Tac sistem moonlight,sonax pns,carpro lite testi

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ellerine sağlık abi, Carpro Lite ve Moonlight'ı çok merak ediyorum. :) Bende de moonlight var ama kapağı farklı, damla şeklinde uygulamaya müsait değil gibi, bir yolunu bulup damla damla seramik uygulama pedine damlatmam gerek :D

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Ellerine sağlık abi, Carpro Lite ve Moonlight'ı çok merak ediyorum. :) Bende de moonlight var ama kapağı farklı, damla şeklinde uygulamaya müsait değil gibi, bir yolunu bulup damla damla seramik uygulama pedine damlatmam gerek :D
seç begen al . doldur içine kullan.
damlalıklı şişeler, pipetli damlalık, cam pipetli damlalık, damlalık tıpalı kilitli kapaklı cam şişe, yandan damlalıklı cam şişe, damlalıklı plastik şişe, dıştan damlalıklı şişe

iyi detaylar

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam cahilligime verin ama soramadan edemeyeceğim bu ürünler ne oluyor yani wax destekleyici mi hızlı cila tarzı bişey mi oluyor :)

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Teşekkürler benimki yeni geldi benki yeni şişeler bu şekilde olmuştur.

DENİZLİ

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Tac system moonlight'in fiyatı uygun olaymış keşke. Görünüşe göre simdilik iyi gidiyor :)
Carpro lite biraz zayıf geldi bana. Beklentim daha yüksekti
şu an için benim sıralamam:
1. sonax pns
2. tac sistem moonlight
3. carpro lite
İşler karıştı Süleyman abi. Ben de oyumu
Sonax Pns
Tac system Moonlight
Carpro Lite
şeklinde yaptım :begenixx:
Şuan Benimde gözlemim bu şekilde.

DENİZLİ

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Moonlight su itme performansı sonaxtan birazcık geride kalmış, carpro tw gibi sınıfta kalmış izlenimi verdi.
1. Sonax
2. Moonlight
3. Carpro
Kolay uygulanabilir seramiklerin çok daha iyi olması gerekmezmiydi:)

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Ben kendim hem pns hemde moonligth ı kullandım su iticilikte bariz bir fark göremedim,ama parlaklık olsun,dayanım olsun,toz tutmama olsun moonligh önde diyorum,zaten inceleme devam ediyor üstadlar daha iyi karar verecektir

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
şu an ilk yıkama için benim sıralamam:
1. carpro lite
2. tac sistem moonlight
3. sonax pns

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Her ürünün uygulandığı yüzey açısı aynı olduğu düşünülürse, görüntü itibariyle uygulanan suyun basıncınıda baz alarak moonlight ve sonax ın su iticiliği boncuklanma şeklinde iken carpro da perde şeklinde olarak gördüm benim sıralamam değişmedi car pro ilk giden ürün olur gibi geldi bana. Ustalar daha iyi bilir tabi.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
moonlight iyiydi ama lite'i daha önde gibi gördüm, daha çok beğendim. şahane test, her geçen gün ortalık kızışıyor :D