sonax brilliant shine detailer ve polish angel rapidwaxx testi

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
3-4 gündür sürekli yagmur yagıyor.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Tövbe bsd sürmem arabaya sonax beleş yollasa tuvalete dökerim bana göre çok saçma bir ürün su sistemli hızlı cila gerisi bana göre zahmet onun yerine wax atarım daha iyi. Fusso varken bsd veya diğer kuru qd bana gereksiz geliyor. Fussonun at üstüne sulu iken cilayı gerisini koy ver gitsin. Bsd nşn en beğenmediğim yanı gergin yüzey bırakması.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
technologyst' Alıntı:
Tövbe bsd sürmem arabaya sonax beleş yollasa tuvalete dökerim bana göre çok saçma bir ürün su sistemli hızlı cila gerisi bana göre zahmet onun yerine wax atarım daha iyi. Fusso varken bsd veya diğer kuru qd bana gereksiz geliyor. Fussonun at üstüne sulu iken cilayı gerisini koy ver gitsin. Bsd nşn en beğenmediğim yanı gergin yüzey bırakması.
Bu tür sık sil qd ürünler ıslak sık kurula işleminde güzel iş yapıyor. kurulamayı kolaylaştırıyor yıkama sonrası su izi gibi izleri kaldırıp parlaklıga ciddi katkısı oluyor. bir ıslak sık kurula şeklinde dene derim.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Tamam pahalı falan ama Rapid güzel duruyor hakikaten. Gyeon Cure bitsin premium seriden bununla aldatabilirim :)

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
@Dragstar abi uygulamada ıslağa sıktım yayma yapacaz mı yoksa sadece panel panel sık sil mi bendeki bezle bu iş olur mu korea ile kurulama beziyle yoksa wax beziyle mi girecez birde bsd değilde bende c2v3 , soft99 strong sprey ve soft hydro seal var enteresan ürün çok :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
technologyst' Alıntı:
@Dragstar  abi uygulamada ıslağa sıktım yayma yapacaz mı yoksa sadece panel panel sık sil mi bendeki bezle bu iş olur mu korea ile kurulama beziyle yoksa wax beziyle mi girecez birde bsd değilde bende c2v3 ,  soft99 strong sprey ve soft hydro seal var enteresan ürün çok :)
Katkı olması babında kendi tecrübemi paylaşayım. Yayma yapmaya gerek yok zaten suyla birlikte kendisi yayılıyor. Ben Çin’den aldığım kurulama beziyle kuruluyorum sonrasında üzerinden bir de normal kurulama havlumla geçiyorum. C2v3 ıslak uygulamaya pek gelmiyor. Gyeon Cure de hakeza öyle. Fukupika da kuru zeminde daha iyi tutunuyor ama parlaklığını beğenmiyorum..

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
technologyst' Alıntı:
@Dragstar abi uygulamada ıslağa sıktım yayma yapacaz mı yoksa sadece panel panel sık sil mi bendeki bezle bu iş olur mu korea ile kurulama beziyle yoksa wax beziyle mi girecez birde bsd değilde bende c2v3 , soft99 strong sprey ve soft hydro seal var enteresan ürün çok :)

İyi bir kurulama havlusuyla sende olanda başarılı panele birkaç fıs sık kurula şeklinde devam et C2v3 kullanmıyorum sevdigim bi ğrün degil. Kullandıgım çogu QD bu şekilde bir sıkıntı yaşamadım.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Şartlar çok zorlu bakalım kim kazanacak.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Abi bu arada rapid tarafı sanki daha canlı geldi gözüme bu turu rapid alabilir. Daha da az çamur tutmuş gibi

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Zorlu 2-3 haftanın arkasından bugün yıkamamızı yaptık araç o kadar çok kirlenmiştiki ben iki üründende eser kalmamıştır diyordum ama öyle degilmiş.

https://youtu.be/ZsGi8GC8WuM

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Dragstar' Alıntı:
Zorlu 2-3 haftanın arkasından bugün yıkamamızı yaptık araç o kadar çok kirlenmiştiki ben iki üründende eser kalmamıştır diyordum ama öyle degilmiş.

https://youtu.be/ZsGi8GC8WuM

Rapid yine önde gidiyor.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Bugün tekrar yıkama yaptım bu haftada araç yagmur gördü bu yıkamada sonax bsd su iticilik te öne geçti

https://youtu.be/ut21WEnnh00

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Evet bsd son bir atakla öne geçmiş, fakat açıdan da olabilir rapid tarafı daha parlak hala sanki.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İnceleme güzel gidiyor.

BSD de boncuklanma bitse de perde şeklinde su itme durumu oluyor mu SÜleyman abi?