Sohbet- Muhabbet Faslı

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #1,281
Elinize sağlık:) süpürge problemim var malesef hocam. Bilgisayar Temizlemek için 1000 w kompresör almıştım, süpürge özelliğinin de olduğunu farkettim fakat şimdi priz problem:) şarjlı cihazlar araştırdım b&d marka ama memnun kalınmamış. Siz nasıl hallediyosunuz hocam süpürmeyi?
Uzun bir elektrik kablosu :D Ev 2.kat. şarjlı olan elektrik süpürgeleri için iyi bir markanın ürününü almak gerekir. O da fazla tuzlu olabilir.

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
98 yılından beri aktif olarak internet kullanıyorum. 2004 yılından beri yazılım sektöründen para kazanıyorum, yani bu işin içindeyim diyebiliriz.
Ama bu forum gibi bir ortam sanırım hiç denk gelmedi. Bir aramam sonucu Google'da burayı üst sıraya çıkaran kelimeye ve burayı bu hale getiren sizlere teşekkürler.

İçimden geldi.

Herkese iyi geceler.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
98 yılından beri aktif olarak internet kullanıyorum. 2004 yılından beri yazılım sektöründen para kazanıyorum, yani bu işin içindeyim diyebiliriz.
Ama bu forum gibi bir ortam sanırım hiç denk gelmedi. Bir aramam sonucu Google'da burayı üst sıraya çıkaran kelimeye ve burayı bu hale getiren sizlere teşekkürler.

İçimden geldi.

Herkese iyi geceler.
Böyle iyi niyetle birlikte güzeliz, kendi adıma güzel cümlelerinize teşekkürler forum üyesi olarak.
Salgından sonra gelin bir sarılalım :komik:

#EvdeKal

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Elinize sağlık:) süpürge problemim var malesef hocam. Bilgisayar Temizlemek için 1000 w kompresör almıştım, süpürge özelliğinin de olduğunu farkettim fakat şimdi priz problem:) şarjlı cihazlar araştırdım b&d marka ama memnun kalınmamış. Siz nasıl hallediyosunuz hocam süpürmeyi?
Butceniz uygunsa kesinlikle dyson v10 oneririm size.Hem ev icin buyuk kolaylik hem arac icin.Sarji 1 saat gidiyor ve cekisi falan cok iyi.Bende basta almak isterken pahali falan dedim ancak arabada da kullanirim falan diye dusundum.Sonuc cok tatmin edici.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@Atocan üyeliğinizi fazla uzun süre kullanılmadığı için kapatma kararı alacaktık, nerelerdesiniz sayın Atocan:)