Arkadaşlar epey sebep yazmış çoğunu ben de yazacaktım ama tekrar yazma ihtiyacı duymadığım için kafamdaki taslak epey kısaldı

Benim de oradaki eski mesajlarımın bir kısmı duruyor. Site menfaat üzerine kurulu. Sistemleri şöyle işliyor. Bana göre astronomik rakamlar karşılığında foruma sponsor oluyorsun. İster ürün sat, ister uygulama yap fark etmez. Sponsor harici yer tavsiye etmek yasak. Sponsordan daha iyi iş yapanı paylaş silerler. Sponsorun sattığı ürünler hep muhteşem ama sponsordan almadığın ürüne burun kıvırıyorlar. Hele ki koçtaşta bauhausda raftaki Sonax Turtlewax ürünlerini falan alıp bu da iyi dersen vay haline. Sponsoru ve sponsorun sattığı ürünü, yaptığı uygulamayı da eleştirmek yasak onlar yapıyorsa daha iyisini kimse yapamaz çünkü onlar burjuva takımı. Sen halk olarak burjuva takımı ne yapıyorsa alkışlayıp şakşak yapmalısın, işin bu. Sponsorları eleştirdiğin an akbaba gibi çöküp savunuyorlar. Sponsorun küfür etmesi serbest bu arada, diyorum ya burjuva olunca her şey serbest. en fazla mesajı silinir. Hayırdır ne ayaksınız diye yürürsen 1 2 günlüğüne, sırf gazını almak için göstermelik uzaklaştırırlar. Sen et aynı küfrü o zaman süresiz uzaklaştırırlar. Forumda sayıp sövüp altındaki arabayı aşağılayıp kabadayı gibi gezen sponsoru paçasından yakalayınca abi bırak beni seven bir ailem var der. Nickinin altındaki sponsor ibaresinin onu gerçek hayatta kurtarmayacağını anca telefonda anlar. Telefonda bile R ye takan adamların karşımda olmalarını çok isterdim ama uğraşamıyorum işte

Forumda sen Opel Corsa' ya biniyorsun ben Nissan GTR' a biniyorum diyenin, 59 liralık MTV borcunu ödemeyip bir de üstüne Peugeot 106' ya bindiğini öğrenince falan Allah sizi bildiği gibi yapsın deyip tiksinip bırakıyorsun. Sen orada sponsorun sattığı ürün iyi dersen senden iyisi yok. Sponsorun satmadığı ürünü kullanırsan açtığın konuya, paylaştığın uygulamaya girip bakarlar sadece. İşine gelmiyorsa bile adabı muaşerettir, bir teşekkür et eğer olaya objektif bakabilen dini imanı para olmayan bir yöneticiysen değil mi ya da beğen en azından.
Sponsorun sattığı ürün aracına zarar verirse ürün masumdur, problemin kaynağı arabadır. Çünkü veledin bindiği Citroen C2, Hyundai Accent, Fiat Marea falan Opel Corsa' dan kalitelidir. Allah hepsinin kafasına Opel Corsa kadar taş düşürür inşallah. Sponsorun sattığı ürün vadedilen beklentiyi verememişse bu sefer sen kullanmayı becerememişsindir. Aksini iddia edersen 6 aydır foruma giriş yapmayan adam aniden çıkıp gelir senin yazdığının altına ben kullanıyorum memnunum der tekrar gider. Bu tip absürt olaylar anlatmakla bitmez. Forumdan ziyade orası balçık, çamur pis bir yer. Girince mutlaka üstün başın kirleniyor. Anlat anlat bitmez yaşamak gerekiyor o yüzden orası anlatılmaz yaşanır diyorum hep
Buradaki yöneticileri tanıyorum o yüzden ben buradayım çünkü yanlı yönetim ile görüldüğü üzere iş yürümez. Yönetim dediğin ortada bir problem varsa taraf tutmayacak objektif olup çözüme kavuşturacak. Yanlışı ben yapıyorsam Muzaffer bu doğru değil diyecek, sponsor yanlış yapıyorsa da sen yanlış yapıyorsun diyecekler ki, diyorlar da. O yüzden burası daha aktif. İnsanlar adaletin olduğu ortamı severler.