Sohbet- Muhabbet Faslı

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #1,501
Konuya biraz geç kalmışım ama bende buraya nasıl geldim onu söylemek istiyorum, normalde forum falan anlamam çok karışık ve her telden bı ses gelen yer olarak görürdüm yalan yok:komik: . Neyse bişey için araştırma yapmak istedim ne olduğunu hatırlamıyorum google amca bu siteyi çıkardı ilk sıralarda girdim baktım konu hakkında baya bilgi vardı hemen kayıt oldum fazlasını okumak istedim başka şeylerde öğrenmek istedim, sonuç burdan çıkamıyorum günlük boş kaldığım vakitlerde buralarda geziniyorum ve eskiden de arabamla ilgilenmeyi severdim fakat burdan sonra dahada çok sevmeye başladım ve çoğu bildiğim doğruların yanlış olduğunu gördüm yani buradaki tüm insanlar iyi ki var herkes yardımcı olmayı çok seviyor ve cana yakın müthiş bişey bu:mutlu:

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar bu hafta sonu yine forum hareketli, tabi bende boş durmadım bugün :)

Bende bir sneak peak paylaşayım :diill: daha sonrası fotoğraflarını çekemedim yarın gün ışığında final fotoları çekeceğim.

Önce biraz kötü mizah, @SubaruOutback Hakan abi sever :rolleyes:

Bu arada yetkili abilerim kardeşlerim, 12 - 13 ml pwyi 1250 ml suya katarak secho ile döndüm sonra aracı duruladım ve kurulamaya başladığımda beyaz beyaz kireç lekeleri gibi şeyler gördüm. Bu pw yi bekletmekten mi olur ? Çünkü aracın her yerinde vardı.

Allahtan aklıma qd kullanmak geldi elimde biraz @emrecanoran22 sağolsun denemem için getirdiği 3d final touch u sıkıp sildim geçti.

@onurçiko abi yorumun nedir ?

Son düzenleme:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Arkadaşlar bu hafta sonu yine forum hareketli, tabi bende boş durmadım bugün :)

Bende bir sneak peak paylaşayım :diill: daha sonrası fotoğraflarını çekemedim yarın gün ışığında final fotoları çekeceğim.

Önce biraz kötü mizah, @SubaruOutback Hakan abi sever :rolleyes:

Bu arada yetkili abilerim kardeşlerim, 12 - 13 ml pwyi 1250 ml suya katarak secho ile döndüm sonra aracı duruladım ve kurulamaya başladığımda beyaz beyaz kireç lekeleri gibi şeyler gördüm. Bu pw yi bekletmekten mi olur ? Çünkü aracın her yerinde vardı.

Allahtan aklıma qd kullanmak geldi elimde biraz @emrecanoran22 sağolsun denemem için getirdiği 3d final touch u sıkıp sildim geçti.

@onurçiko abi yorumun nedir ?
Pw nin bazen leke yaptığını bende gözlemledim ve yazmıştım. Kurumasına müsaade etmeden hızlıca durulamak lazım. Neyseki pw bir qw ile silince geçiyor af aqua coat geçmiyorda.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Pw de ben de zaman zaman gözlemliyordum ve x50 aldım. Hatta şişe çevresinde kalan kalıntılar da baya baya kuruyor pw de, ama x50 de böyle bir durum görmedim. Açıkçası x50 bana daha sıcak geliyor, kokusu da etken bu durumda tabi.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
PW bir keresinde plastikte leke yapmıştı. Aynı fısladığım gibi yapışmış kalmıştı ama bir daha gözlemleme şansım olmadı malesef.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Pw nin bazen leke yaptığını bende gözlemledim ve yazmıştım. Kurumasına müsaade etmeden hızlıca durulamak lazım. Neyseki pw bir qw ile silince geçiyor af aqua coat geçmiyorda.
Abi teşekkürler yorumunu okuyunca için rahatladı hem başıma gelen olağan bir durummuş hemde panikle yanlış bir şey yapmamışım demek ki 3D Final Touch ile silerek.

Pw de ben de zaman zaman gözlemliyordum ve x50 aldım. Hatta şişe çevresinde kalan kalıntılar da baya baya kuruyor pw de, ama x50 de böyle bir durum görmedim. Açıkçası x50 bana daha sıcak geliyor, kokusu da etken bu durumda tabi.
Flowey şu kampanyayı yaparsa bende sağlam bir sepet düzeceğim ama hala bekliyoruz Mustafa :)

Bu arada ben pw nin kokusunu beğeniyorum.

PW bir keresinde plastikte leke yapmıştı. Aynı fısladığım gibi yapışmış kalmıştı ama bir daha gözlemleme şansım olmadı malesef.
Dikkat etmek lazım o zaman hocam bunu kullanırken. Ben dersimi aldım, uyarı için ayrıca teşekkürler.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Abi teşekkürler yorumunu okuyunca için rahatladı hem başıma gelen olağan bir durummuş hemde panikle yanlış bir şey yapmamışım demek ki 3D Final Touch ile silerek.

Flowey şu kampanyayı yaparsa bende sağlam bir sepet düzeceğim ama hala bekliyoruz Mustafa :)

Bu arada ben pw nin kokusunu beğeniyorum.

Dikkat etmek lazım o zaman hocam bunu kullanırken. Ben dersimi aldım, uyarı için ayrıca teşekkürler.
Pw kokusu önceden bana da hoş geliyordu. Ama x50 nin o çiçek demeti kokusu sonrası pw şurup kokusu gibi gelmeye başladı. Hatta şu kadar diyim, geçen bahçede hızlı Cilayı sıkarken evdekiler oh ya ne güzel esti çiçek koktu mis gibi dediler :D halbuki kokan bol bol sıktığım arabaya boca ettiğim x50 idi :komik:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Shirb13 beklentiyi tavan yapmayayım ama yine de pw yi bıraktırdı kokusu :) performansı
Ve parlaklığı da yakın bence hani gözle aaa bu pw li bu x50 li denecek fark yok zaten :)