Sohbet- Muhabbet Faslı

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar cumanız mübarek olsun :)

Bu arada 1 mart 2020 itibariyle almanya nitelikli iş gücü göçmen alımı konusunda şartları yumuşatacakmış. Özellikle bilgi teknolojileri yazılım programlama gibi işlerle uğraşanların @omrslhmms :D değerlendirmesi gereken bir durum bence. Şahsen ben çalıştığım firma alman olması hasebiyle merkez ile iletişime geçerek bir şansımı deneyeceğim :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar aslında bunu yurtdışı detail videoları konusunda paylaştığım iki video altına yazmıştım ama, burasının daha uygun olabileceğine karar verdim ve ufak çaplı bir muhabbet başlatmak istedim :)

Tartışmaya açık bir bilgi paylaşmak istiyorum;

Hiç merak ettiniz mi İngiltere de ki tüm eski araçların veya makinelerin hala neden yeni gibi olduğunu veya uzun süre nasıl dayandığını ? (Bu konu nedenleriyle birlikte sektörlere fazlasıyla dallandırılıp budaklandırılabilir.) 1. dünya savaşının etkilerini yakinen gören ve yaşayan İngiltere, 2. dünya savaşı öncesinde ihtiyaç duyabileceği her şeyden yedek parça depoluyor. Sonrasında Avrupa da her şey yerle bir olduğu için İngiltere, Avrupa'nın yedek parça deposu haline geliyor. İnsanlarında da bu bir gelenek mi dersiniz alışkanlık mı dersiniz işte öyle bir şey oluşuyor. Bugün dünya üzerinde örneğin amerikan malı aradığınız bir aracın yedek parçasını İngiltere'de bulmak mümkün.

Farkındaysanız istifçilik gibi psikolojik hastalıklarda bunlardan çıkıyor.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar cumanız mübarek olsun :)

Bu arada 1 mart 2020 itibariyle almanya nitelikli iş gücü göçmen alımı konusunda şartları yumuşatacakmış. Özellikle bilgi teknolojileri yazılım programlama gibi işlerle uğraşanların @omrslhmms :D değerlendirmesi gereken bir durum bence. Şahsen ben çalıştığım firma alman olması hasebiyle merkez ile iletişime geçerek bir şansımı deneyeceğim :)
Bende deneyim şansımı. Makina bakım onarımcıyım cnc tezgahları hem mekanik bakım onarım hemde kullanabiliyorum

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Bende deneyim şansımı. Makina bakım onarımcıyım cnc tezgahları hem mekanik bakım onarım hemde kullanabiliyorum
Hocam sen şu an arayıpta bulamadıkları niteliktesin, yazılımcılarla birlikte. İngilizcen varsa make it in germany sitesinde sorularının cevaplarını bulabilirsin. Türkçe ye de çevirmişler ama o kadar iyi değil ve eksik yerler var.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam sen şu an arayıpta bulamadıkları niteliktesin, yazılımcılarla birlikte. İngilizcen varda make it in germany sitesinde sorularının cevaplarını bulabilirsin. Türkçe ye de çevirmişler ama o kadar iyi değil ve eksik yerler var.
İngilizcem yok maalesef :( ama yinede araştırayım. Nasip bu işler belki tutunur gideriz gönül ister japonya olsun ama bunada razıyım :)