Sprey Şişe Seçimi

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Bende şuanda Murat Plastik şişeler var akıtma yapıyor dikkatli kullanırsanız güzel şişeler ama benece kwazar alın bir kere alın. @Detail 35 Kutas abi kwazar videosunda bahsetmişti,ucuz şişe ile bagaja demirtozu aktığını söylemişti.Bakılınca en ölüsünden 35-40 tl demirtozu temizleyici akmış.35 tl demirtozu + 15 tl şişe desek 50 tl boşa gitmiş oldu,yani kwazar alın uzun süre kullanın ürününüz akmasın :)
Malesef fıs fıs şişenin en kötü özelliği yan yatırınca yada ters durunca içindeki sıvı akıp gidiyor. Onun haricinde ekonomik olması ve kullanışlılığı gayet iyi.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

guzele benziyor diye yazdim. O yazdiginizi Ben bilmiyorum. Zaten bunu da pek bilmiyorum Bunun sprey kismi Guzele Benziyor
hocam clin markasının hem içeriği (cam sil) hemde şişesi gayet iyidir. Ben köpürtme mevzularını epoca foamer almadan önce hep onunla yapıyordum ve çok memnundum. Sırf şişesi için elimde cam sil varken gidip kaç defa almışlığım var, içini başka bir şişeye aktayrıp şişesini boşa çıkarıyordum. Kokusu da çok kalıcı ve ferahlatıcı. Özellikle elmalı olan efso.

Clin'e karşı müthiş bir sempatim var nedense, sanki üreticisi benim :D

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
hocam clin markasının hem içeriği (cam sil) hemde şişesi gayet iyidir. Ben köpürtme mevzularını epoca foamer almadan önce hep onunla yapıyordum ve çok memnundum. Sırf şişesi için elimde cam sil varken gidip kaç defa almışlığım var, içini başka bir şişeye aktayrıp şişesini boşa çıkarıyordum. Kokusu da çok kalıcı ve ferahlatıcı. Özellikle elmalı olan efso.

Bu şişenin şeffaf olanları var onlarda çok güzel evde kullanılıyor içindeki cam sil bitsin çökeceğim :saskin:

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya

Gidip alayım bende 2 tane. Bende gördüm çok beğendim Ama kullanandan duymak daha farklı .
Valetpro. Billbery ve dragon breathe koymayı planlıyorum

teşekkürler

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Gidip alayım bende 2 tane. Bende gördüm çok beğendim Ama kullanandan duymak daha farklı .
Valetpro. Billbery ve dragon breathe koymayı planlıyorum

teşekkürler
Hocam spreyin ağzında ki kırmızı ucu çevirince iki seçenek çıkıyor sola çekersen sprey atar sağa çekersen köpük atar, her türlü köpürtür affetmez :)

Yalnız sprey başlığı çıkartıp takarken çok yüklenme alt kısmında klips gibi bir şey için boşluk var biraz hassas kırıldı mı oynar başlıklı olup tat vermiyor :) - şeffaf şişe varsa onu tercih et en azından içinde ki miktarı daha rahat görürsün.

Son düzenleme:

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@Shirb13, sağ sol köpük veya sprey olayını gördüm. Çok güzel. Bulursam şeffaf olandan alayım ama sanırım o bitmiş genel olarak sitede . Yoksa beyaz da güzel beğendim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu şişeden kullandım içine apc koymuştum kolay bozulmadı spreyi hoşuma gitti,Camsil markasının spreyi çabuk bozuluyor ama Clin bozulmadı kolay kolay.
Camsil daha yumuşak bir ürün Clin agresif bir ürün diyebilirmiyiz. (Bilmediğimden böyle birşey yazdım. Camsil genelde alkol kokar diye aklımda kalmıştı. Clin'i hiç kullanmadım. Belkide firma işi sağlama almak istemiştir. Yakında elimde msds dökümanları, pH indikatörleri, kaplar falan öyle gezeceğim. Dur sakın onu alma, neden, çünkü içinde hede höde maddesi var der hale geldiğimde etrafımda çentikler atılmış bembeyaz duvarlar olsun istemem, valla deli değilim :D :D

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Ben bu ürünü aldım geldim. Arabanın camlarına kullanacağım. Gerçi var özel cam sil meguiar’s marka. . Ne farkı var bu cam sil lerin bilmiyorum. Gerek var mı ki pahalı almaya diyorum gerçi . 3D marka var 25 lira. Valet Pro var 40 lira meguiar’s var 50-60 lira .

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Camsil daha yumuşak bir ürün Clin agresif bir ürün diyebilirmiyiz. (Bilmediğimden böyle birşey yazdım. Camsil genelde alkol kokar diye aklımda kalmıştı. Clin'i hiç kullanmadım. Belkide firma işi sağlama almak istemiştir. Yakında elimde msds dökümanları, pH indikatörleri, kaplar falan öyle gezeceğim. Dur sakın onu alma, neden, çünkü içinde hede höde maddesi var der hale geldiğimde etrafımda çentikler atılmış bembeyaz duvarlar olsun istemem, valla deli değilim :D:D
Öyle denebilir,belki de camsil şişesi çok dandik çünkü cam sil marka şişeler belli bir süre sonra bozuluyor zaten ama clin saglam

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Ben bu ürünü aldım geldim. Arabanın camlarına kullanacağım. Gerçi var özel cam sil meguiar’s marka. . Ne farkı var bu cam sil lerin bilmiyorum. Gerek var mı ki pahalı almaya diyorum gerçi . 3D marka var 25 lira. Valet Pro var 40 lira meguiar’s var 50-60 lira .
Size kalmış bende bu zamana kadar "Ne gerek var 50-60 TL vermeye 5 TL ye al marketten" diye düşünürdüm.Kullaninca aradaki fark anlaşılıyor.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
@PassionateDetailing,
1 kere ucuz cam sil kullandım 10 lira dan 5 liraya düşmüştü. Sonra meguiar’s aldım . Bitmez bu . Birde. 3D ve valetpro alacağım

anlar mıyım aradaki farkı bilmiyorum
Valetpro tavsiye etmem 5 litre aldım hiç beğenmiyorum. Bitsin diye bol bol sıkıyorum. Antalyaya gelirseniz ne kadar isterseniz verebilirim size denemeniz için.

Gkn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa

Forumda yeniyim bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum , bu tarz siseler ürün koymak için uygun olur mu. Kopuk atan siseler hangi ürünleri içine koymak için uygundur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Forumda yeniyim bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum , bu tarz siseler ürün koymak için uygun olur mu. Kopuk atan siseler hangi ürünleri içine koymak için uygundur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eğer soft bir kimyasal kullanıcaksanız a101de ki silikonlu cam temizleyicilerin şişesi dayanıyor. Eğer jant temizleyicisi gibi sert kimyasallar kullanıcaksanız cif, bimde ki ernet veya attığınız fotoğrafta ki fısfısı kullanabilirsiniz. Yeterki su ile düzgünce durlayın ve en az 15-20 kere temiz su fısfıslayın eğer hala kokuları çıkmıyor ise prilli su ile düzgünce çalkalayın ve kurumaya bırakın kokuları geçiyor. Ama çok büyük alana sıkacaksanız bunlar sizi yorabilir mesela arabanın demirtozu temizliği yapılcağında murat plastik şişesini kullanmıştım.