Herkese selamlar
Bu hafta giulietta ile biraz uğraştım temizlik polisajı testler vs bu test konusundan sonra uygulama konusunuda açacağım.
Öncelikle yüzey kil ve temizlik polisaj işlemi ve üstüne m700+ipa ile temizlendi.
Aktörlerimiz.
İnfinitiy wax da beklerken fotodaki gibi şöyle bir durum olmuş. Bu bir sorun değil arkadaşlar paniğe kapılıp benim waxım bozuk çıktı çöp ürün gibi bir durum yok ürün gayet güzel bir şekilde işini yapıyor. İçerindeki pütürlenmede uygulama anın zaten eriyor.
Uygulama anı
Stjarnagloss wax
Meguiars
İnfinity
Parlaklık olarak
Ürünler ile ilgili ilk kullanım yorumum
Uygulama kolaylığı ve silme
1. Meguiars
2. Stjarnagloss
3.infinity wax
Parlaklık ilk izlenimim.
1. Meguiars
2. Stjarnagloss (yazması zormuş)
3.infinity wax
Ürünleri kürleşmesi açısından hemen su testi yapmadım ilk yıkamada video ve tekrar parlaklık izlenimlerimi paylaşacağım.
Herkese keyifli forumlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu hafta giulietta ile biraz uğraştım temizlik polisajı testler vs bu test konusundan sonra uygulama konusunuda açacağım.
Öncelikle yüzey kil ve temizlik polisaj işlemi ve üstüne m700+ipa ile temizlendi.
Aktörlerimiz.
İnfinitiy wax da beklerken fotodaki gibi şöyle bir durum olmuş. Bu bir sorun değil arkadaşlar paniğe kapılıp benim waxım bozuk çıktı çöp ürün gibi bir durum yok ürün gayet güzel bir şekilde işini yapıyor. İçerindeki pütürlenmede uygulama anın zaten eriyor.
Uygulama anı
Stjarnagloss wax
Meguiars
İnfinity
Parlaklık olarak
Ürünler ile ilgili ilk kullanım yorumum
Uygulama kolaylığı ve silme
1. Meguiars
2. Stjarnagloss
3.infinity wax
Parlaklık ilk izlenimim.
1. Meguiars
2. Stjarnagloss (yazması zormuş)

3.infinity wax
Ürünleri kürleşmesi açısından hemen su testi yapmadım ilk yıkamada video ve tekrar parlaklık izlenimlerimi paylaşacağım.
Herkese keyifli forumlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

uygulama kolaylığı parlaklık olarak şuan birinci bakalım koruması ne kadar gidecek.