Kimyasal adamlar sponsorluğunda dragstar aracılığıyla gönderilen test ürünleri bugün elime ulaştı.
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Ürünlerden sadece demir tozu sökücünün üstünde ingilizce birşeyler yazıyor ve ne olduğu net bir şekilde anlaşılıyor.
Mavi su gibi olan ürünün de adı ingilizce; wash mist ,onun da adından yıkama temizleme ürünü olduğu tahmin ediliyor.Kimyasal Adamlar ve soft99 un kendi sitesindeki açıklamalardan pratik iç mekan temizleyici olduğunu anladım.A.P.C. tarzı birşey sanırım.Koruma özelliği olup olmadığını deneyince anlarız.
Son ürünün her tarafında japonca birşeyler yazıyor.Onda da küçücük bir wax yazısı ve kaput üstünde su boncukları olan resimden hızlı cila olduğu fikrine kapılıyorum.Ama açıklamaları okuyunca daha fazlasını beklemeye başladım açıkçası çünkü ürünün adı fukipika advanced strong type ve 6 ay gibi bence aşırı iddialı bir koruma vaadi var.Deneyip görücez....
Ürünleri kullandıkça daha önce konusu açılmamışsa yeni konu açarak, açılmışsa bütünlük olması açısından mevcut konuda izlenimlerimi paylaşacağım.En kısa sürede inşallah.