Special Works Detaylı Araç Bakım Merkezi Uygulamalarım.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@s-Works, Eline sağlık, ayna gibi olmuş yine, bu detay siyah arabada ayrı bir güzel oluyor gerçekten.
Ellerine sağlık abi çok güzel olmuş. Ben bu arabayı yıkayanları anlamıyorum zımparayla falan mı yıkıyorlar o kadar çizik nasıl oluşur yahu :confused:
Yıkamacıya bir kere ver sonra güneş altında bak, nasıl oluyor. @Dragstar sensei canlı yaşamış biri. Arabayı kazıyorlar resmen.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Ellerine sağlık abi çok güzel olmuş. Ben bu arabayı yıkayanları anlamıyorum zımparayla falan mı yıkıyorlar o kadar çizik nasıl oluşur yahu :confused:
Ben gözümle gördüm birkaç pahalı avm altındaki oto yıkamacı da bir tane bez gördüm . uzaktan. alçı karşımı hazırlasak içine döksek ertesi gün bezin şekli çıkar. alçı kalbı gibi olmuş. o kadar sert . hatta delik bile vardı. çoğu yeri de siyah izler vardı. atmıyorum. kuzenim hiç anlamaz bu işlerden o bile dedi bu ne biçim bez diye.

bi kaç tane de gördüm. normal ucuz mikrofiber bez ile sıka sıka siliyorlar arabayı
araba yıkama olayı da . köpük sık durula sonra mikrofiber bez ile sil .tamam.

düzgün yapanı da vardır tabi ben seramik yaptırdığım yer kafayı yemiş o uğraşırdı .arkadaşım hep anlatır. ben görmedim nasıl yıkıyor.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Gerçi yıkamacılar öyle hiç önemsemiyorlar tabi meclisden dışarı sözlerimiz. Bide tanıdığım yıkamacı var abim napıyım diyor 30 tlye iç dış yıkıyorum adam onun bile pazarlığını yapıyorum diyor. Adamda haklı 150 tllik kurulama bezi alsa fiyatı en az 60 70 tlye çekmek zorunda.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Gerçi yıkamacılar öyle hiç önemsemiyorlar tabi meclisden dışarı sözlerimiz. Bide tanıdığım yıkamacı var abim napıyım diyor 30 tlye iç dış yıkıyorum adam onun bile pazarlığını yapıyorum diyor. Adamda haklı 150 tllik kurulama bezi alsa fiyatı en az 60 70 tlye çekmek zorunda.
E Bi de o bezlerden yedekte de durması lazım ki akşama kadar araba kuru bez kalsın :D düşündükçe detail kafasına yatmayan o kadar çok şey çıkıyor ki :) çoğu yıkamayı anlamadığı için yıkamacı da ona göre davranıyor, @Shirb13'in geçen gün yaşadığı olayda da olduğu gibi :) Bi yerde alan memnun, satan memnun

Şahane final yine bravo, elinize sağlık :) fotolara baktıkça bakası geliyor insanın finaller böyle olunca :)

s-Works

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
Merhaba. Yeni konuğumuz 107 000 km de bir S350.

Araç kötü şartlarda saklanmış.Kaputunda irili ufaklı 50 kadar Kuş pisliği kaynaklı yanık vardı.

1 Tanesi hariç hepsinden kurtulduk.Bütün bantların altında çeşitli ebatlarda yanık vardı.İşin ilginç yanı Tavan ve bağajda bir tane bile yanık yoktu . Sarınım yarım sundurma altında park edilmiş.

Araç uzun süre yattığı için Bütün hatlarından çamur akıyordu. Yıkaması 5 6 saatimi aldı. (Motor yıkaması,Demir tozu temizliği ,kil )

Motor Temizliği ile başlayalım ...

3d Grand Slam ile kirler yumuşayıp , basınçlı su ile temizlendikten sonra Meguars Hyper Dressing ile finali yapıldı.

Öncesi

[/URL

]

]

Temizlik sonrası Final fotoğrafları.

[/URL

]

Araç bize geldiğindeki durumu...

[/URL

]

Demir Tozları...

[/URL

]

]

]

]

]

]

Sunroof Temizliği Öncesi

Sunroof Temizliği Sonrası

Detaylı İç Temizlik

Aracın detaylı iç temizliği yapıldı. Üzerinden kir çıktı ancak fotoğrafa yansıyacak bariz bir sıkıntısı olmadığı için Final fotoğraflarına geçiyorum.

[/URL

]

]

]

]

]

]

s-Works

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
Bijon ,kaliper ve diskler boyandı. Davlumbazlar temizlendi . Fotoğraf çekmedim.

[/URL

]

]

Fitiller Çamur kaplanmıştı. Onlarıda bir güzel temizledim.

[/URL

]

Bagaj Yayı

Öncesi Fotoğrafları atlamışım :) O arada video falan çekmiştim.

Final fotoğrafları...

[/URL

]

]

]

]

]

]

]

]

]

]

]

]

]

]

]

]

]

]

]

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık şahane olmuş.:saskin: şu armalı yansıma fotoğrafına bittim

Benimde aklımda şu kaliper, porya boyamaları. Diskteki fazlalık boyalar ilk frende giderde. Kaliperin çalışma yerlerinde plastik ve hareketli aksamlar var oraları maskelemek gerekmez mi?

s-Works

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Ellerine sağlık şahane olmuş.:saskin: şu armalı yansıma fotoğrafına bittim

Benimde aklımda şu kaliper, porya boyamaları. Diskteki fazlalık boyalar ilk frende giderde. Kaliperin çalışma yerlerinde plastik ve hareketli aksamlar var oraları maskelemek gerekmez mi?

Plastik parçaları maskeleyebilirsiniz. Uğraşmak istemezseniz sorun teşkil etmeyecektir. Hareketli plastik parçalar üzerindeki boyayı atar,jant takılı olunca göze çok batmaz.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerinize sağlık. İnce işçilik yapılmış. Araç da şahane doğrusu. Maşallah :nazar:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Yeni videomuz yayinda...

LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bayram Hocam selamlar, elinize sağlık.

Şimdi videoyu izliyordum da bir sorum olacak, motor temizliğinde kullandığınız fırçanın bir fotoğrafını paylaşmanız mümkün mü? Adı sanı nedir bu fırçanın? Link var mıdır?

İlk like benden geldi videoya :)

s-Works

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
Yaklasik 2 sene önce bauhaustan almıştım . adi sanı yok malesef

Fotoğrafını dükkana gecince atarim

LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl