarında bir S63 Amg var. Bakır rengi. Yani ses desen o biçim, araç zaten gemi gibi, o cüsse nasıl o kadar atik olabiliyor anlamıyorum. Tabi V12 motor kalktı artık. V10 mu V8 mi ne yapılacakmış artık.
Vergi olmasaymış alınırdı aslında :kop:
S class C class E class farketmez yeter ki 63 olsun kükresin yaksın önemli değil ya :utandim:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Vergi olmasaymış alınırdı aslında :kop:
S class C class E class farketmez yeter ki 63 olsun kükresin yaksın önemli değil ya :utandim:

Bende katılıyorum gitsede gittiği kadar yaksa bedavadan 7-10 lt yakacağına 12-15 lt yıka yıka gitsin :digidik:

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@Cangp2 nerelerde ya saat farkından aramıza bir renk daha getiremiyor american muscles falan :super::kop:
Amerikanlar sirf motor malesef... Araba bakarken muscle car olarak Dodge Challenger Chevrolet Camaro ve Ford Mustang uclusunu test ettim. Kendi arabam haric uzun donemli kullanma sansim olmasada aralarinda almanlara en yakini Chevrolet diyebilirim. Motorlar sahane, kolay kolay hicbir sikintisi cikmaz fakat keyif olarak bence bu arabalar eksik yani surucuye geri donus bildiren araclar degiller bana gore.

Sent from my iPhone using Tapatalk

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Amerikanlar sirf motor malesef... Araba bakarken muscle car olarak Dodge Challenger Chevrolet Camaro ve Ford Mustang uclusunu test ettim. Kendi arabam haric uzun donemli kullanma sansim olmasada aralarinda almanlara en yakini Chevrolet diyebilirim. Motorlar sahane, kolay kolay hicbir sikintisi cikmaz fakat keyif olarak bence bu arabalar eksik yani surucuye geri donus bildiren araclar degiller bana gore.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tamamen zevk meselesi hocam kimi kontrolsüz güç seviyor, kimi en kontrollüsünü, kimi hepsini bir arada seviyor :kop: