Stokları Serelim

mindthegap

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Marmaris
Öne çıkan konu #141
Pro' Alıntı:
@mindthegap  Hoşgeldiniz , güzel stok varmış maşallah  ;)
Hosbuldum tesekkurler.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
nuriksari' Alıntı:
Ozgur_gs_91' Alıntı:

Geçenlerde gelen seramik, trim apartı. Yün eldiven ve el feneri.
Özgür güle güle kullan. Bu gidişle herkeste ceramic ve 1 dolarlık eldivenden olacak. ;) Fener eğer çizikleri kontrol etmek için ise yorumlarını bekliyorum.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Fener güzel çizikleri gösteriyor ayrıca çalışma için bir yerde durabiliyor. O eldiveni ben bayadır kullanıyordum ikincisini aldım.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
mindthegap' Alıntı:
Hersey tamam muslugu acmak kaldi

Hayırlı olsun musluğu açında resimleri bekliyoruz

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

mindthegap

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Marmaris
onurçiko' Alıntı:
@mindthegap Çok güzel stok yapmışsın. glossworks fazla ise alırım biraz :para:
Eyvallah sağolasın. Herşeyi bi tamamlayım daha eksiğim var ücretsiz bi kaç kullanımlık gönderirim.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ozgur_gs_91' Alıntı:
nuriksari' Alıntı:
Özgür güle güle kullan. Bu gidişle herkeste ceramic ve 1 dolarlık eldivenden olacak. ;) Fener eğer çizikleri kontrol etmek için ise yorumlarını bekliyorum.

Fener güzel çizikleri gösteriyor ayrıca çalışma için bir yerde durabiliyor. O eldiveni ben bayadır kullanıyordum ikincisini aldım.
Fener için link? Bir de eldiveni nerede kullanıyorsun aracın her yerinde mi yoksa sadece tamponlar gibi mi?

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
mindthegap' Alıntı:

Gayet güzel gözüküyor. Şöyle birkaç güzel wax aradı gözledim. Petes 53 olur butter wet wax olur black wax olur lava olur. 5050 olur. Uygulama konuları bekliyoruz.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
nuriksari' Alıntı:
Ozgur_gs_91' Alıntı:
Fener için link? Bir de eldiveni nerede kullanıyorsun aracın her yerinde mi yoksa sadece tamponlar gibi mi?
Her yerde kullanıyorum, kolay uzun tüylülere göre daha kolay kullanımı. Sentetik olmasından dolayı makinada bile yıkanıyor dağılmıyorda.

Fener için link
AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
http://s.aliexpress.com/iiEZVVVJ

Galapagos

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@nuriksari Pahalı yıkama eldivenlerinden daha iyi bi performansı var.1 dolar olduğuna bakmayın.Aracın heryerinde kullanabilirsiniz fakat ben aracın alt kısımlarını ayrı, üst kısımlarını ayrı yıkama eldiveni ile yıkıyorum.

mindthegap

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Marmaris
nuriksari' Alıntı:
mindthegap' Alıntı:

Gayet güzel gözüküyor. Şöyle birkaç güzel wax aradı gözledim. Petes 53 olur butter wet wax olur black wax olur lava olur. 5050 olur. Uygulama konuları bekliyoruz.
Dedigim gibi daha eksigim var bugun collnite 845, carpro cquartz uk 3.0, menzerna power lock ultimate protection ve birkac urun siparisi daha verdim ama hala eksikler var polisaj makinesi gibi :(

serdar8424

Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Hayırlı olsun güle güle kullanın arkadaşlar güzel ürünler

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
mindthegap' Alıntı:
nuriksari' Alıntı:
Dedigim gibi daha eksigim var bugun collnite 845, carpro cquartz uk 3.0, menzerna power lock ultimate protection ve birkac urun siparisi daha verdim ama hala eksikler var polisaj makinesi gibi :(

Güzel seçimler iyi bir katı wax bekliyoruz senden bol bol da uygulama. Collinite 845 bölüşelim mi? :)) petes53 bölerim ben de. :))

mindthegap

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Marmaris
nuriksari' Alıntı:
mindthegap' Alıntı:

Güzel seçimler iyi bir katı wax bekliyoruz senden bol bol da uygulama. Collinite 845 bölüşelim mi? :)) petes53 bölerim ben de. :))

:) seve seve bir miktar karsiliksiz gonderirim ama once bi gelsin uygulamamizi yapalim.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
mindthegap' Alıntı:
nuriksari' Alıntı:

:) seve seve bir miktar karsiliksiz gonderirim ama once bi gelsin uygulamamizi yapalim.

Karşılıksız gönderme böl 2ye yaz payıöa ne düşerse. :)

mindthegap

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Marmaris
nuriksari' Alıntı:
mindthegap' Alıntı:

O zmn şöyle bi hesapmı yapmamız lazım; Şimdi ürün 17 pound ben yanında 3 ürün daha alıyorum kargo maliyeti de 20 pound. 20 poundu 4 urune böldüğümüzde ürün basına 5 pound kargo odeyecegım. Ürünün kargosunun sana masrafı 2.5 pound + 8.5 poundda ürünün kendi masrafı. Sen bana bu ürünün yarısı için  11 pound yollayacaksın öylemi oluyo bu işler :) 
Dostum şaka bi yana 3araba için kullanacagım bende olan bütün ürünleri. 1araba bittiğinde bakarım eğer 1sene yetecek gibiyse dediğim gibi ücretsiz kullanman ıcın bir miktar gönderirim ama yetmeyecek gibiyse bi dahaki alımda haber veririm sana da söyleriz o zmn hesabı kitabı tutarız.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
mindthegap' Alıntı:
nuriksari' Alıntı:

O zmn şöyle bi hesapmı yapmamız lazım; Şimdi ürün 17 pound ben yanında 3 ürün daha alıyorum kargo maliyeti de 20 pound. 20 poundu 4 urune böldüğümüzde ürün basına 5 pound kargo odeyecegım. Ürünün kargosunun sana masrafı 2.5 pound + 8.5 poundda ürünün kendi masrafı. Sen bana bu ürünün yarısı için  11 pound yollayacaksın öylemi oluyo bu işler :) 
Dostum şaka bi yana 3araba için kullanacagım bende olan bütün ürünleri. 1araba bittiğinde bakarım eğer 1sene yetecek gibiyse dediğim gibi ücretsiz kullanman ıcın bir miktar gönderirim ama yetmeyecek gibiyse bi dahaki alımda haber veririm sana da söyleriz o zmn hesabı kitabı tutarız.
Sana maliyeti neyse ordan bölebilirsin payıma düşeni nasıl hesaplarsan sıkıntı yok. Waxlarda kullanım da şu şekilde kabaca bir uygulamada 6-7 gr katı wax 10-12 gr sıvı wax gider. Katı wax 200gr ise yaklaşık 30 uygulama gider; sıvı da 500ml ise yaklaşık 45 uygulama. 3 araba dahi olsa 5-6 çeşit wax mevcutsa senelerce btirmek mümkün değildir 2 ayda 1 kullanacağını varsayarsak senede araç başı 6 uygulama. Bu yüzden ben koleksiyon sevdiğim için bölüşüp paylaşıp wax koyıyorum çeyize yoksa zaten çeyiz bitmez 10 sene. ;)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
kaptik_virusu' Alıntı:
Ozgur_gs_91' Alıntı:

Geçenlerde gelen seramik, trim apartı. Yün eldiven ve el feneri.
Hayırlı olsun. Ben de yün eldivenin linkini alabilir miyim? Daha önce bi tane almıştım bordo renkli ufacık bişey geldi :(
AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
http://s.aliexpress.com/322iumQR
Benim aldığım bu