Sprey Şişe Seçimi

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy

Eşim bundan almış gayet sağlam duruyor başlığı çok beğendim fiyatı da iyi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Meguiars glass cleaner'in daha ikinci basışta tetiği elimde kaldığı için bu şişeyle kullanayım dedim. Atışı güzel. Eğer kullandıktan sonra ucunu sıkıp kapatırsanız akma da yapmıyor, diğer türlü yatık durursa ucundan akıp gidiyor. Küçük olduğu için platik de. Ancak bir şişeyi bitirdikten sonra farkettim ki içindeki yay mekanizması laçkalaştı, atımı azaldı. Açıp tamir etmek de uğraştırır, çünkü plastik mil ile kaynatmışlar. Kırmadan sökmek mümkün değil.

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu

Forumda yeniyim bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum , bu tarz siseler ürün koymak için uygun olur mu. Kopuk atan siseler hangi ürünleri içine koymak için uygundur

Bu şişeden yaklaşık 4 5 tane oldu kullanıyorum. çok sert ürünler dahi denedim sorunsuz çalışıyor . Kopukte yaptığı için yeterli oluyor. Ama benzer şekilde köpük yapan Amway şişelerden daha da memnundum.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri

Eşim bundan almış gayet sağlam duruyor başlığı çok beğendim fiyatı da iyi

Ben de yaklaşık 3 yıldır bu şişelerden kullanıyorum. Demir tozu temizleyici hariç neredeyse tum kimyasallar ile denedim ve atımından oldukça memnun kaldım diyebilirim. Ben kullanacağım kadar ürün hazırlayıp işim bittikten sonra temizleyip boş halde sakliyorum o yüzden icinde kimyasal varken dayanimi nasıldır onu bilmiyorum.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halil

Çaylak Detaycı
Üye
Apc icin amway boş fıs fıs aldım inanın harika 1 yıldan fazladır kullanıyorum tavsiye ederim
Diğer kimyasalları için dayanımını bilmiyorum ama

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
canyon başlıklara kullandığınız boş şişeler hangisi. Ben 750 ml Marc şişlerini kullanıyorum ama kısa geliyor genede başka şişe varmı tavsiye verebileceğiniz.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
bir ara gdince alalım bari içindekini ne yapıcaz :D
Ernet banyo ve mutfak baya güzel ürünler yengeye ver abi hemen bitirir diye düşünüyorum.:) Hem fıs fısları köpükde yapıyor ama silikonluyu bilemicem bitmiyor çünkü evin her camını aynasını sildim yarıya anca indi.

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bu başlığı kullanan dostlar yorum alabilir miyiz, tıkanma, bozulma yapar mı, sıvı atma oranı 2,5 cc. diğer başlık ise 1.1 cc.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bu başlığı kullanan dostlar yorum alabilir miyiz, tıkanma, bozulma yapar mı, sıvı atma oranı 2,5 cc. diğer başlık ise 1.1 cc.

2.5 cc olan Flowey'deki canyon başlıktan sanıyorum. Çok hantal, bunun dışında çok güzel bir başlık. Nasıl desem, 15 dk üzeri bir çalışmada lazımsa çok yorar. Alttaki kanyonlar daha pratik.

Yalnız tipleri böyle diye kimyasala dayanıklı oldukları anlamına gelmez, özellikle belirtilmeli kimyasal dayanıklıkları.

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
2.5 cc olan Flowey'deki canyon başlıktan sanıyorum. Çok hantal, bunun dışında çok güzel bir başlık. Nasıl desem, 15 dk üzeri bir çalışmada lazımsa çok yorar. Alttaki kanyonlar daha pratik.

Yalnız tipleri böyle diye kimyasala dayanıklı oldukları anlamına gelmez, özellikle belirtilmeli kimyasal dayanıklıkları.
Flowey' in sitesinde Acid püskürtücü olarak belirtilmiş, sanırım dayanaklı

Kaptan_34

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Chs 5a yurtdışından aldığım bir başlık 4 senedir kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım. Uzun süren çalışmalarda kuvvetli el, bilek lazım tek dezavantajı bence

Eski Kaptan, Eski Detaycı

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Bende 6 tane sipariş geçtim. Arıyordum böyle bir şey. Kargo parası vermek istemediğim için:)
Koçtaş’ın sayfasına tekrar girince bana ekstra %10 indirim kodu verdi bende dayanamayıp diğer 3 tane siparişimi iptal ettim ve 6 adet sipariş verdim hem kargo bedavaya geldi eve teslim edilecek 215.95tl ye geldi

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Koçtaş’ın sayfasına tekrar girince bana ekstra %10 indirim kodu verdi bende dayanamayıp diğer 3 tane siparişimi iptal ettim ve 6 adet sipariş verdim hem kargo bedavaya geldi eve teslim edilecek 215.95tl ye geldi
Çok iyi yapmışsın. Aslında en önemli detay malzemelerinden biri sprey şişeler :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hazir Sprey Şişe konusu geçmisken şöyle bir güncellemede bulunayim.

Meguiars Şişeler malesef eskisi kadar kaliteli degil şişesi incelmiş etiket yazilari çirkinleşmiş en kötüsü malesef şişeler damlatma yapiyor yatay durdugu an veya hafif bastirdiginizda bile eski şişeler sert ve kaçirma yapmiyordu bilginize almadan önce düsünün ve fiyatini da haketmiyor 490₺

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul