Bir rutin yıkama günü daha
Aslında bugün waxlı bir uygulama düşünüyordum ama hanım biraz iş çıkarınca geç kaldım maalesef
Neyse malzemeleri toparlayıp altı peron yıkamaya
Önce kirli halimiz
Ekli dosyayı görüntüle 5332 Ekli dosyayı görüntüle 5333 Ekli dosyayı görüntüle 5334
Ön yıkamada 1:40 b33 kullandım
Ön yıkama sonrası su durumuna bakınca cidden uygulama vaktimizin geldiği net olarak görünüyor
Ekli dosyayı görüntüle 5335
Tamam bir su itme çabası var ama boncukların durumu hiç iç açıcı değil
Sonra jantlara bilberry ve traş fırçasıyla temizlik
Ekli dosyayı görüntüle 5336
Çift kovada bu sefer adams şampuan tercih ettim,detaylara köpük yapan şişe ve fırçayla daldım
Aracı duruladıktan sonra pratik koruma x50 uygulayarak yıkamayı bitirdim
Bu bölümde fotoğraf çekmemişim,sadece günün kahramanlarının şöyle toplu bir fotoğrafı var
Ekli dosyayı görüntüle 5337
X50 yi 1:40 olarak kullandım ve boncuklar fena olmadı
Ekli dosyayı görüntüle 5338 Ekli dosyayı görüntüle 5339
Kurulamada Çinli klin kullandım
Beni tatmin etti
Az bir destekle bütün aracı kuruladı
Daha küçük araçlara tek başına yeter diye düşünüyorum
Son olarak aracın içini süpürüp konsolun tozunu aldım
Ben iç trimler konusunda spritzden çok memnunum,gerçi cam açmamamında etkisi vardır ama neredeyse hiç kirlenmemesine bayılıyorum
Lastiklere sarp ve işlem tamam
Buyrun finaller
Ekli dosyayı görüntüle 5340 Ekli dosyayı görüntüle 5341 Ekli dosyayı görüntüle 5342 Ekli dosyayı görüntüle 5343 Ekli dosyayı görüntüle 5344 Ekli dosyayı görüntüle 5345
Aslında bugün waxlı bir uygulama düşünüyordum ama hanım biraz iş çıkarınca geç kaldım maalesef
Neyse malzemeleri toparlayıp altı peron yıkamaya
Önce kirli halimiz
Ekli dosyayı görüntüle 5332 Ekli dosyayı görüntüle 5333 Ekli dosyayı görüntüle 5334
Ön yıkamada 1:40 b33 kullandım
Ön yıkama sonrası su durumuna bakınca cidden uygulama vaktimizin geldiği net olarak görünüyor
Ekli dosyayı görüntüle 5335
Tamam bir su itme çabası var ama boncukların durumu hiç iç açıcı değil
Sonra jantlara bilberry ve traş fırçasıyla temizlik
Ekli dosyayı görüntüle 5336
Çift kovada bu sefer adams şampuan tercih ettim,detaylara köpük yapan şişe ve fırçayla daldım
Aracı duruladıktan sonra pratik koruma x50 uygulayarak yıkamayı bitirdim
Bu bölümde fotoğraf çekmemişim,sadece günün kahramanlarının şöyle toplu bir fotoğrafı var
Ekli dosyayı görüntüle 5337
X50 yi 1:40 olarak kullandım ve boncuklar fena olmadı
Ekli dosyayı görüntüle 5338 Ekli dosyayı görüntüle 5339
Kurulamada Çinli klin kullandım
Beni tatmin etti
Az bir destekle bütün aracı kuruladı
Daha küçük araçlara tek başına yeter diye düşünüyorum
Son olarak aracın içini süpürüp konsolun tozunu aldım
Ben iç trimler konusunda spritzden çok memnunum,gerçi cam açmamamında etkisi vardır ama neredeyse hiç kirlenmemesine bayılıyorum
Lastiklere sarp ve işlem tamam
Buyrun finaller
Ekli dosyayı görüntüle 5340 Ekli dosyayı görüntüle 5341 Ekli dosyayı görüntüle 5342 Ekli dosyayı görüntüle 5343 Ekli dosyayı görüntüle 5344 Ekli dosyayı görüntüle 5345

Selametle

. İki önceki uygulamada kirli araçta 1:40 B33 görece başarısız oldu; 1:20 daha iyi olur demiştiniz. Şimdi bu uygulamada da gördüğüm kadarıyla yine 1:40 kullanmışsınız. Ayrıca sanki bu sefer daha kirli gibi duruyor araç. Hatta ilk peçete testi yapılan 1:20 oranı zamanından bile daha kirli duruyor. 1:40 sizin için ideal oran mı yoksa 1:30 da denenebilir mi? Yakında ben de alacağım da ondan soruyorum.
. 1:30 için buralardayım. Bir de prewashlar ılık suda daha iyi iş yapıyor. 1:40 ılık su da denenebilir