Ellerine sağlık abi, Carpro Lite ve Moonlight'ı çok merak ediyorum. Bende de moonlight var ama kapağı farklı, damla şeklinde uygulamaya müsait değil gibi, bir yolunu bulup damla damla seramik uygulama pedine damlatmam gerek
Ellerine sağlık abi, Carpro Lite ve Moonlight'ı çok merak ediyorum. Bende de moonlight var ama kapağı farklı, damla şeklinde uygulamaya müsait değil gibi, bir yolunu bulup damla damla seramik uygulama pedine damlatmam gerek
Moonlight su itme performansı sonaxtan birazcık geride kalmış, carpro tw gibi sınıfta kalmış izlenimi verdi.
1. Sonax
2. Moonlight
3. Carpro
Kolay uygulanabilir seramiklerin çok daha iyi olması gerekmezmiydi
Ben kendim hem pns hemde moonligth ı kullandım su iticilikte bariz bir fark göremedim,ama parlaklık olsun,dayanım olsun,toz tutmama olsun moonligh önde diyorum,zaten inceleme devam ediyor üstadlar daha iyi karar verecektir
Her ürünün uygulandığı yüzey açısı aynı olduğu düşünülürse, görüntü itibariyle uygulanan suyun basıncınıda baz alarak moonlight ve sonax ın su iticiliği boncuklanma şeklinde iken carpro da perde şeklinde olarak gördüm benim sıralamam değişmedi car pro ilk giden ürün olur gibi geldi bana. Ustalar daha iyi bilir tabi.