Tekrardan esenlikler arkadaşlar, havaların güzelleşip ısınmasıyla birlikte fırsatını bulunca aracın iç detayını elimden geldiğince Yaptım.
kirli resimleri görelim
Gördüğünüz gibi çocuklu araç olduğunu belli ediyor ve simit kırıntıları
Başlangıç olarak araç içerisinde ulaşabildiğim her yere tüm kapıları açıp hava tuttum. Ardından taban ve koktuk kısımlarını süpürdüm. Ardından fırça ile taban halısına girişip alamadığım tozları yüzeye çıkarıp tekrar süpürdüm.
Bu işlemin ardından kapıları 1:5 sulandırılmış Amway Loc ile temizledim.
Temizlenmiş hali
ön konsol temizliğinde en favori ürünüm olan Tuga Chemie plastik aksam temizleyici kullandım. Geçen gün bu ürünle dış aksam pasta lekesi olan plastikleri temizledim derin bir siyahlık katmıştı.
direksiyon derisi, koltuk kumaşları, yarı deri koltuk Aksamları ve taban halısı temizliğinde Koch chemie PO tercih ettim.
Taban halısı ve pedallarla devam
Tertemiz
Sıra geldi kauçuk paspaslar, halı paspaslar ve bagaj havuzunun temizlenmesine..
Kirlerimiz
temizleme işleminde Asperox sarı güç ürününü denemek istedim. Güzel temizlik hissi uyandıran güçlü bir narenciye kokusu var. Ürünü direk paspaslara sıkıp fırça ile yedirdim ardından nemli bez ve kuru bez ile üzerinden geçtim.
Sizler için 50/50 resim
Bagajda duran ilkyardım çantasını es geçmemek gerek
Bagaj havuzu ve kauçuk paspaslar ile devam
Fotoğraflayamadığım kusunlar da dahil Temizlik Faslını bitirdikten sonra koruyu ürün uygulamalarına geçelim.
ilk uygulamamız plastik aksamlara Koch chemie Ts.
Bu da sizler için 50/50 fotoğraf sağ taraf koch chemie TS uygulanmış hali.
Diğer aksamlara da Ts uyguladım
Gelelim deri direksiyon ve koltukların deri kısmına..
Burada yine Koch Chemie Markasını tercih ettim.(LS=Leather Star)
Ürünü çok sevdiğimi söyleyebilirim. Kremdi bir kovamı var.Direksiyona uyguladıktan sonra emiyor. İsteğe bağlı 2. Veya 3. Katı sürebilirsiniz. Ben iki kere sürdüm.
Koltuklarla devam
Opel Astra K kasanın iç mekanında haddinden fazla piyano siyah aksam var. Hal böyle olunca aşırı bakım ve titizlik istiyor. Bir sonraki aracımda kesinlikle bu parçaları görmek istemiyorum
Neyse, bu kısımlar için de Zymöl Detail kullandım. Tek kelime ile efsane..
Yanıyor Fuat abi
Bu güzel temizliği Fraber klima bombası ile taçlandırdım.
Final resimleri ile konuyu noktalayalım.
Çok yakında dış detay, motor detay ve Sunroof temizliği ile tekrar sizlerleyim. Sağlıklı günler
kirli resimleri görelim
Gördüğünüz gibi çocuklu araç olduğunu belli ediyor ve simit kırıntıları
Başlangıç olarak araç içerisinde ulaşabildiğim her yere tüm kapıları açıp hava tuttum. Ardından taban ve koktuk kısımlarını süpürdüm. Ardından fırça ile taban halısına girişip alamadığım tozları yüzeye çıkarıp tekrar süpürdüm.
Bu işlemin ardından kapıları 1:5 sulandırılmış Amway Loc ile temizledim.
Temizlenmiş hali
ön konsol temizliğinde en favori ürünüm olan Tuga Chemie plastik aksam temizleyici kullandım. Geçen gün bu ürünle dış aksam pasta lekesi olan plastikleri temizledim derin bir siyahlık katmıştı.
direksiyon derisi, koltuk kumaşları, yarı deri koltuk Aksamları ve taban halısı temizliğinde Koch chemie PO tercih ettim.
Taban halısı ve pedallarla devam
Tertemiz
Sıra geldi kauçuk paspaslar, halı paspaslar ve bagaj havuzunun temizlenmesine..
Kirlerimiz
temizleme işleminde Asperox sarı güç ürününü denemek istedim. Güzel temizlik hissi uyandıran güçlü bir narenciye kokusu var. Ürünü direk paspaslara sıkıp fırça ile yedirdim ardından nemli bez ve kuru bez ile üzerinden geçtim.
Sizler için 50/50 resim
Bagajda duran ilkyardım çantasını es geçmemek gerek
Bagaj havuzu ve kauçuk paspaslar ile devam
Fotoğraflayamadığım kusunlar da dahil Temizlik Faslını bitirdikten sonra koruyu ürün uygulamalarına geçelim.
ilk uygulamamız plastik aksamlara Koch chemie Ts.
Bu da sizler için 50/50 fotoğraf sağ taraf koch chemie TS uygulanmış hali.
Diğer aksamlara da Ts uyguladım
Gelelim deri direksiyon ve koltukların deri kısmına..
Burada yine Koch Chemie Markasını tercih ettim.(LS=Leather Star)
Ürünü çok sevdiğimi söyleyebilirim. Kremdi bir kovamı var.Direksiyona uyguladıktan sonra emiyor. İsteğe bağlı 2. Veya 3. Katı sürebilirsiniz. Ben iki kere sürdüm.
Koltuklarla devam
Opel Astra K kasanın iç mekanında haddinden fazla piyano siyah aksam var. Hal böyle olunca aşırı bakım ve titizlik istiyor. Bir sonraki aracımda kesinlikle bu parçaları görmek istemiyorum
Neyse, bu kısımlar için de Zymöl Detail kullandım. Tek kelime ile efsane..
Yanıyor Fuat abi
Bu güzel temizliği Fraber klima bombası ile taçlandırdım.
Final resimleri ile konuyu noktalayalım.
Çok yakında dış detay, motor detay ve Sunroof temizliği ile tekrar sizlerleyim. Sağlıklı günler

zymol napmis oyle ya