Sohbet- Muhabbet Faslı

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Öne çıkan konu #1,481
Ben araba Dünyasi ile ilgili Hic bi sitesi bilmem. bu Forum’u biraz gec buldum. Once. başka forum sitesini buldum. Sonra burasi cikti Karsima . arada cok zaman farki Yok aslinda. Sonra burada takildim. Su an memnunum ))

Daha once bilgisayar, web yazilim , ve Fotograf forumlarinda takildim.

Ama detailing sitesi. Hitap şekli , seviyesi farklı biraz. Acayip titiz herkes. Mesajlara yansıyor ))

Çoluk çocuk yok birde . Diğer takıldığım siteler ortaokul çocukları bile takılıyor .

Zamanında forumlarda çok tartışmalara katılırdım. Acayip laflar sokardım sonra bıraktım

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Ben araba Dünyasi ile ilgili Hic bi sitesi bilmem. bu Forum’u biraz gec buldum. Once. detail forum net sitesini buldum. Sonra burasi cikti Karsima . arada cok zaman farki Yok aslinda. Sonra burada takildim. Su an memnunum ))

Ama detailing sitesi. Hitap şekli , seviyesi farklı biraz. Acayip titiz herkes. Mesajlara yansıyor ))

Çoluk çocuk yok birde . Diğer takıldığım siteler ortaokul çocukları bile takılıyor .

Zamanında forumlarda çok tartışmalara katılırdım. Acayip laflar sokardım sonra bıraktım
Ara sıra burada da oluyorlar :) Sonra kayboluyorlar.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Forumu nasıl mı buldum, forum kuracaz diye bir karar aldık sonra burdayız :). Burdanın farkı gerçekten yardım edilmek istenmesi, ürün mü önerilcek iyisi neyse onun önerilmesi. Bir paylaşım içinde bulunulması. Farklı farklı arkadaşların bir uyum içinde olabilmesi, bir konuda her forumdaşımızın eğer biliyorsa o da bir katkı sunmaya çalışması belkide en önemlisi bu. Biz herkese açığız yeterki o bizi kabullensin. Hepimiz bir parçasıyız artık bu forumun. Beni seversiniz, sevmezsiniz bilemem ancak biz hepinizi seviyoruz ve saygı gösteriyoruz.

Bu Ramazan ayında Tuttuğumuz oruçların Allah kabul eylesin, Hayırlı iftarlar herkese.

Son düzenleme:

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Ben araba Dünyasi ile ilgili Hic bi sitesi bilmem. bu Forum’u biraz gec buldum. Once. başka forum sitesini buldum. Sonra burasi cikti Karsima . arada cok zaman farki Yok aslinda. Sonra burada takildim. Su an memnunum ))

Seninle baya benzer gidiyoruz abi. Zamanında teknoloji forumlarında yüzlerce sistem önerisi verdik ama %1 bile belki almamıştır. Almayacaksan ne diye uğraştırırsın ki fikir edinmek için dese ona tamam ancak hemen, acil, akşama, sabaha alacağım deyip toplattırıp destan gibi bilgi alıp sonra çekip gidenler çok oluyordu.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Seninle baya benzer gidiyoruz abi. Zamanında teknoloji forumlarında yüzlerce sistem önerisi verdik ama %1 bile belki almamıştır. Almayacaksan ne diye uğraştırırsın ki fikir edinmek için dese ona tamam ancak hemen, acil, akşama, sabaha alacağım deyip toplattırıp destan gibi bilgi alıp sonra çekip gidenler çok oluyordu.
Katılıyorum çok okudum çok yaşadım. İlgi alanım olduğu için bilgisayarlara ve elektronik cihazları çok araştırdığım için bilgim vardı ve ne kadar yazdıysam bilgi vermek için bazı kişiler at gözlüğünde baktığından bizim söylediklerimizi anlamıyorlar.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Forumu nasıl mı buldum, forum kuracaz diye bir karar aldık sonra burdayız :). Burdanın farkı gerçekten yardım edilmek istenmesi, ürün mü önerilcek iyisi neyse onun önerilmesi. Bir paylaşım içinde bulunulması. Farklı farklı arkadaşların bir uyum içinde olabilmesi, bir konuda her forumdaşımızın eğer biliyorsa o da bir katkı sunmaya çalışması belkide en önemlisi bu. Biz herkese açığız yeterki o bizi kabullensin. Hepimiz bir parçasıyız artık bu forumun. Beni seversiniz, sevmezsiniz bilemem ancak biz hepinizi seviyoruz ve saygı gösteriyoruz.

Bu Ramazan ayında Tuttuğumuz oruçların Allah kabul eylesin, Hayırlı iftarlar herkese.
Abim iyi ki açmışsınız şu anda bu kadar güzel bir ortam oluştuysa sizin sayeniz de kendi adıma teşekkür ederim.:)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye

İşte hayatın her safhasında olduğu gibi burada da var olan,kişileri mutlu eden 3 önemli unsur EMPATİ-SAYGI-SAYDAMLIK

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Polisaj makinası alamıyorum diye bağırsam nası olur.:heyecan:
Sabah herzamnki gibi google amcaya rupesorbital yazdım bir baktım hepsiburada da indirime girmiş oh bide taksitte var kredi kartına 100tl puan da geliyor.:para:

Gözü kararttım 6 taksit çak gitsin.:paraa:

Alıyım ediyim sepete ekle kartı gir felan filan bir baktım ürün fiyatı 3300den 3890oldu geçmiş olsun.:oops::yazik:

Sinirlendim bende hepsipalavra whastapp üzerinden ver yansın tabi sonuç yine hüsran.:mad:

Bende vazcayar gibi oldum makina işinden doğru karar mı? var mı beni vazgeçirecek biri.:dangeer:

Ekleme; an itibariyle hepsiburada yaptığı indirimi yineledi. Artık bende rupeslendim. İyimi yaptım kötümü yaptım bu fiyata bilmiyorum ama yaptık bi yanlış.:rulet:

Son düzenleme:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Herkese selamın aleyküm, internet sıkıntıları sizde de var mı? Hangi arkadaşıma sorsam sıkıntıları var. Acaba GTA 5 ücretsiz olduğu için Türkiye de çok kişi indirdiği için mi yavaş ki ?

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Polisaj makinası alamıyorum diye bağırsam nası olur.:heyecan:
Sabah herzamnki gibi google amcaya rupesorbital yazdım bir baktım hepsiburada da indirime girmiş oh bide taksitte var kredi kartına 100tl puan da geliyor.:para:

Gözü kararttım 6 taksit çak gitsin.:paraa:

Alıyım ediyim sepete ekle kartı gir felan filan bir baktım ürün fiyatı 3300den 3890oldu geçmiş olsun.:oops::yazik:

Sinirlendim bende hepsipalavra whastapp üzerinden ver yansın tabi sonuç yine hüsran.:mad:

Bende vazcayar gibi oldum makina işinden doğru karar mı? var mı beni vazgeçirecek biri.:dangeer:

Ekleme; an itibariyle hepsiburada yaptığı indirimi yineledi. Artık bende rupeslendim. İyimi yaptım kötümü yaptım bu fiyata bilmiyorum ama yaptık bi yanlış.:rulet:
Hangi rupesi aldın? 15 21 ? Mark 2 -3

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Evet abi bende forumlar da dolaşırken dediğiniz gibi artniyetli ya da yanlış yönlendirme yapanlarla çok karşılaştım. Cidden bur forumda tecrübeli, dost sever, iyi niyetli insanlar var ve oldukçada bu forum inşallah son bulmaz.:) Peki detail olarak değilde normal ekşisözlik gibi genel kapsamlı forumlarda düşüşe geçti herhalde insanlar forum kavramından sıkıldılar.:of:
Aynen bende bir kaç forum gezdikten sonra geldim ve memnun kaldım gayet sağolsun kimse trip atmıyor üsten bakmıyor burada. Öyle ki kim küçük kim büyük belli değil edep olarak çok seviyorum. Acemi olunca da utanmadan sorduğum bir çok saçma basit soruya bile Allah razı olsun ilgileniyorlar. İlk kez böyle bir foruma güvenip de içime sine sine 600-700₺ lik alış veriş yapabiliyorum. Umarım böyle gider hep

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese selamın aleyküm, internet sıkıntıları sizde de var mı? Hangi arkadaşıma sorsam sıkıntıları var. Acaba GTA 5 ücretsiz olduğu için Türkiye de çok kişi indirdiği için mi yavaş ki ?
Aleykümselam dostum, evet benimde internetim normale göre biraz daha yavaş ve kopmalar oluyor. Dediğin sebepten dolayı olabilir.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aleyküm selam kardeşim. Bulunduğum yerde fiber yok ve pek fark gözlemlemedim açıkçası aynı ping ile vs devam etti bu gece. Ama gta konusunda aşırı yüklenme mevcut, defalarca hesap açıp yedekleyenlere bile denk geldim :D