Tonyukuk uygulamaları

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Uzun süre ayrı kaldığım ve epey kirlenen aracımı temizleme ve Wax yenileme fırsatı buldum. Bu imkanı bana oluşturan @Detail 35 kardeşime ne kadar teşekkür etsem azdır.

Kullanılan malzemeler
-Ceviz
-Tuga yeşil
-Zymöl Auto wash şampuan
-Amway cam temizleyici
-Carbon Cam bezi
-Chemical Guys Davlumbaz açılı fırçası
-Mothers küçük Jant ve lastik fırçası
-Liquid Elements Black Hole kurulama havlusu
-Sonax Gel lastik parlatıcı
- Carpro Perl
-Wax Planet Obsidian Show Wax

Neredeyse 3 aydır bir kere bile yıkanmamış kirli aracın jantlarında kullandığım Tuga yeşil jant temizleyici çok güzel temizlik yaptı.

Davlumbazlarda saf ceviz kullandım ve Cg fırça ile öldürücü darbeyi vurdum.

Her aşamada resim çekemedim. Ancak ön yıkama olarak da 1:5 sulandırılmış Ceviz kullandım. Autobrite direct detay fırçası ile dış aksam detaylara girdim. Akabinde Zymöl şampuan ile ana yıkamayı yapıp aracı kuruladım.

Camlarda ise Carbon cam bezi ve Amway cam temizleyici eşlik etti. Havsız ve lekesiz cam temizleme olayına artık erişmiş bulunuyorum :D

davlumbaz dış aksam plastiğinde Carpro Perl kullandım. Dayanımı ne olur bilemem ama ürünü çok beğendim.

50/50 carpro perl

Aşağıdaki resimde Ürünün davlumbazlarda yarattığı arka planda yer alan bahçe korkuluğunu yansıtmasını görüyorsunuz. :)

Lastiklerde beğendiğim f/p ürünü Sonax Gel kullandım.
Streamable - free video publishing
Daha sonra araca Wax Planet Obsidian Show Wax uyguladık.

biraz da öncesi sonrası fotoğrafları görelim.

Ve en keyifli kısım..

Buradan tekrardan @Detail 35 kardeşime çok teşekkür ederim. Sosyal Mesafeyi koruyarak güzel bir detay yaptık.
#evdekal günlerinde okuyan ve inceleyen tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. :)
Ellerinize sağlık, kaliteli ürünler ile kaliteli bir uygulama olmuş maşallah :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Uzun süre ayrı kaldığım ve epey kirlenen aracımı temizleme ve Wax yenileme fırsatı buldum. Bu imkanı bana oluşturan @Detail 35 kardeşime ne kadar teşekkür etsem azdır.

Kullanılan malzemeler
-Ceviz
-Tuga yeşil
-Zymöl Auto wash şampuan
-Amway cam temizleyici
-Carbon Cam bezi
- Carpro Perl

Neredeyse 3 aydır bir kere bile yıkanmamış kirli aracın jantlarında kullandığım Tuga yeşil jant temizleyici çok güzel temizlik yaptı.

Her aşamada resim çekemedim. Ancak ön yıkama olarak da 1:5 sulandırılmış Ceviz kullandım. Autobrite direct detay fırçası ile dış aksam detaylara girdim. Akabinde Zymöl şampuan ile ana yıkamayı yapıp aracı kuruladım.

Camlarda ise Carbon cam bezi ve Amway cam temizleyici eşlik etti. Havsız ve lekesiz cam temizleme olayına artık erişmiş bulunuyorum :D

davlumbaz dış aksam plastiğinde Carpro Perl kullandım. Dayanımı ne olur bilemem ama ürünü çok beğendim.

50/50 carpro perl

Aşağıdaki resimde Ürünün davlumbazlarda yarattığı arka planda yer alan bahçe korkuluğunu yansıtmasını görüyorsunuz. :)

Ve en keyifli kısım..

Buradan tekrardan @Detail 35 kardeşime çok teşekkür ederim. Sosyal Mesafeyi koruyarak güzel bir detay yaptık.
#evdekal günlerinde okuyan ve inceleyen tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. :)
Abim ellerinize sağlık yine yakmışsınız ortalığı.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğinize sağlık, finaller çok iyi görünüyor :) obsidian yorumlarınıda alalım boncuklarınıda bekleriz en kısa zamanda :sarki:

Carbonu gördükçe canım sıkılıyor :komik:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Kullanılan malzemeler
-Ceviz
-Tuga yeşil
-Zymöl Auto wash şampuan
-Amway cam temizleyici
-Carbon Cam bezi
- Carpro Perl

50/50 carpro perl

Ve en keyifli kısım..

İki guzel insan ve cok guzel bir uygulama.

Obsidiani biz de @Shirb13 Ibrahim ile uygulamistik. 2 kisi uygulanacak bir wax demek ki :) Baya da sure gecti hala canli. Islakligi cok iyi kirliyken bile parlamaya ugrasiyor araba.

Ellerinize saglik ikinizin de. Masallah.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@Tonyukuk07 @Detail 35 arkadaşlar elinize kolunuza sağlık. Astra çok güzel görünüyor. Aslında eliniz değmişken bize de uğrasanız fena olmaz hani :p

@omrslhmms abi o geceyi hatırlamak istemiyorum aslında ama obsidianın kokusu aklıma geliyor ve diğer her şeyi unutuyorum :) Sonu dışında her şey güzeldi.

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ellerinize sağlık, kaliteli ürünler ile kaliteli bir uygulama olmuş maşallah :)
Teşekkür ederim kâzım bey :)
Abim ellerinize sağlık yine yakmışsınız ortalığı.
Teşekkür ederim Sercan bey :)
Eline emeğine sağlık
Carbon bezi merakla bekliyorum...
Carbon’lar Amway ile müthiş ikili oldu :)
Emeğinize sağlık, finaller çok iyi görünüyor :) obsidian yorumlarınıda alalım boncuklarınıda bekleriz en kısa zamanda :sarki:

Carbonu gördükçe canım sıkılıyor :komik:
Canın sağolsun adres ver bendeki Carbon’u yollayayım :D
Obsidian ben de ilk defa deneyimledim parlaklığı güzel tam yaz wax’ı. Boncukları şimdilik güzel ama dediğim gibi yaz için bir Wax. Güncellemeleri buradan paylaşırım. :)
İki guzel insan ve cok guzel bir uygulama.

Obsidiani biz de @Shirb13 Ibrahim ile uygulamistik. 2 kisi uygulanacak bir wax demek ki :) Baya da sure gecti hala canli. Islakligi cok iyi kirliyken bile parlamaya ugrasiyor araba.

Ellerinize saglik ikinizin de. Masallah.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel düşüncen için çok teşekkür ederim Ömer hocam. :)
Obsidian ile ilgili bir sıkıntı mı yaşadınız @Shirb13 ? :D
@Tonyukuk07 @Detail 35 arkadaşlar elinize kolunuza sağlık. Astra çok güzel görünüyor. Aslında eliniz değmişken bize de uğrasanız fena olmaz hani :p

@omrslhmms abi o geceyi hatırlamak istemiyorum aslında ama obsidianın kokusu aklıma geliyor ve diğer her şeyi unutuyorum :) Sonu dışında her şey güzeldi.
Teşekkür ederim Reis şu corona belasından ülkece kurtulalım bunu kutlama maiyetinde buluşma organizasyonu yapabiliriz ancak o paklar bizi :D ne etti size bu Obsidian :of:
Teşekkür ederim İdris bey :)
Ellerinize sağlık, 50-50 ler gayet güzel gözüküyor
Elimden geldiğince yaptım ama keşke daha detaylı olabilseydi

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Hocam çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
Teşekkür ederim hocam :)
@Tonyukuk07 ellerinize sağlık . Bi carbon bez kaç para uleeeyn :taraa:
Ahmet abi Carbon bez için yarışma başlığına müracaat edebilirsiniz kayıtlar elden teslim :p
Elinize sağlık arkadaşlar, güzel uygulama olmuş.
Teşekkür ederim üstad. Davlumbaz temizliğini senden öğrendiğim kadar yapmaya çalıştım ama sonucu görünce ayrı keyifleniyor insan :)
Teşekkür ederim Gökhan bey
Ellerinize saglik, bu garantina günlerinde iyi gelmistir masallah güle güle öldürün :)
Hem de nasıl iyi geldi.. teşekkür ederim Mustafa bey
@Tonyukuk07 @Detail 35 Elinize sağlık güzel ürünler güzel uygulama ve sonuç:alkis:
Sonax jel meg endurance dan biraz daha kolay uygulanıyor gördüğüm kadarıyla?
Teşekkür ederim hocam :)
Diğer ürün hakkında kullanmadığım için bir şey diyemem ama Sonax gel jel kıvamında olmasına rağmen uygulaması çok zevkli ve kolay. F/p olarak en sevdiğim diyebilirim.
@Tonyukuk07 abi eline sağlık. Araba uygulamaya hasret kalmış, bekliyoruz devamlarını :)
Araba ben yokken yıkamacılarda yıkatmıyorum diyorum pis olsun güvende olsun :Dhaliyle böyle birikiyor.
devamı olarak bu sefer sulu motor temizliği ve akabinde detaylı Sunroof temizliği ve bakımı var bakalım. Bu iki bölgeye de Koch MP yapacağım.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Tonyukuk07 sunroof bölgesinde de kürleşmeye bırakacak mısın abi? Bu Ürünü ön tampon ızgaraları ve arka difüzörde kullanmayı düşünüyorum ben de ama açık havada yağmurda çamurda ürünün tepkisi ne olur kestiremiyorum

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@Tonyukuk07 sunroof bölgesinde de kürleşmeye bırakacak mısın abi? Bu Ürünü ön tampon ızgaraları ve arka difüzörde kullanmayı düşünüyorum ben de ama açık havada yağmurda çamurda ürünün tepkisi ne olur kestiremiyorum
Evet 12 saat bırakıp ardından silip sıvı gres ile rayları yağlama planım var kardeşim.

Mp izlediğim Alman videosunda ön cam önündeki silecek kısmı plastiğine de uyguluyordu komple. Ben de uyguladım güzel tazeledi rengi. Yaz olduğu için dayanımı iyi gitti ama yağmur çamur Karda ne olur denemek lazım. :) Carpro perl çok beğendim ben dış aksamda. Özellikle davlumbaz resmine bak yansımaları gör. :) ama @Detail 35 dediğine göre ömrü yağmur görene kadarmış.