Hafta sonu yağış nedeniyle aksattığım terapiyi bugün gerçekleştirdim
Gerçi bugün de hava pek iç açıcı değildi ama gözümü karartıp malzemeleri toparladım
Önce kirli halimiz
Bugünkü terapide başrollerde yine flowey ürünleri var
Geçen hafta 1:20 olarak kullandığım b33 ü 1:40 oranında kullandım. Genel olarak tatmin edici ama bence çok kirli araçlarda 1:20 den fazla sulandırmamak lazım
Benim araç da biraz kirli olduğundan bazı yerlerde ufaktan lekeler kaldı
Bu haliyle korumaya pek zarar verdiğini sanmıyorum zira hafta sonu yağan yağmurdaki boncuklardan pek farklı bir sonuç görmedim
Zaten can çekişen korumayı sökemediği verisinden yola çıkarak zararsız olduğu sonucuna vardım
Umarım haklıyımdır da kimseyi yanıltmam
Hep ön yıkamadan önce yaptığım jant lastik temizliğini artık ön yıkama sonrasına aldım,bu şekilde hem daha etkili hem de daha zararsız olduğunu düşünüyorum
Çift kovayla devam ediyoruz
Şampuan olarak bugün zymöl kullandım
Severek kullanıyorum ama benim favorim adams
Çift kova sonrası boncuklar
Maalesef yan panellerde bile durum pek iç açıcı değil
Geldik korumaya
X50 yi bu hafta 1:40 oranında kullandım
Açıkçası çok bir fark görmedim
Eğer ömre olumlu bir katkısı olmazsa seyreltik oranlar daha mantıklı olur, bunu zaman gösterecek
Kurulama öncesi birkaç boncuk fotoğrafı alayım dedim yağan yağmurla beraber aynı zamanda yağmurdan sonraki boncuklar oldu

Gerçi bugün de hava pek iç açıcı değildi ama gözümü karartıp malzemeleri toparladım
Önce kirli halimiz
Bugünkü terapide başrollerde yine flowey ürünleri var
Geçen hafta 1:20 olarak kullandığım b33 ü 1:40 oranında kullandım. Genel olarak tatmin edici ama bence çok kirli araçlarda 1:20 den fazla sulandırmamak lazım
Benim araç da biraz kirli olduğundan bazı yerlerde ufaktan lekeler kaldı
Bu haliyle korumaya pek zarar verdiğini sanmıyorum zira hafta sonu yağan yağmurdaki boncuklardan pek farklı bir sonuç görmedim
Zaten can çekişen korumayı sökemediği verisinden yola çıkarak zararsız olduğu sonucuna vardım
Umarım haklıyımdır da kimseyi yanıltmam
Hep ön yıkamadan önce yaptığım jant lastik temizliğini artık ön yıkama sonrasına aldım,bu şekilde hem daha etkili hem de daha zararsız olduğunu düşünüyorum
Çift kovayla devam ediyoruz
Şampuan olarak bugün zymöl kullandım
Severek kullanıyorum ama benim favorim adams
Çift kova sonrası boncuklar
Maalesef yan panellerde bile durum pek iç açıcı değil
Geldik korumaya
X50 yi bu hafta 1:40 oranında kullandım
Açıkçası çok bir fark görmedim
Eğer ömre olumlu bir katkısı olmazsa seyreltik oranlar daha mantıklı olur, bunu zaman gösterecek
Kurulama öncesi birkaç boncuk fotoğrafı alayım dedim yağan yağmurla beraber aynı zamanda yağmurdan sonraki boncuklar oldu