Stokları Serelim

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Öne çıkan konu #41
@Paian ve diğer arkadaslarim yakın bir zamanda paralı ve daha stabil çalışan bir arayüze geçmeyi planlıyoruz. Ancak çeşitli sebeplerden dolayı bu bir kaç aylık bir zaman alacak. Yaz başlangıcında inşallah yeni bir arayüzle forumumuzu daha çok geliştireceğiz. Bu süre içerisinde bizleri anlayışla karsilayacaginiza eminiz. Saygılarımla

Moderatör tarafında düzenlendi:

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
@CNR hayırlı olsun :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Eraycan' Alıntı:
@Paian ve diğer arkadaslarim yakın bir zamanda paralı ve daha stabil çalışan bir arayüze geçmeyi planlıyoruz. Ancak çeşitli sebeplerden dolayı bu bir kaç aylık bir zaman alacak. Yaz başlangıcında inşallah yeni bir arayüzle forumumuzu daha çok geliştireceğiz. Bu süre içerisinde bizleri anlayışla karsilayacaginiza eminiz. Saygılarımla
Estağfurullah ben foruma katkı olsun diye söyledim. Konu yeni açıldı yol yakınken hemen geri dönüş bildirmek babında yani. Forumun saatinde ve katmanlarında halihazırda bir problem var gibi. Misal sağ üstteki uyarıların düştüğü çan simgesine de ilk tıkladığımda ulaşamıyorum. Bir kaç konuya girip tekrar anasayfaya geldiğimde uyarıları ancak görüntüleyebiliyorum.

Yalnız paralı sistem diyince sponsor işi geldi direkt aklıma. Geçenlerde şöyle bir video vardı :D

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Paian' Alıntı:
Eraycan' Alıntı:
Estağfurullah ben foruma katkı olsun diye söyledim. Konu yeni açıldı yol yakınken hemen geri dönüş bildirmek babında yani. Forumun saatinde ve katmanlarında halihazırda bir problem var gibi. Misal sağ üstteki uyarıların düştüğü çan simgesine de ilk tıkladığımda ulaşamıyorum. Bir kaç konuya girip tekrar anasayfaya geldiğimde uyarıları ancak görüntüleyebiliyorum. 

Yalnız paralı sistem diyince sponsor işi geldi direkt aklıma. Geçenlerde şöyle bir video vardı :D

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3lCdYQKLmxs[/video]
Sağol hocam senin iyi niyetinden zaten şüphe etmiyoruz :)
Bu forum konusundan anlayan aramızda sadece Ahmet. Sağolsun Ahmet te o kadar işinin gücünün arasında sürekli problemleri halletmeye çalışıyor. El birliğiyle herşey daha güzel olacak inşallah:)

bsurel

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
umrdmr' Alıntı:
bsurel' Alıntı:
@Murat abi sağolsun çeyize son eklenenler

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkay hayırlı olsun kullanabildin mi memnun musun ?
Henüz kullanamadım ama 2 ürünü de ben de çok merak ediyorum. Kullanınca geri dönüş yaparım

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

Yahu şu soft99 paketini tasarlayan adamlara kafa atıcam sonunda. Ürünün arkasına İngilizce yaza yaza “Easy Speedy” yazmışlar. Arkadaş kullanma talimatını İngilizce yazmak ne kadar zor olabilir ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
bizde aldik çinli seramik bakalim nasilmis

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
@Paian" @"akhisar" @"Geistreichz hepinize hayırlı olsun. Şu cinli seramikten en kısa zamanda bende sipariş vereceğim:)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Geistreichz' Alıntı:
murat abilerim başta olmak üzere parlatan adamlar ve AliExpress e teşekkür ü borç bilirim .. @murat @multispace @parlatanadamlar

Güzel görünüyor güle güle kullan

Paian' Alıntı:

Yahu şu soft99 paketini tasarlayan adamlara kafa atıcam sonunda. Ürünün arkasına İngilizce yaza yaza “Easy Speedy” yazmışlar. Arkadaş kullanma talimatını İngilizce yazmak ne kadar zor olabilir ya.

Hayırlı olsun soft99 markasının eksiklerinden birisi bencede anlayacağımız dilden yorum çok az.

akhisar' Alıntı:
bizde aldik çinli seramik bakalim nasilmis
Usta hayırlı olsun bende verdim siparişi bakalım kaç günde gelecek

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Herkese yeni stokları hayırlı olsun.

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Geistreichz' Alıntı:
murat abilerim başta olmak üzere parlatan adamlar ve AliExpress e teşekkür ü borç bilirim .. @murat @multispace @parlatanadamlar

güzel günlerde kullan bence zymöl cleaner wax çok başka bir ürün. sonuçları fiyatınagöre çok üst düzeyde.ama kullanımında dikkatli ol plastik aksamlara beyaz iz bırakıyor. sonra geçiyor lakin makyaj olarak kötü gürünüyor.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
ege' Alıntı:
Geistreichz' Alıntı:

güzel günlerde kullan bence zymöl cleaner wax çok başka bir ürün. sonuçları fiyatınagöre çok üst düzeyde.ama kullanımında dikkatli ol plastik aksamlara beyaz iz bırakıyor. sonra geçiyor lakin makyaj olarak kötü gürünüyor.
Fiyatı ne civarda? Ve ürün hakkındaki tam izlenimlerin nelerdir?

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
nuriksari' Alıntı:
ege' Alıntı:
fiyat şimdi nedir bilmiyorum .ben vakti zamanında kimyasal adamlar'dan 56 tl gibi bir ücret karşılıgında almıştım. sonra test edip bir 1 şişe daha alma kararı vermiştim :)

klasik wax ürünlerininden farklı olarak çok güzel yüzey temizligi de yapmasıyla meşhur olmuş ki bende test sırasında bu özelligini yeterli seviyede olmdugunu gözlemledim. ellede yapılsa bile pol.makinasıyla yada matkapla çok güzel çalışıyor.
 bir ara test yapmayı düşünüyordum ama vakit işte...

kimyacı  @Geistreichz  nerden almış bilmiyorum. cvp verir kendi zaten. ama dedigim gibi beyaz lekeleri hariç çok başarılı bence . tabi uygulaması biraz zahmetli .
geçri elle bile uygulansa dogal içerigi yetede artar  :)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
ege' Alıntı:
nuriksari' Alıntı:
fiyat şimdi nedir bilmiyorum .ben vakti zamanında kimyasal adamlar'dan 56 tl gibi bir ücret karşılıgında almıştım. sonra test edip bir 1 şişe daha alma kararı vermiştim :)

klasik wax ürünlerininden farklı olarak çok güzel yüzey temizligi de yapmasıyla meşhur olmuş ki bende test sırasında bu özelligini yeterli seviyede olmdugunu gözlemledim. ellede yapılsa bile pol.makinasıyla yada matkapla çok güzel çalışıyor.

kimyacı  @Geistreichz  nerden almış bilmiyorum. cvp verir kendi zaten. ama dedigim gibi beyaz lekeleri hariç çok başarılı bence . tabi uygulaması biraz zahmetli .
Koruma süresi için az ve üzerine wax tutunmuyor deniliyor sadece. Elle uygulamada ne zorluğu var? Rotary makine ile uygulanabilir mi?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Geistreichz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmit/KOCAELİ
ege' Alıntı:
nuriksari' Alıntı:

@Murat abiden aldım ben iletişim murat abi .