Tanışma..

Rating

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese selamlar. Adım Coşkun, 39 yaşındayım ve kamuda çalışıyorum. İstanbul Tuzla’da ikamet ediyorum.

Temiz ve bakımlı arabaya binmeyi seven ama mesai saatleri ve küçük çocuğumdan dolayı pek fırsat bulamayan birisiyim. Ayrıca yıkamak için pek imkanım(yıkama yeri ve şartları) olmuyor. Ancak benzinlikte basınçlı su bulursam ve buna benzer bir imkan bulabilirsem temizlik yapabiliyorum. En kötü yıkamacıya götürüyorum arabayı.

Belki yeni fikirler edinirim, yeni bir hobi olur amaçlı ile foruma kayıt oldum :)

Herkese şimdiden güzel ve sağlıklı bir yaz geçirmesini temenni ediyorum.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hoşgeldiniz, iyi forumlar. Foruma üye olmana çok sevindim, aracınıza ne kadar güzel yıkarsanız vernik boya ömrü o kadar uzar, en doğru karar forumda ki uygulamalara bakarak örnek almak. :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Hoşgeldiniz aramıza keyifli forumlar:)

narcobs

Acemi Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Öncelikle hoş geldiniz, keyifli ve aktif forumlar dilerim.
"Ancak benzinlikte basınçlı su bulursam ve buna benzer bir imkan bulabilirsem temizlik yapabiliyorum." demişsiniz, eminim yakın zamanda şuanki imkanlarınızın çok üstünü zorlayarak bişeyler yaparsınız :)

ozkameh

Çaylak Detaycı
Üye
Hoşgeldiniz hocam bende Pendik de ikamet ediyorum tuzla da çalışıyorum yıkama yeri bulamadığından karcher alıp iş yerimde aracimi yıkıyorum çok keyifli oluyor imkanınız varsa tavsiye ederim

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aramıza hoşgeldiniz. Virüsü kaparsanız eğer bu şartlar altında işiniz çok daha zor :)

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
Hoşgeldiniz. Ben de bilgi edinmek amacıyla üye olmuştum. Sonra zehri aldım. Okus pokus bi bakmışım çeyizimi düzmüşüm:komik:. Iyi forumlar dilerim

Rating

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu sıcak karşılama için çok teşekkürler arkadaşlar :)

Sabah 8 de işe başla, akşam 18 de eve gel. Çocukla uğraş yemek vs derken bir bakıyorum hava kararmış. Hafta sonları da mesai vs olunca aileye ayrılan zaman azalıyor ve haliyle arabaya hiç zaman kalmıyor. En azından bundan sonra daha çok zaman ayırmak istiyorum. Maalesef ikamet ettiğim yerde basınçlı makine alıp kullanma imkanım yok, hortum çekme imkanımda yok. Martımız bol :) kovalamaktan helak oldum. Kemal Sunal’ın sineklere don bağlaması repliği geliyor aklıma hep :)

Biraz daha pratik çözümlerle iç dış yıkama ve bakım, jant/lastik ve krom bakımı yapsam baya bir yeter bana. Diğer detaylı uygulamalar biraz gözümü korkutuyor :)

Biraz forumu araştırmam gerekecek, maşallah çok detaylı bilgiler var. Malzeme isimleri teknik olarak paylaşıldığı için anlamakta güçlük çekişiyorum. Umarım zamanla onu da çözeceğim.

Rating

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hoşgeldiniz hocam bende Pendik de ikamet ediyorum tuzla da çalışıyorum yıkama yeri bulamadığından karcher alıp iş yerimde aracimi yıkıyorum çok keyifli oluyor imkanınız varsa tavsiye ederim
İşinizi çözmüş olmanıza sevindim. İş yerimde maalesef böyle imkan yok. Tuzla’da istasyon mahallesindeyim, siz nereye geliyorsunuz?

Rating

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hoşgeldiniz, iyi forumlar. Foruma üye olmana çok sevindim, aracınıza ne kadar güzel yıkarsanız vernik boya ömrü o kadar uzar, en doğru karar forumda ki uygulamalara bakarak örnek almak. :)
Teşekkürler, farkındayım :) yapılan uygulamaları inceleyeceğim.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Rating

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öncelikle hoş geldiniz, keyifli ve aktif forumlar dilerim.
"Ancak benzinlikte basınçlı su bulursam ve buna benzer bir imkan bulabilirsem temizlik yapabiliyorum." demişsiniz, eminim yakın zamanda şuanki imkanlarınızın çok üstünü zorlayarak bişeyler yaparsınız :)
Teşekkürler, pratik çözümler buldukça yapacağım inşallah. Ufaklık biraz büyüse eline bezi vereceğim :)

ozkameh

Çaylak Detaycı
Üye
İşinizi çözmüş olmanıza sevindim. İş yerimde maalesef böyle imkan yok. Tuzla’da istasyon mahallesindeyim, siz nereye geliyorsunuz?
Hocam ben Aydınlı sanayi bölgesinde çalışıyorum orada yıkamayı yapıyorum

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi