[TANITIM KAMPANYASI] Satılık Jayswax waxlar

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Titanik olmasın gözünü seveyim hep aklıma o güvertedeki sahne geliyor :D:D
Güvertede sıkıntı yok abi. Konu arabalar olunca, o filmde birde otopark sahnesi vardı. Aboow

Titaniği boşverelim. Gora, Star trek filan gemili filmelre dönelim :D

Adamın satış konusunu baltaladık :)

Jayswax var, kaliteli waxlarımız var, Wax ayağınıza kadar geldi :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Güvertede sıkıntı yok abi. Konu arabalar olunca, o filmde birde otopark sahnesi vardı. Aboow

Titaniği boşverelim. Gora, Star trek filan gemili filmelre dönelim :D

Adamın satış konusunu baltaladık :)

Jayswax var, kaliteli waxlarımız var, Wax ayağınıza kadar geldi :)
Niye balta ile saplı sapsız işlemlerde bulunalım gayet güzel cüzdanı masaya bıraktık işte :D

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
arkadaşlar waxlar genel olarak parlaklık veriyor zaten, yani seramik bazlı olanları iki kat uygularsanız parlaklık daha da artıyor. Ancak direk parlaklık odaklı olan Show wax V2 yeni tanıtıldı zaten.

dayanım olarak Extreme-Ceramic Gold-Bubblegum gerçekten güzel. En dayanan tabiki Extreme 7-9 ay arası. Bubblegum testimde 3 ay güzel dayandı başka testler için panelden kendim 3-4 kat Ipa ile silerek ancak söktüm. Seramik waxları sökmek gerçekten zor o yüzeydeki yağlı yumuşak dokuyu almak epey uğraştırıyor tecrübe ile sabittir. Denemesi bedava :)

uygulamada seramik bazlı olanlar 15-20 dakika bekleme süresine sahip. Show wax için bu süre daha kısa.
Battık yemin ediyorum :)

Ben de müsadenle firma vaatlerini yazayım, her birinin açıklamasını bulamadım, bulduklarımı yazıyorum, ilgilenen arkadaşlara kolaylık olsun :)

Jayswax Show Wax v2
Carnauba waxmış arkadaşlar, ıslak görünüm verirmiş, adı üstünde show wax, su iticiliği de iddialı. 100 ml ile 15-20 kat yapılabilirmiş.

Jayswax Ceramic Wax
T1 carnauba varmış içerisinde ve sio2 varmış. Efsane kokusu varmış. 50 ml ile 4 ila 7 araba çıkarmış.

Jayswax Millionaire Wax
Parlaklık olarak kendi waxları arasında en üstteymiş. Show wax olmasına rağmen 3-6 hafta arası kalıcılığı varmış. 50 ml ile 5 orta boy araba çıkarmış.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Jayswax waxlar 50ml boyutta satılıktır. Daha fazla fiyat söylediğim arkadaşlar güncel fiyattan ödeyecek ve ödeyen varsa fazla parası iade edilecektir.

200ml Bubblegum pro Ceramic 250₺

50ml Show wax V2 70₺

50ml Extreme 90₺

50ml Ceramic Gold 85₺

50ml Bubblegum pro Ceramic 85₺

50ml Millionaire SIO2 65₺

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bana,

50ml Ceramic Gold 85₺

yazar mısın hocam?

Fotoğrafta extreme'in sol üstündeki ceramic wax yazan oluyor değil mi bu? Sio2li bir wax da denemedik demeyiz bari :)

Yavuz

Acemi Detaycı
Üye
Hayırlı satışlar üstad. Bubblegum un parlaklığı soft waxların hangi ürünüyle eşdeğerdir ? (Tuhaf bir soru acemiliğime verin).

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
merhaba,
beyaz araç için parlaklık olarak en yüksek performansı sağlayan ürün hangisidir?
ürünlerin koruma süreleri kaç gün vaad ediliyor?

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Atalay abi bana da 5li set yazarmısın.Mümkünse eğer Antalya’ya gelirsen elden teslim almak istiyorum.
@SubaruOutback 3 taksit varsa bende varım :D daha fırçalarla cam bezleri falan var aman allahım :heyecan:

sana çalışıyoruz Atalay hocam. evden atılmaz isek iyidir !
Bana,

50ml Ceramic Gold 85₺

yazar mısın hocam?

Fotoğrafta extreme'in sol üstündeki ceramic wax yazan oluyor değil mi bu? Sio2li bir wax da denemedik demeyiz bari :)
Bubble gum 200 ml, diğer 50 ml lerin hepsinden 1 tane alabilirim, varsa.iyi satışlar
arkadaşlar yoğunluktan dolayı cevap yazamıyorum ve soruları olanlara dönemiyorum. Talep eden herkesin ürünlerini ayırdım.

soruları olan arkadaşlara da en kısa sürede dönüş sağlayacağım,

herkese desteğinden ötürü teşekkür ederim.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
5 li set alana süpernova kaça olur :oops:
Bir de taksit olayı geyik mi yoksa sahiden yapıyor musunuz?:rolleyes:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
5 li set alana süpernova kaça olur :oops:
Bir de taksit olayı geyik mi yoksa sahiden yapıyor musunuz?:rolleyes:
Taksit olayı gerçek değilse beni yeni caminin önünde görürsünüz artık. Benim replik başka tabi, şu fakire bir wax parası. Işıklarda cam da silerim. Heryere salça olurum.
P.S: Elektrik ve doğalgazı ödedim mi acaba? Bu waxların doğalgaz faturasına da eksi yönde bir etkisi olur mu, sayaca neyin sürsek mi acaba :D :D

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Taksit olayı gerçek değilse beni yeni caminin önünde görürsünüz artık. Benim replik başka tabi, şu fakire bir wax parası. Işıklarda cam da silerim. Heryere salça olurum.
P.S: Elektrik ve doğalgazı ödedim mi acaba? Bu waxların doğalgaz faturasına da eksi yönde bir etkisi olur mu, sayaca neyin sürsek mi acaba :D:D
Abi cam sil kullan gözünü seveyim, meguiars perfect clarity glass cleaner falan kullanırsın daha da zarar edersin :)
Hatta cam sil de pahalı, prilli suyun gözünü seveyim :)