Stokları Serelim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

@Sefa46 aldığım ürünleri teslim aldım hediye test ürünleri, sünger ve uygulama pedi için teşekkür ederim.
Guzel gunlerde kullanin test numuneleri sizler icjn alip gonderiyorum deneyin görün diye yoksa stok yapip dolapta bekletmenin anlami yok :)

İl
İzmir-Bursa
denemek istediğim bazı ürünler vardı mağazadan gidip alışveriş yapmayı daha çok seviyorum. vexus jant ve lastik için aldım, good stuff şampuanlarınıda merak ediyordum denemek istiyordum birisi sudaki kireci kırdığını iddia ediyor biriside nane yeşili renkli şampuan.
bölünmüş olarakta Spritz, Advanced Interior Cleaner, Valet Pro Microfibre temin ettim.

AB01

Acemi Detaycı
Üye
İl
Adana

Stokta eksik olan kova, lastik fırçası ve lastik parlatma pedi eklendi. Sipariş vermişken de bu fiyatların çok iyi olduğunu düşündüğüm için 2 tane daha LE Black Hole evo XL ekleyip ömürlük havlu stoğunu tamamladım. 2 tane de şişe aldım. Özellikle IQ boyu çanta için çok güzel.

leventtek33

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Stokta eksik olan kova, lastik fırçası ve lastik parlatma pedi eklendi. Sipariş vermişken de bu fiyatların çok iyi olduğunu düşündüğüm için 2 tane daha LE Black Hole evo XL ekleyip ömürlük havlu stoğunu tamamladım. 2 tane de şişe aldım. Özellikle IQ boyu çanta için çok güzel.
ürünleri nerden aldınız fiyatları nedir havluların