Çok garip bir test olmuş. Elinize sağlık.
Bize aksiyon lazım Özgür'üm
Test için teşekkürler sonax jel lastik ürünü çok parlak geldiği için satmıştım en kısa zamanda tekrar alacağım.
Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Migrosda 34 tl kaçırma. Ya ben 54 e aldım 2 gün sonra Migrosta 34 e gördüm. Kafayı yersin.
Abi test için teşekkürler, bsdnin inatçı dayanımınında faydası olursa bence gayet güzel karışım olmuş eline sağlık abi
Teşekkür ederim kardeşim, dayanır gibi geliyor bakalım, göreceğiz.
Mis gibi karışım olmuş elinize sağlık
@onurçiko
@Muratcan. And special thanks goes to
@Atocan 
. Bu BSD her derde deva. Bu arada geçenlerde lastik parlatıcılara badem yağı kattıklarını gördüm yabancıların. Eğer parlaklık çok düştüyse bir denenebilir.
Teşekkür ederim kardeşim, vallahi öyle oldu.Badem yağı bizi bozar kardeşim, çok parlak.
Eline sağlık hacı
Boncuklar şahane görünüyor
Parlaklığı pek anlayamadım ama fena da görünmüyor
Dayanım da iyi olursa ki bence olacak
Bu mix tutar
Teşekkür ederim hacı, hadi inşallah tutsun bakalım.
Ellerine sağlık abi dün konuştuk bugün işe koyulmuşsun maşallah , dayanim olursa bu iş tutar bencede.
Teşekkür ederim kardeşim, hızlıyım bilirsin
@onurçiko amin abi teşekkür ederim
@Paian ne demek efenim saygılar

Bide benim karışı test edeydim umsunuk olacam böyle giderse
Çatlayacan oralarda, yapta kurtulalım
Abi eline sağlık , bu bsd her derde devaymış . Yemeklere katıncada lezzet veriyormuş
Teşekkür ederim kardeşim, artık bi yemek tarifide senden bekliyoruz
Oooo büyük sinema....... BSD bildigin Aspirin gibin, her yere kullan. BSD boyayi kaygan birakmadi icin fazla sevmem.Karisimla baska yerlere kullanilir ama anlasilan.
@Atocan video izledimde , benimde ilk aklima gelen davlumbazdi. Bizi bilgilendir.
Yıkama konusu açtım, flowey x50 ile de denedim, sonuç iyi. Çözdük artık bsd nin açıklatını gibi bakalım.
Davlumbazlar aklımdaydı ama unuttum açıkçası. Bir dahaki sefere artık.