Sohbet- Muhabbet Faslı

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
Cumamız mübarek olsun arkadaşlar.
Dua önemlidir özellikle bugünlerde daha çok önem arz etmektedir. Mü'minin mü'mine duası geri çevrilmez inşaallah. Rabbim hepimizi her türlü virüsten, kazadan, beladan, musibetlerden muhafaza etsin. Cümlenize sağlık, huzur versin.
Selam ve dua ile..

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
dışarı çıkmayın diye uyarırlarken bile bütün hafta boyunca cumartesiyi bekledim aracım çok kirli.
kınından çıkmayı bekleyen bi kılıç gibiyim ama ne yapsam bilemedim:)

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
dışarı çıkmayın diye uyarırlarken bile bütün hafta boyunca cumartesiyi bekledim aracım çok kirli.
kınından çıkmayı bekleyen bi kılıç gibiyim ama ne yapsam bilemedim:)
Çıkmayın hocam. Yıkamanın telafisi olur da Allah korusun hastalığın olmaz. İlla size kötü bir şey olmayabilir. Sizden kapacak bir yakınınız olur vs vs . Sabredin derim.

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Çıkmayın hocam. Yıkamanın telafisi olur da Allah korusun hastalığın olmaz. İlla size kötü bir şey olmayabilir. Sizden kapacak bir yakınınız olur vs vs . Sabredin derim.
Evet çok haklısınız. Sırf bu yüzden aile büyüklerini sadece camdan kontrol ediyorum, sepete ihtiyaçlarını bırakıyorum. Benzinlikte tek başıma olacağım için acaba gitsem mi demiştim. Neyse iç temizlik yaparım garajda:)

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
Evet çok haklısınız. Sırf bu yüzden aile büyüklerini sadece camdan kontrol ediyorum, sepete ihtiyaçlarını bırakıyorum. Benzinlikte tek başıma olacağım için acaba gitsem mi demiştim. Neyse iç temizlik yaparım garajda:)
Detaylı detaylı iç temizlik iyi olur. Hijyen özellikle aracın içi için çok önemli. Ben de inip bir iki gün önce içini temizledim. ;)

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Detaylı detaylı iç temizlik iyi olur. Hijyen özellikle aracın içi için çok önemli. Ben de inip bir iki gün önce içini temizledim. ;)
Elinize sağlık:) süpürge problemim var malesef hocam. Bilgisayar Temizlemek için 1000 w kompresör almıştım, süpürge özelliğinin de olduğunu farkettim fakat şimdi priz problem:) şarjlı cihazlar araştırdım b&d marka ama memnun kalınmamış. Siz nasıl hallediyosunuz hocam süpürmeyi?