Öne çıkan konu
nuriksari' Alıntı:
ege' Alıntı:
fiyat şimdi nedir bilmiyorum .ben vakti zamanında kimyasal adamlar'dan 56 tl gibi bir ücret karşılıgında almıştım. sonra test edip bir 1 şişe daha alma kararı vermiştim 
klasik wax ürünlerininden farklı olarak çok güzel yüzey temizligi de yapmasıyla meşhur olmuş ki bende test sırasında bu özelligini yeterli seviyede olmdugunu gözlemledim. ellede yapılsa bile pol.makinasıyla yada matkapla çok güzel çalışıyor.
bir ara test yapmayı düşünüyordum ama vakit işte...
kimyacı @Geistreichz nerden almış bilmiyorum. cvp verir kendi zaten. ama dedigim gibi beyaz lekeleri hariç çok başarılı bence . tabi uygulaması biraz zahmetli .
geçri elle bile uygulansa dogal içerigi yetede artar
klasik wax ürünlerininden farklı olarak çok güzel yüzey temizligi de yapmasıyla meşhur olmuş ki bende test sırasında bu özelligini yeterli seviyede olmdugunu gözlemledim. ellede yapılsa bile pol.makinasıyla yada matkapla çok güzel çalışıyor.
bir ara test yapmayı düşünüyordum ama vakit işte...
kimyacı @Geistreichz nerden almış bilmiyorum. cvp verir kendi zaten. ama dedigim gibi beyaz lekeleri hariç çok başarılı bence . tabi uygulaması biraz zahmetli .
geçri elle bile uygulansa dogal içerigi yetede artar
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
ellede makinala da uygulana biliyor. zorlugu zaman harcamak kimi hemen süreyim bitsin ister. tabi plastik kısımlarda sürmemek için ayrı bir özen istemesi birde zahme işi.
makina seçimi hiç önemli degil dönsün yeter .
Moderatör tarafında düzenlendi: