Öne çıkan konu
#15,461
@Sefa46 ağabeyin girişimi sefadetay’dan ilk alışverişimizi yaptık hayırlısıyla. Öncelikle tekrardan hayırlı bereketli olmasını dilerim.
Sefa ağabeyi burda herkes tanıyor. Bir çoğumuz da alışveriş yapmıştır öncesinde; paketlemelerine ve hediyelerine herkes aşina zaten çıta zirvedeydi
Site ile beraber hediyeler kaldığı yerden devam ediyor, bu kadar eli bol; hobiyi sevdiren bi abimiz olduğu için çok şanslıyız bence
Paketlemelere aşinayız dedim ama seviye artık başka bir yere çıkmış
ağzım açık kaldı ilk defa gördüm bu kadar sağlam ve özenli paketleme. Bugün hava yağmurlu ve epey serin, ona rağmen sıcak ter bastı paketleri açacağım derken
hobi garajımın açılışına denk gelmesi sebebiyle güzel bir sepet de oluşturabildik. Kendisine tekrardan çok teşekkür ediyorum, girişiminin çok başarılı olmasını diliyorum.
Sefa ağabeyi burda herkes tanıyor. Bir çoğumuz da alışveriş yapmıştır öncesinde; paketlemelerine ve hediyelerine herkes aşina zaten çıta zirvedeydi
Site ile beraber hediyeler kaldığı yerden devam ediyor, bu kadar eli bol; hobiyi sevdiren bi abimiz olduğu için çok şanslıyız bence
Paketlemelere aşinayız dedim ama seviye artık başka bir yere çıkmış