Bizim Auris yine benim garajı özlemiş, oldukça kirlenmiş, uzun yol yapmış..Yine bir sürü pislik biriktirmiş.Olukça detaylı bir yıkama oldu, detayın dibini bulacam bu gidişle bakalım.Bol resimli bir konu olacak şimdiden uyarayım.Sonra vay benim kotamı bitirdin demeyim

İç-dış komple giriştim bu sfer arabaya.içinin rezaletine dayanamadım daha fazla.yıkamaya dış tarftn bşladım bitirip içeri girdim.
Dış kirli resimlerle başlayalım.
Davlumbazlara saf ceviz ile başladım, şişede ceviz var.Sıkar sıkmaz kirleri indirmeye başlıyor nalet
Hemen jantlara Bizim tosbanın jant temizleyicisini sıkıp kirleri yumuşatmasını bekliyorum.
Görüldüğü üzere kızarma fazla yok fakat işini yapıyor.Geçen gün @ege ürünü çok güzel anlattı, bana sadece resimlemek kaldı.
Hemen ardından aracı Secho ile Cevize boğuyorum.1 e 4 sulandırdım.
Bekleme yapmadan AD magifoam Blue ile köpük deryası yapıyorum ortalığı.
Köpüğün çalışması esnasında jant ve davlumbaz detaylarını yapıyorum, boş durmayalım.Tahmin edeceğiniz üzere CG Diablo kullandım yine.
Kova yıkamasında bu sefer şampuan tercihimi Adam's car wash tan yana kullandım.Gerçekten güzel şaampuan beyler.İmkanı olanın mutlaka stoklarında olması gerekir diye düşünüyorum.En sevdiğim yanı maskeleme özelliği hiç yok.
Son aldığım sarı eldivenin performansı bu sefer daha hoşuma gitti. @ccibb hadi yine iyisin, güzel eldiven
Koruma zayıflamış gibi duruyordu, boncuklanma zayıflamış yavaş yavaş perde şeklini almaya başlamıştı.Eldiven özellikle tavanda ve kaputta neredeyse zor ilerliyordu.Elimle yaptığım kontrollede anlaşıldı ki yüzey oldukçe kirlenmiş reçine ve polenler araca yapımıştı.Meburen kil yapmak gerekti.
Öncesinde sizi biraz detaylarla sıkayım.
Dip bucağa önce ceviz sıktım , daha sonra üstüne Epoca ile CG maxisuds ile Turtlewax Superwash şampuanı karıştırıp sıktım.Turtlewax tıkanan Epocanın bile performansını arttırdı
Şimdi kil olayına geçebilirim.Aracı çizmemek ve vakitten tasarruf amacıyla Marflo kil eldiveni kullandım.
Kil eldiven ile yaptığım işlem sonrası boncuklanma performansı bariz arttı. Kil kaydırı şampuan olarak Sonax Turuncu kullanmama rağmen.
Pürüzsüz ve mükemmel bir yüzey elde ettikten sonra Koruma güçlendirme yapalım.Koch PW kullandım.50 ml ye 1 lt olarak sulandırdım.
kurulama twisted Pile ile I hate Detaling.
Parlaklık ve yüzey kayganlığı beni tatmin etmeyince üzerine bir de fazladan CG 40 geçtim.
Davlumbazlara CG Bare Bones.
Lastiklere Sarp Kullandım.Hayret resmi yok aradan kaçmış Sarp...
Dışı bitirmiş olduk böylelikle.Gelelim iç kısıma.Kirli resimleri tam çekememişim. Yorgunluk çökmüş bana o sırada anlaşılan.Resımlerde olmayan arka koltuklarda kocaman kocaman lekeler vardı.Tavanın her yerinde el izleri vardı papates baskısı yapar gibi el başmışlar tavana.
Kullanılan malzemeler...
Süpürge philips Maraton.
İç kısımda fazla resim çekememişim artık

Kapı içlerini Sonax Bsd ile geçtim.
Camlara Meg Glass Cleaner kullandım.
Buyrun finaller, yoruldum valla.