Sonax Xtreme Tyre Gloss Gel ve Sonax bsd karışımı

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Oooo büyük sinema....... BSD bildigin Aspirin gibin, her yere kullan. BSD boyayi kaygan birakmadi icin fazla sevmem.Karisimla baska yerlere kullanilir ama anlasilan.
@Atocan video izledimde , benimde ilk aklima gelen davlumbazdi. Bizi bilgilendir.
Abi plan çok ama bi türlü uygulayamıyorum bu hafta sonu inş iyileşirsem bide yağmur falan olmazsa o iş tamam :)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Çok garip bir test olmuş. Elinize sağlık.
Bize aksiyon lazım Özgür'üm:)
Test için teşekkürler sonax jel lastik ürünü çok parlak geldiği için satmıştım en kısa zamanda tekrar alacağım.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Migrosda 34 tl kaçırma. Ya ben 54 e aldım 2 gün sonra Migrosta 34 e gördüm. Kafayı yersin.
Abi test için teşekkürler, bsdnin inatçı dayanımınında faydası olursa bence gayet güzel karışım olmuş eline sağlık abi :mutlu:
Teşekkür ederim kardeşim, dayanır gibi geliyor bakalım, göreceğiz.
Mis gibi karışım olmuş elinize sağlık @onurçiko
@Muratcan. And special thanks goes to @Atocan :tesekkur2:. Bu BSD her derde deva. Bu arada geçenlerde lastik parlatıcılara badem yağı kattıklarını gördüm yabancıların. Eğer parlaklık çok düştüyse bir denenebilir.
Teşekkür ederim kardeşim, vallahi öyle oldu.Badem yağı bizi bozar kardeşim, çok parlak.
Eline sağlık hacı
Boncuklar şahane görünüyor
Parlaklığı pek anlayamadım ama fena da görünmüyor
Dayanım da iyi olursa ki bence olacak
Bu mix tutar :deli:
Teşekkür ederim hacı, hadi inşallah tutsun bakalım.
Ellerine sağlık abi dün konuştuk bugün işe koyulmuşsun maşallah , dayanim olursa bu iş tutar bencede.
Teşekkür ederim kardeşim, hızlıyım bilirsin;)
@onurçiko amin abi teşekkür ederim
@Paian ne demek efenim saygılar :)
Bide benim karışı test edeydim umsunuk olacam böyle giderse :rulet:
Çatlayacan oralarda, yapta kurtulalım :kop:
Abi eline sağlık , bu bsd her derde devaymış . Yemeklere katıncada lezzet veriyormuş :kop:
Teşekkür ederim kardeşim, artık bi yemek tarifide senden bekliyoruz:kop:
Oooo büyük sinema....... BSD bildigin Aspirin gibin, her yere kullan. BSD boyayi kaygan birakmadi icin fazla sevmem.Karisimla baska yerlere kullanilir ama anlasilan.
@Atocan video izledimde , benimde ilk aklima gelen davlumbazdi. Bizi bilgilendir.
Yıkama konusu açtım, flowey x50 ile de denedim, sonuç iyi. Çözdük artık bsd nin açıklatını gibi bakalım.
Davlumbazlar aklımdaydı ama unuttum açıkçası. Bir dahaki sefere artık.

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Mix olayı garip bsd çörek otu gibi öksürüğe gribe her hastalığa iyi geliyor.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Mix olayı garip bsd çörek otu gibi öksürüğe gribe her hastalığa iyi geliyor.
Aslında garip değil, detail dünyasında karışımlar oldukça sık yapılan uygulamalar. Daha çok qd, qw gibi ürünlerin karışımları oldukça yaygındır. Bir ürünün eksiğini başka bir ürünle kapatmak iyi oluyor. Bu test bşraz extreme oldu ama iyi oldu. Tabiiki bunu ilk bulanda biz değiliz yapılmışı vardı zaten.

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Abi eline saglik merakla bekliyorduk. Resimlerden parlaklik cok belli olmuyor ama guzel gibi. Dayanimi da guzel cikarsa neden olmasin...

Sent from my iPhone using Tapatalk

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi eline saglik merakla bekliyorduk. Resimlerden parlaklik cok belli olmuyor ama guzel gibi. Dayanimi da guzel cikarsa neden olmasin...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim kardeşim, parlaklık kararında bence, saten in az üstü. Çok parlak sevmiyorum ben.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
nihayet ilk uygulama gelmiş sizden sayıdeger @onurçiko onur bey. elleriniz dert görmesin. su performansını zaten yüksek bekliyorduk çok güzel görünüyor. ilerleyen günlerde geridönüşlere göre şekillenir zati . size ve bu uygulama bilgisi için @Atocan beye teşekkürler.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
nihayet ilk uygulama gelmiş sizden sayıdeger @onurçiko onur bey. elleriniz dert görmesin. su performansını zaten yüksek bekliyorduk çok güzel görünüyor. ilerleyen günlerde geridönüşlere göre şekillenir zati . size ve bu uygulama bilgisi için @Atocan beye teşekkürler.
Saygılar efenim hafta sonu gelsin azıcık toparlanayım inş bi test te ben patlatacam inş abi

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Teşekkürlerimi sunuyorum değerli insan. Su performansı etkileyici. Filmin devamını merakla takipteyiz hep beraber bakalım nasıl sonlanacak.

Erso81

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Ben o lastik parlatıcıyı tek başına kullanıyorum, genel olarak iyi performansı var, bsd ile denemeyi düşündüm ama böyle görünce. :)

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Sonuç çok başarılı olacağa benziyor.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Öyle gözüküyor abi. Cumartesi arabayı yıkarım büyük ihtimalle o zamanda boncuklarını çekip atarım tekrardan.

İyi gidiyor cidden. Yakında herkes bu karışı kullanacak herhalde :heyecan:
Eğer başarılı olursa gerçekten çok güzel bir karışım olacak :atess:

On numara beş yıldız olmuş akıl edene :alkis: @Muratcan Falken lastiklerden memnun musun
Fazlasıyla memnunum hocam. Tam bir fiyat performans lastiği.

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
vp lastik parlatıcı kullanıyorum kopya çekip bende bsd karışımı yapacağım :)