Ben gözümle gördüm birkaç pahalı avm altındaki oto yıkamacı da bir tane bez gördüm . uzaktan. alçı karşımı hazırlasak içine döksek ertesi gün bezin şekli çıkar. alçı kalbı gibi olmuş. o kadar sert . hatta delik bile vardı. çoğu yeri de siyah izler vardı. atmıyorum. kuzenim hiç anlamaz bu işlerden o bile dedi bu ne biçim bez diye.
bi kaç tane de gördüm. normal ucuz mikrofiber bez ile sıka sıka siliyorlar arabayı
araba yıkama olayı da . köpük sık durula sonra mikrofiber bez ile sil .tamam.
düzgün yapanı da vardır tabi ben seramik yaptırdığım yer kafayı yemiş o uğraşırdı .arkadaşım hep anlatır. ben görmedim nasıl yıkıyor.
Gerçi yıkamacılar öyle hiç önemsemiyorlar tabi meclisden dışarı sözlerimiz. Bide tanıdığım yıkamacı var abim napıyım diyor 30 tlye iç dış yıkıyorum adam onun bile pazarlığını yapıyorum diyor. Adamda haklı 150 tllik kurulama bezi alsa fiyatı en az 60 70 tlye çekmek zorunda.
Gerçi yıkamacılar öyle hiç önemsemiyorlar tabi meclisden dışarı sözlerimiz. Bide tanıdığım yıkamacı var abim napıyım diyor 30 tlye iç dış yıkıyorum adam onun bile pazarlığını yapıyorum diyor. Adamda haklı 150 tllik kurulama bezi alsa fiyatı en az 60 70 tlye çekmek zorunda.
E Bi de o bezlerden yedekte de durması lazım ki akşama kadar araba kuru bez kalsın düşündükçe detail kafasına yatmayan o kadar çok şey çıkıyor ki çoğu yıkamayı anlamadığı için yıkamacı da ona göre davranıyor, @Shirb13'in geçen gün yaşadığı olayda da olduğu gibi Bi yerde alan memnun, satan memnun
Araç kötü şartlarda saklanmış.Kaputunda irili ufaklı 50 kadar Kuş pisliği kaynaklı yanık vardı.
1 Tanesi hariç hepsinden kurtulduk.Bütün bantların altında çeşitli ebatlarda yanık vardı.İşin ilginç yanı Tavan ve bağajda bir tane bile yanık yoktu . Sarınım yarım sundurma altında park edilmiş.
Araç uzun süre yattığı için Bütün hatlarından çamur akıyordu. Yıkaması 5 6 saatimi aldı. (Motor yıkaması,Demir tozu temizliği ,kil )
Motor Temizliği ile başlayalım ...
3d Grand Slam ile kirler yumuşayıp , basınçlı su ile temizlendikten sonra Meguars Hyper Dressing ile finali yapıldı.
Ellerine sağlık şahane olmuş. şu armalı yansıma fotoğrafına bittim
Benimde aklımda şu kaliper, porya boyamaları. Diskteki fazlalık boyalar ilk frende giderde. Kaliperin çalışma yerlerinde plastik ve hareketli aksamlar var oraları maskelemek gerekmez mi?
Ellerine sağlık şahane olmuş. şu armalı yansıma fotoğrafına bittim
Benimde aklımda şu kaliper, porya boyamaları. Diskteki fazlalık boyalar ilk frende giderde. Kaliperin çalışma yerlerinde plastik ve hareketli aksamlar var oraları maskelemek gerekmez mi?
Plastik parçaları maskeleyebilirsiniz. Uğraşmak istemezseniz sorun teşkil etmeyecektir. Hareketli plastik parçalar üzerindeki boyayı atar,jant takılı olunca göze çok batmaz.
Şimdi videoyu izliyordum da bir sorum olacak, motor temizliğinde kullandığınız fırçanın bir fotoğrafını paylaşmanız mümkün mü? Adı sanı nedir bu fırçanın? Link var mıdır?
Şimdi videoyu izliyordum da bir sorum olacak, motor temizliğinde kullandığınız fırçanın bir fotoğrafını paylaşmanız mümkün mü? Adı sanı nedir bu fırçanın? Link var mıdır?