Bildiğin ölü deri atılmış, elinize sağlık güzel bir uygulama olmuş.. Ne buldularsa araç yüzeyine vurmuşlar gerçekten siyahtan nerdeyse griye dönüyormuş araç. Sahibi sonradan hatırlamış siyah olduğunu da allahtan size getirmiş
Sizlerle yeni hazırladığım videoyu paylaşmak istiyorum. Tamamen amatörce hazırladım. Şuanda da Youtube üzerinden Premier pro dersleri dinliyorum Zamanla daha güzellerini hazırlayacağım.
Sizlerle yeni hazırladığım videoyu paylaşmak istiyorum. Tamamen amatörce hazırladım. Şuanda da Youtube üzerinden Premier pro dersleri dinliyorum Zamanla daha güzellerini hazırlayacağım.
Maşallah ellerine sağlık daha ne olsun. Bende yapıyorum amatörce şeyler ama bu kesinlikle güzel kurgulanmış
Videoyuda çok sevdim. Biraz çekim makinasını didiklemekte fayda var sanırım. @GirayGirgin güzel fikirler verecektir
Maşallah ellerine sağlık daha ne olsun. Bende yapıyorum amatörce şeyler ama bu kesinlikle güzel kurgulanmış
Videoyuda çok sevdim. Biraz çekim makinasını didiklemekte fayda var sanırım. @GirayGirgin güzel fikirler verecektir
Bu aracı yaparken Cep telefonumun kamera camında çizikler vardı. O yuzden kalite pek iyi olmadı (Projektorlere dikkatli bakarsanız hep ışık patladı. Şuan Kamera camı değişti. Yenilerde görüntü daha iyi .
İlerleyen zamanlarda video için biraz yatırım yapabilirim.
Bu aracı yaparken Cep telefonumun kamera camında çizikler vardı. O yuzden kalite pek iyi olmadı (Projektorlere dikkatli bakarsanız hep ışık patladı. Şuan Kamera camı değişti. Yenilerde görüntü daha iyi .
İlerleyen zamanlarda video için biraz yatırım yapabilirim.
Red Detalinge baktım şimdi. Montaj güzel olmuş. Yeni olduğum için bazı sıkıntılar yaşıyorum.
İşlem videolarımda eksik var . (Kurulama,maskeleme ,polisaj işlemleri vs.
Müzik konusunda sıkıntı yasıyorum. Şuanda Youtube ye ait sesleri dinliyorum.
Premier Pro'ya cok hakim değilim. Dün sabah 10 dan gece 12 ye kadar video izledim
Elimde 2 aracın daha görüntüleri var. Şimdi onlarla oynuyorum. (Tabi eksik çekmişim çoğu aşamayı )