İnceleme TR'de İlk Yeni Ultimate Paste Wax V2 Meguiars İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar

Bugün kü Test Konuğum Ülkemize yeni giriş yapan Meguiars Ultimate Wax V2 yani yeni versiyon bu versiyon eskiye Nazaran 2 Kat daha iyi geliştirilmiş durumda Oldum Olasi zaten Meguiars a ayri bir ilgi alakam var Hemen Hemen Bir Meguiars Yiginagina sahibim :) Her ürün ü benim icin özeldir iyide olsa kötüde olsa pahalida olsa ucuzda olsa neyse konumuza dönüyorum.:rolleyes: Bu Ürün ü İlk Olarak Tr de Detailforum farkiyla biz test edeceğiz.

Ürün Hakkinda Bilgiler

226 Gr Polimer Sentetik Kokulu
1 Adet Supreme Shine 40×60 Silme Bezi
1 Adet Siyah Meguiars Logolu El Pedi
Fiyati 789₺ dir.

Test Aşamasi

Kutu İçeriği

Yüzey Hazirliğini Aerosol M700 le Tamamliyoruz.

Uygulama Bölümü

Final Sahnesi :)

Basincli ve Normal Su Testi

Su İtiş Testi

Test Sona Erdi Arkadaşlar.

Meguiars Ultimate Wax i Ben Begendim Arkadaşlar Zaten begenilmeyecek gibi degil Eski Ultimate ye gore Dayanimi artmiş 4 Yikama ya kadar takip edebildim sorun yoktu sonrasina bakamadim Eskisi ile yenisi arasinda ki farklar;
-Silme Bezinin Kalitesi Düşmüş
-Gramaj Olarak Düşürülmüş
-Yeni Seri Daha Yagli Kivamda Yumusak Bir Tarzda.
-Eskiye Gore Dayanim ve Parlaklik Gözle görülür bir sekilde artma olmamiş.

Benim Tercihim Eski Seri daha güzel.

Bir Sonraki Testimizde görüsmek üzere kendinize iyi bakin :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@Sefa46 hocam eline emeğine sağlık yine mükemmel bir içerik ve “Sadece Detail Forum’da bulunabilecek” bir test olmuş.

Bir sorum var. Sheeting(iticilik) önceki seride nasıldı? Boncuklanmayı çok güzel buldum ama iticilik daha iyi olabilir miydi?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İlk yorum ve ikinci beğeni benden abi kolay gelsin eline emeğine sağlık :)
Tesekkurler Kardesim cok saol:)
yeni seri farketmis megin parlakligini her zaman sevmisimdir tesekkurler knka meg senden sorulur
Kardo Cok Saol Meg Gercekten Farkli ya :)

Vay ürünü sevdim. 50-50 olsaydı da parlaklığa etkisini gorebilseydik keşke..
Kesene bereket emeğine sağlık abi:)
Tesekkur ederim Kardesim Saol Meguiars gorunce dayanamiyoruz ki aracin her yerine uyguluyoruz 50/50 aklima bile gelmedi valla :sırıtan1:

Teşekkürler Meguiars'a fısıldayan adam. Emeğine sağlık :)
Tesekkurler hocam :)<3

Abi Tesekkur ederim <3:)

@Sefa46 hocam eline emeğine sağlık yine mükemmel bir içerik ve “Sadece Detail Forum’da bulunabilecek” bir test olmuş.

Bir sorum var. Sheeting(iticilik) önceki seride nasıldı? Boncuklanmayı çok güzel buldum ama iticilik daha iyi olabilir miydi?
Tesekkurler hocam Eski Serinin Tek Sikintisi Silerken altta gölge birakmasiydi ve dayanimi azdi.Su İticilik Yeni Seri de Daha iyi :)

Hocam Su İticilik aslinda Sentetik Polimer bir ürün icin yeterli seviyede sonucta bu ürün Nano/Hybrid/Si02 degil Buna Ragmen Basarili Zaten Polimer Sentetik Tarz da Pek Bir Ürün Kalmadi herkez Si02 e gecti ama Emin Olun Sentetik Polimerler Detailing in Demirbasi Yahu Tüm Detailing Firmalari Soft99 Sentetik Fusso ya Dayanim Konusunda Rakip Bir ürün çikaramadi hala Dayanim konusunda kimse yanina yaklasamadi. :)

Musait bir zaman da eski ile yeni yi kiyaslarim :)

Ayazkahraman

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Oo beklenen test gelmiş eljne emegine saglik dostum valla harikaymis ürün yüzeyde muazzam temiz gozukuyor vay be Meguiars a bak Parlaklik ve su iticilik sahane

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine Sağlık Sefa türkiyede ilkler hep senden çıkıyor. Waxların ikisininde parlaklığıda çok sağlam.ayırt edemedim.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Kesene bereket,ellerin dert görmesin..parlaklığı gerçekten çok etkileyici..sen bize mequiars ı sevdirecen bu gidişle :)

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Eline sağlık sefa hocam zaman bulup test yapıp bize bu bilgileri paylaştığın için teşekkürler.Malzeme gayet başarılı

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Kesene bereket, boncuktan nefret eden biri olarak su itiş testini sevdim. Meg’ in TR piyasasındaki olumsuz algısını tek başına kıracaksın bu gidişle :sırıtan1: