Stokları Serelim

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus

Herkese Selam
Sol baştan.
1. Work stuf cam bezi.
Daha önce o meşhur karbon cam bezini kullanıyordum, karbon cam bezi silerken zorluk çıkarıyordu, cama takılıyordu silerken, work stuf un cam bezi çok daha kullanışlı geldi.
2. Wonix sintra pro. Apc
Alkali ve Konsantre bir ürün. Bu ürünün bakteri ve kötü koku yoketme özelliği olduğu söyleniyor, Daha önce yine vonixxin araç parfümünü almıştı, onunda kötü koku ve bakteri yok etme özelliği vardı. Ayakkabımdaki kötü ayak kokusunu bu parfümle yoketmiştim.
3. Hepinizin bildiği koch chemie gs.
4. Workstuf kıl lastik parlatma fırçası.
Daha önce aldıklarımın hep kılları dökülüyordu, forumda tavsiye üzerine aldım.
5. Vonixx vexus Apc
Bu ürünü şişesi ve köpük yapan başlığı için aldım.
6. Vonixx Vintex lastik parlatıcı.
Fiyatı çok uygun diye şans vermek istedim.
7. Carpro kimyasal dayanıklı başlık.
Daha öncede bu başlıktan kullandım, memnun kaldım.

Alp Yıldız

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara

Herkese Selam
Sol baştan.
1. Work stuf cam bezi.
Daha önce o meşhur karbon cam bezini kullanıyordum, karbon cam bezi silerken zorluk çıkarıyordu, cama takılıyordu silerken, work stuf un cam bezi çok daha kullanışlı geldi.
2. Wonix sintra pro. Apc
Alkali ve Konsantre bir ürün. Bu ürünün bakteri ve kötü koku yoketme özelliği olduğu söyleniyor, Daha önce yine vonixxin araç parfümünü almıştı, onunda kötü koku ve bakteri yok etme özelliği vardı. Ayakkabımdaki kötü ayak kokusunu bu parfümle yoketmiştim.
3. Hepinizin bildiği koch chemie gs.
4. Workstuf kıl lastik parlatma fırçası.
Daha önce aldıklarımın hep kılları dökülüyordu, forumda tavsiye üzerine aldım.
5. Vonixx vexus Apc
Bu ürünü şişesi ve köpük yapan başlığı için aldım.
6. Vonixx Vintex lastik parlatıcı.
Fiyatı çok uygun diye şans vermek istedim.
7. Carpro kimyasal dayanıklı başlık.
Daha öncede bu başlıktan kullandım, memnun kaldım.
Güle güle kullanın keşke herkes sizin gibi görseldeki ürünleri yazsa.

Burko

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir

Herkese selamlar, iyi forumlar;
Soldan sağa,
1- İzopropil alkol (Sefa Bey'in hediyesi)
2- Meg non acid whell konsantre jant temizleyici (çok memnun kaldım)
3- ADBL vampire light demirtozu
4- Vonixx Flexus 2in1 interior temizlik ve koruma (daha çok koruma amaçlı kullanıyorum)
5- ADBL Yeti ön yıkama şampuanı
6- Vonixx Glazy 4in1 Camlar için temizlik ve bakım
7- ADBL Tangy asidik şampuan (aracım seramikli olduğu için 4-5 yıkamada bir kullanıyorum)
8- Vonixx Gladius Seramik bakım koruma
9- Good Stuff interior cleaner
10- Carpro Reset ph nötr şampuan (pek memnun kaldığımı söyleyemem. Ya şampuan oranını ayarlayamıyorum ya da beklentim yüksek.
11- Meg all seasons lastik koruyucu (çok memnun kaldım)
12- APC (Sefa Bey'in hediyesi)

Fırça ve bezler;
soldan sağa

1-cartainer 3lü fırça set
2- lastik parlatma aplikatör (Sefa Bey'in hediyesi)
3- İç mekan temizleme bezi (Sefa Bey'in hediyesi)
4- Cila silme bezi
5- Liquid Elements Black Hole kurulama havlu (çok memnun kaldım)

Sol alt;

1- Cam silme bezi waffle desen
2- Davlumbaz fırça
3- Jant fırçası
4- Lastik fırçası
5- Jant temizleme fırçası mikrofiber

Ürün desteği ve hediyeler (fotoğraflarda olmayanlarda var) için Sefa Bey'e teşekkür ederim.

iyi forumlar....

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
uzun süre olmuştu bireyler almayalı . herşey değişmiş. alışveriş işlemleri hoşuma gitti memnun kaldım.. DetayOn.com sitesinden aldım 1 günde geldi. çok güzel paketlenmişti.
umarım memnun kalırım.
K2 Bela Pro yu baya bir aradım çoğu yerde stokta yoktu.
AutoBrite Purple velvet kullandığım şampuan azaldığı için aldım. fırçalara ihtiyacım yoktu ama almış bulundum.

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
@Sefa46 Hocamdan Vonixx Blend Katı Wax K2 Neorim Jant temizleyici, K2 Bold lastik parlatıcı, ADBL Ceramic QD wax almıştım her konuda da yardımcı oldu destekleri için teşekkür ederim. Aracıma işlem yaptıktan sonra birkaç ıslak bez izi gördüm ve destek talep ettim normal şampuanla vs çıkaramamıştım. El mecbur bize bir reçete daha yazdı sağolsun. Vonixx Blend Cleaner Wax ile çıkabileceğini söyledi.Ek olarak çeyizde dursun diye Kc GS, Liquid Elements Black Hole kurulama havlusu, Bimarc soft fırça 2x'de çeyizime ekledim.Vonixx Blend'e gelirsek bezden oluşan su izlerinin çıkacağını tahmin etmemiştim ancak @Sefa46 hocam gene yanılmadı. Aracımda kılcaz çizik olmamasına rağmen boyada istediğim parlaklığı yakalayamıyordum puslu görüntüden çıkamıyordum.. Blend Cleaner kullandıktan sonra bezden kalan su izleri, yerleşmemiş kireç lekeleri ve araç üstündeki görünmeyen pislikleri aldığını farkettim.. Cam temizleme suyu ve cila havlusu ve köpük yapıcı başlıkda hediyesi @Sefa46 hocamın. Vonixx Blend Cleaner wax kesinlikle tavsiye ettiğim bir ürün oldu. Forumda çok incelenmemiş olduğunu görünce belirtmek istedim.