Sohbet- Muhabbet Faslı

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Kısacık ama bomba muhabbet bugün bi hava alalım şehirden insandan uzaklaşalım diye arkadaşla bi piknik alanının yolununda taa arkalarına gittik tol kenarında dağda manzaraya karşı oturduk bi yarım saat sonra polis geldi selamladı.
Polis: ihbar varda bir arabayı arayacaz
Ben: tabi buyrun dedim o sırada arabaya doğru yürüyodum
Polis: gelmenize gerek yok ufak bi kontrol
Ben: hayırdır ne ihbarı şeyse gördüysem yardımcı olayım dedim
Polis: silah atılmış dedi
Ben: duymadım ama derken polis kapıyı açtı fenerle içeri uzandı
Polis: bu ne ya çok temiz görmeyi özlemişiz diyo
Arka kapıya bakarken ben bide bagajı görün dedim. Arka ful temizlik malzemesi zaten

Polis: bu ne ya yok arkadaş bu arabada suç unsuru olmaz dedi kapattı kolay gelsin diyip gitti

Dün içeriyi süpürüp tavana vp carpet ile sağlam geçip bugün arabayı sağlam bi yıkayınca

Araba yüzünden coşup sürekli muhabbet ettiğümden benimle dalga geçen arkadaş artık bşy demiyorum diyo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Şimdi aramızdaki @onurçiko yetkilimize güvenerek buradan konuşmaya devam ediyorum, @Atocan bey senkromeç cırtlatıyor ona sözüm yok zaten :komik:
@Paian adliye girişlerinde dağıtım yeri oluyor diye biliyordum :komik: seramik işinide bi düşüneyim ben mantıklı geldi :kop:
Şu tekeri ne zaman düzeltiyoruz onu bir netleştirelim :D. Belki bir tur gezdirirsin bizi havamız olsun.

Kerim07

Acemi Detaycı
Üye
“Şüphesiz, biz Kur’ân’ı Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi, bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve Cebrâil o gecede, Rablerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir. (Kadîr 1-5)’’
İki Bayramı Bir araya getiren Rabbimize Hamd Olsun
Selam Dua Muhabbetle Kadir Geceniz ve Cumanız Mübarek Olsun İnşaAllah