Tonyukuk uygulamaları

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Teşekkür ederim hocam :)
Hacım ellerine sağlık. İstanbul da kar ve soğuk hava derken şu uygulama ile içimiz ısındı. Ellerine sağlık.
Teşekkürler Emre, hiç sorma bugün uyarı yapıldı yarın ender görülen bir fırtına varmış. Bol bol kirlensin tekrar :D
Ellerinize sağlık maşallah, araba hayatına yeniden başlamış resmen :)
Teşekkür ederim, iş bitince karşısına geçtim kahve içtim, dedim bir de makine ile girişilse efsane olacak
Ellerinize sağlık izlemesi çok keyifli bir video olmuş, sonuç da harika. :tesekkurr:
Berkay hocam teşekkür ederim, inanın ilk kısım çok daha keyifli idi.. artık darısı 93 Model Mercedes S Coupe’ye :)

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@Tonyukuk07 Ellerine sağlık üstad,adeta hayata küsmüş detaydan kendini soyutlamış bi aracı sosyal hayata geri döndürmüşsün
Teşekkür ederim güzel sözleriniz için Murat hocam, sevdiğim ve merak ettiğim ürünlerle detay yapması daha keyifli oluyor. Verilen emeğin karşılığında size görsel şölen sunan ürünlerin keyfi bambaşkadır :)

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@Tonyukuk07 Atalay hocam eline sağlık çok güzel bir değişim olmuş. Hava da buz gibi valla araba bana bakıyor ben ona bakıyorum çok pis gaza geldim videoyla :D
Hocam ben iki gündür 4 derecede dışarıda yapıyorum ilk 15 dakika soğuk geldi sonra hareket edince ısındım zaten detay keyfinden dolayı da hissetmedim soğuğu :)

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Eline emeğine sağlık hocam sonuç muazzam. -5 te arkadaşın araca el atmıştım geçen, bagaj kapağı kalmışken araç donmaya başlamıştı. Şuan -15 gaza geliyoruz gerçekten :taraa:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Teşekkür ederim hocam :)

Teşekkürler Emre, hiç sorma bugün uyarı yapıldı yarın ender görülen bir fırtına varmış. Bol bol kirlensin tekrar :D

Teşekkür ederim, iş bitince karşısına geçtim kahve içtim, dedim bir de makine ile girişilse efsane olacak

Berkay hocam teşekkür ederim, inanın ilk kısım çok daha keyifli idi.. artık darısı 93 Model Mercedes S Coupe’ye :)
Oo beklemedeyiz :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
iki gündür yıllarca el sürülmemiş araca dış detay yapmakla uğraşıyordum. Teknik bir hata sonucu temizlik aşamaları silindi çok üzüldüm.. ancak kalanı ile güzel bir video yapmaya çalıştım..
Beğenip yorum yaparsanız çok sevinirim arkadaşlar.. :)
elinize saglık zevli eglenceli bir video olmuş .sizin almanın XaronFR videosundaki gibi kesit kesit olmuş . o yıkama sizinki wax .

iyi detaylar.

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
elinize saglık zevli eglenceli bir video olmuş .sizin almanın XaronFR videosundaki gibi kesit kesit olmuş . o yıkama sizinki wax .

iyi detaylar.
Hocam aslında videonun ilk kısmı çok daha eğlenceli güzeldi ama böyle oldu artık darısı diğer uygulamalara diyelim :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
iki gündür yıllarca el sürülmemiş araca dış detay yapmakla uğraşıyordum. Teknik bir hata sonucu temizlik aşamaları silindi çok üzüldüm.. ancak kalanı ile güzel bir video yapmaya çalıştım..
Daha izlemeden begendim yarin is yerinde izlerim :)

10.02.2020 09:30
Şimdi izledim de efsane olmuş gerçekten, eline çok yakışıyor bu iş. Youtube'ta gereken yorumları yaptım :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Elinize sağlık başarılı uygulama ve video olmuş. En çok dikkatimi çeker trim ürünü oldu gerçekten ttimler boyanmış gibi görünüyor

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Uygulama için elinize sağlık
Değişim gerçekten muazzam
Yalnız ben tam anlayamadım, gösterdiğinizde ürünlerin hepsini üst üste mi uyguladınız yoksa panel panel mi
Her iki şekilde de amacı ve nedeninİ merak ediyorum :rolleyes:

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Daha izlemeden begendim yarin is yerinde izlerim :)

10.02.2020 09:30
Şimdi izledim de efsane olmuş gerçekten, eline çok yakışıyor bu iş. Youtube'ta gereken yorumları yaptım :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim hocam motivasyon oldu bu sözler bana :) beğenmenize sevindim :)
Elinize sağlık başarılı uygulama ve video olmuş. En çok dikkatimi çeker trim ürünü oldu gerçekten ttimler boyanmış gibi görünüyor
Trim ürünü gerçekten güzel benim de hoşuma gitti ki zaten Almanya’da Koch chemie ile ikisi trim konusunda en sevilen.
Ellerine sağlık büyük değişim olmuş..

DENİZLİ
Teşekkür ederim süleyman abi
Uygulama için elinize sağlık
Değişim gerçekten muazzam
Yalnız ben tam anlayamadım, gösterdiğinizde ürünlerin hepsini üst üste mi uyguladınız yoksa panel panel mi
Her iki şekilde de amacı ve nedeninİ merak ediyorum :rolleyes:
Yok ürünler hepsi üst üste uygulanmadı hocam. Araca genel uygulanan IPA+ Angelwax Wax öncesi temizleyici+ Parlaklık ve çizik kapatıcılık için AG SÜPERNOVA Glaza

waxlar sadece videoda gördüğünüz kısımlara test amaçlı panel panel uygulandı :)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Müthiş olmuş abi araç eline sağlık. Kaliteli ürünler bu kadar fark yaratabiliyor gerçekten. Supernova Orbital ile uygulanabiliyor mu