[TANITIM KAMPANYASI] Satılık Jayswax waxlar

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
EVET ARKADAŞLAR JAYSWAX TÜRKİYE OLARAK WAXLARI TANITMAK MAKSADI İLE GÜZEL BİR KAMPANYA YAPIYORUM. Jayswax resmî sitesinden daha ucuza
waxları tanıtım maksatlı veriyorum.

Jayswax waxlar 50ml boyutta satılıktır. Daha fazla fiyat söylediğim arkadaşlar güncel fiyattan ödeyecek ve ödeyen varsa fazla parası iade edilecektir.

50ml Show wax V2

50ml Extreme

50ml Ceramic Gold

50ml Bubblegum pro

50ml Millionaire

Son düzenleme:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Jayswax waxlar 50ml boyutta satılıktır. Daha fazla fiyat söylediğim arkadaşlar güncel fiyattan ödeyecek ve ödeyen varsa fazla parası iade edilecektir.

200ml Bubblegum pro Ceramic 250₺

50ml Show wax V2 70₺

50ml Extreme 90₺

50ml Ceramic Gold 85₺

50ml Bubblegum pro Ceramic 85₺

50ml Millionaire SIO2 65₺

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayağıma kurşun sıkıyorum, tüm 50 ml'lerden alayım diyorum.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

200ml Bubblegum pro Ceramic 250₺

50ml Show wax V2 70₺

50ml Extreme 90₺

50ml Ceramic Gold 85₺

50ml Bubblegum pro Ceramic 85₺

50ml Millionaire SIO2 65₺

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizi bir sal artık Atalay Hocam, iliğimiz kurudu :)

Waxlar hakkında senin ağzından bir bilgi almak isteriz, nedir meziyetleri, bakıp buluruz tamam da testlerini de yapmış biri olarak ufak bir tablo yapar mısın müsait zamanında?

Parlaklık şunda iyidir, dayanımda şu iyidir, uygulanma yöntemleri aynıdır gibi bir ufak tablo yapabilir misin?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Waxlar hakkında senin ağzından bir bilgi almak isteriz, nedir meziyetleri, bakıp buluruz tamam da testlerini de yapmış biri olarak ufak bir tablo yapar mısın müsait zamanında?

Parlaklık şunda iyidir, dayanımda şu iyidir, uygulanma yöntemleri aynıdır gibi bir ufak tablo yapabilir misin?
+1 hem bilgi istiyoruz hemde 1-2 ay siteyi satış mesajlarına kapatsınlar bu nedir arakdaş bittik ya. @Pro @admin @Murat

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

Waxta İngiliz diyince akla direk boncuk gelir abi hepsinin boncuklamasi müthiş dandik yayvan carnauba boncukları yok hepsi sıkı sıkı top gibi. Dayanim konusunda bisey diyemem kendim test etmedim ama ozelden siparişimi verdim geldiği gibi denerim :)

Kerim07

Acemi Detaycı
Üye
Taksit süper olur Atalay abi ;)@omrslhmms, üstadın dediği gibi güzel bir tablo fikir açısından iyi olur abi ben de kardeşimle alcam Hatta Antalyaya geleceksen elden bile alabilirim :)

BSI

Usta Detaycı
Üye
Atalay hocam... Benim çok param yok... Çoluğun çocuğun rızkını waxa yatırcam... 1 tane alayım ama en iyisini alayım diyene hangisini tavsiye edersin? :) En pahalısı en iyisidir diyip extreme basalım mı parayı? Beklentim kalıcılık.

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
345 tl elden iki taksit mi ? :D

Buna artık 3 taksit yapsın. İliğimiz kemiğimiz kurudu. Evde resesyon olacak. Ekmek yerine cila yiyeceğiz o olacak.
+1 hem bilgi istiyoruz hemde 1-2 ay siteyi satış mesajlarına kapatsınlar bu nedir arakdaş bittik ya. @Pro @admin @Murat
Waxta İngiliz diyince akla direk boncuk gelir abi hepsinin boncuklamasi müthiş dandik yayvan carnauba boncukları yok hepsi sıkı sıkı top gibi. Dayanim konusunda bisey diyemem kendim test etmedim ama ozelden siparişimi verdim geldiği gibi denerim :)
Taksit süper olur Atalay abi ;)@omrslhmms, üstadın dediği gibi güzel bir tablo fikir açısından iyi olur abi ben de kardeşimle alcam Hatta Antalyaya geleceksen elden bile alabilirim :)
arkadaşlar waxlar genel olarak parlaklık veriyor zaten, yani seramik bazlı olanları iki kat uygularsanız parlaklık daha da artıyor. Ancak direk parlaklık odaklı olan Show wax V2 yeni tanıtıldı zaten.

dayanım olarak Extreme-Ceramic Gold-Bubblegum gerçekten güzel. En dayanan tabiki Extreme 7-9 ay arası. Bubblegum testimde 3 ay güzel dayandı başka testler için panelden kendim 3-4 kat Ipa ile silerek ancak söktüm. Seramik waxları sökmek gerçekten zor o yüzeydeki yağlı yumuşak dokuyu almak epey uğraştırıyor tecrübe ile sabittir. Denemesi bedava :)

uygulamada seramik bazlı olanlar 15-20 dakika bekleme süresine sahip. Show wax için bu süre daha kısa.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Beyefendi sıraya girermisiniz lütfen, bu konuda ilk ben ocağa incir ağacı dikmek istiyorum lütfen ama biraz saygı aaaa :D
Açılışı sen yap, arkadan ben geliyorum :) Saygıda kusur etmeyiz evelallah. :mutlu:Batarken birlikte batalım :alkisss: Titanikteki gibi artık önce kim giderse.

Titanik dedik, şimdi bizim tahta parçasına başka ortaklarda çıkacaktır. iyi tutun abi :arkadass:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Açılışı sen yap, arkadan ben geliyorum :) Saygıda kusur etmeyiz evelallah. :mutlu:Batarken birlikte batalım :alkisss: Titanikteki gibi artık önce kim giderse.

Titanik dedik, şimdi bizim tahta parçasına başka ortaklarda çıkacaktır. iyi tutun abi :arkadass:
Titanik olmasın gözünü seveyim hep aklıma o güvertedeki sahne geliyor :D :D