Çanakkale Zaferinin 105. Yıldönümünde, aziz şehidlerimizi bir kez daha rahmet ve hürmetle anıyoruz.
Çanakkale geçilmez dediler, düşmana geçit vermediler.
Ruhları şad olsun...
Arkadaşlar, cumamız mübarek olsun. Zor zamanlar geçirdiğimiz şu günlerde, selânın dahi okunmayacak olması çok vahim bir durum. Allah sonumuzu hayreylesin.
Hepinize sağlık, selamet ve bereketli günler diliyorum.
Hayırlı cumalar cümleten. Allah sonumuzu hayır etsin. Cemaatle namaz kılamamak ne kadar kötü olsa da duayı bırakmayalım bu zor zamandan en zararsız şekilde kurtulalım milletçe, amin
Cumamız mübarek olsun arkadaşlar.
Dua önemlidir özellikle bugünlerde daha çok önem arz etmektedir. Mü'minin mü'mine duası geri çevrilmez inşaallah. Rabbim hepimizi her türlü virüsten, kazadan, beladan, musibetlerden muhafaza etsin. Cümlenize sağlık, huzur versin.
Selam ve dua ile..
dışarı çıkmayın diye uyarırlarken bile bütün hafta boyunca cumartesiyi bekledim aracım çok kirli.
kınından çıkmayı bekleyen bi kılıç gibiyim ama ne yapsam bilemedim
dışarı çıkmayın diye uyarırlarken bile bütün hafta boyunca cumartesiyi bekledim aracım çok kirli.
kınından çıkmayı bekleyen bi kılıç gibiyim ama ne yapsam bilemedim
Çıkmayın hocam. Yıkamanın telafisi olur da Allah korusun hastalığın olmaz. İlla size kötü bir şey olmayabilir. Sizden kapacak bir yakınınız olur vs vs . Sabredin derim.
Çıkmayın hocam. Yıkamanın telafisi olur da Allah korusun hastalığın olmaz. İlla size kötü bir şey olmayabilir. Sizden kapacak bir yakınınız olur vs vs . Sabredin derim.
Evet çok haklısınız. Sırf bu yüzden aile büyüklerini sadece camdan kontrol ediyorum, sepete ihtiyaçlarını bırakıyorum. Benzinlikte tek başıma olacağım için acaba gitsem mi demiştim. Neyse iç temizlik yaparım garajda
Evet çok haklısınız. Sırf bu yüzden aile büyüklerini sadece camdan kontrol ediyorum, sepete ihtiyaçlarını bırakıyorum. Benzinlikte tek başıma olacağım için acaba gitsem mi demiştim. Neyse iç temizlik yaparım garajda
Elinize sağlık süpürge problemim var malesef hocam. Bilgisayar Temizlemek için 1000 w kompresör almıştım, süpürge özelliğinin de olduğunu farkettim fakat şimdi priz problem şarjlı cihazlar araştırdım b&d marka ama memnun kalınmamış. Siz nasıl hallediyosunuz hocam süpürmeyi?