Terapi zamanı

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Teşekkür ederim
Wash padi evet beğendim ama nihayetinde bu tarz ürünleri kullanırken tutmak gerekiyor
Bu yüzden kullanım kolaylığında bir tık geri kalıyor

Teşekkür ederim kardeşim
İkinci katın üstüne henüz 10 gün geçti, süreç böyle devam ederse fussoya parlak bir alternatif olur ki bu gayet iyi bir şey :hava:
Ufs kullanmadığım için kıyas yapamıycam ama 3d nin üzeceğini sanmam

Eyvallah
Aleyküm selam
Evet her tarafı kapalı
Dikdörtgen bir parça ikiye katlanmış, böylece bir kenar dikişsiz oluşuyor, diğer üç kenarın ikisi içten biri dıştan dikilmiş
Tam ayrıntılı incelemedim ama içinde sünger olmadığı düşünülünce dıştan dikilen kısım açılıp eldiven gibi kullanılabilir gibi geldi bana

Eyvallah hacı
Kullanıyım bakalım biraz sonuç nasıl olur
Gerçi bizim burada su aşırı kireçli, yani sertleşme kaçınılmaz gibi
Lafı gelmişken sirkeli suda bekletme işlemi eldiven yumuşatmada da işe yarar mı
Şu anda sirke de bekleyen iki eldivenim var, çıkarayım yazarım:) nasıl denk getirdin :)

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
müsade varsa ben de bir ekleme yapayım eldivene :)

Ufs, çakma gyeon ve makarna tip eldivenlerden ilk ayrılan özelliği çok kalın olması, aşırı bastırmadığınız sürece paneli hissetmeniz çok zor,

Çift kova yapıp bol köpüklü sevenler için birebir, ciddi su emiyor, değişik fantastik geldi bana :D

ccibb

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Şu anda sirke de bekleyen iki eldivenim var, çıkarayım yazarım:) nasıl denk getirdin :)
Kalbim temiz hacı
müsade varsa ben de bir ekleme yapayım eldivene :)

Ufs, çakma gyeon ve makarna tip eldivenlerden ilk ayrılan özelliği çok kalın olması, aşırı bastırmadığınız sürece paneli hissetmeniz çok zor,

Çift kova yapıp bol köpüklü sevenler için birebir, ciddi su emiyor, değişik fantastik geldi bana :D

Müsade ne demek farklı kullanıcı yorumları okuyanların daha sağlıklı bilgi edinmesine katkı sağlar
Bu da forum olarak birinci amacımızdır

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Elinize sağlık. Detay bahane boncuklar şahane der gibi olmuş.:) Zamanında bende düşünmüştüm bu pedi almayı, baktım omu bunu derken kendim yapmıştım hala kullanıyorum eldivenlerimi ama eskirse aklımda ilk alacağım ped bu.

ccibb

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Bir güncelleme çekelim
Birinci katı uygulayalı 6 hafta olmuş, son 3-4 haftadır da havalardan ötürü araç yıkanmadı
Bu süre zarfında yağmur çamur toz toprak bayaa eziyet gördü

Görüldüğü üzere yan panellerde durum fena durmuyor ama yatay panellerde maalesef hakkını helal etmiş
Genel bir değerlendirme yaparsak üzdü diyemem yani bu koşullarda fusso biraz daha iyi dayanıyordu ama bu da benim için yeterli ama seramik içerikli bir wax olduğu düşünüldüğünde çok iyi dayandı da diyemem

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Show unuzu yapmışsınız efenim :) Ellerine sağlık.. Kızçeyle güzel uygulamaları da bekliyoruz :)