Stokları Serelim

kuheyLan61

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Öne çıkan konu #15,461
@Sefa46 ağabeyin girişimi sefadetay’dan ilk alışverişimizi yaptık hayırlısıyla. Öncelikle tekrardan hayırlı bereketli olmasını dilerim.
Sefa ağabeyi burda herkes tanıyor. Bir çoğumuz da alışveriş yapmıştır öncesinde; paketlemelerine ve hediyelerine herkes aşina zaten çıta zirvedeydi :)
Site ile beraber hediyeler kaldığı yerden devam ediyor, bu kadar eli bol; hobiyi sevdiren bi abimiz olduğu için çok şanslıyız bence :)
Paketlemelere aşinayız dedim ama seviye artık başka bir yere çıkmış :D ağzım açık kaldı ilk defa gördüm bu kadar sağlam ve özenli paketleme. Bugün hava yağmurlu ve epey serin, ona rağmen sıcak ter bastı paketleri açacağım derken :D hobi garajımın açılışına denk gelmesi sebebiyle güzel bir sepet de oluşturabildik. Kendisine tekrardan çok teşekkür ediyorum, girişiminin çok başarılı olmasını diliyorum.

Blend'den memnun musun hocam? Ben de almayı düşünüyorum ama çok toz çekiyor diyorlar, sen ne dersin?

MarcoPolo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Blend'den memnun musun hocam? Ben de almayı düşünüyorum ama çok toz çekiyor diyorlar, sen ne dersin?
Vonixx Blend güçlü bir ciladır. Havluya az miktarda sıkıp kullanırsanız hem daha bereketli olur hem de yüzeye iyi yayılır. Etkisi uzun sürüyor. Bu açıdan aslında uzun dayanım süresi bir kalite göstergesidir. Derinlik katıp iyi koruyan bir ürün. Toz çekme biraz da normalden daha fazla sürüşle alakalı. Ben de zaman zaman elimin ayarını kaçırıp fazla kullanıyorum. Bu durumda toz çekimi daha fazla oluyor. Toz çekme konusunda Koch PW bana göre çoğu ciladan daha önde geliyor. Üretici tavsiyesini aşıp çok kullanınca biraz da cilaların kaderidir toz çekmek. Ayrıca altında kalan şampuanın kimyasal yapısı da toz çekiminde etkilidir.

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Blend’de hem katı wax ve sıvı cilasını kullandım; bence doğru uyguladıktan sonra aşırı toz çekme durumu yok. Resimdeki cleaner wax’ı henüz deneiymleyemedim ama benzer durum olacağını varsayıyorum.