İnceleme TR'de İlk Yeni Ultimate Paste Wax V2 Meguiars İncelemesi

ErkanBener

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Sayın Üstad Bu ürün çok iyiymiş ya Bende Zymöl Carbon ve Creame var 1 er kez kullandım bu ikisini vereyim bu Test Yaptığını bana ver :terlisırıtan: ikisini toplasan bu parlaklığı vermiyor İki defa baktım.finale valla iyi ha dedim kendi kendime acaip

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Ellerine sağlık sefa hocam. Parlaklık muazzam dayanım da dediğin gibi beklentiyi karsilarsa iyi fakat meguiars fiyat olarak hobicileri üzüyor.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Oo beklenen test gelmiş eljne emegine saglik dostum valla harikaymis ürün yüzeyde muazzam temiz gozukuyor vay be Meguiars a bak Parlaklik ve su iticilik sahane
Kardesim Tesekkurler güzel yorumun için :)

Eline koluna saglik hocam masallah diyelim
Tesekkurler hocam :)

Abi eline emeğine sağlık senin sayende mege fanatik oldum :) fiyat çok yüksek olmasa şu parlaklık için kesinlikle tercih ederim
Kardesim Tesekkurler evet Malesef Fiyatlar yüksek Eskisi gibi 300/400 arasi Wax lar hayal oldu aslinda Piyasaya Bakarsak asagi yukari ayni fiyatlar arada Gramaj farklari var sadece :)

Emeğine Sağlık Sefa türkiyede ilkler hep senden çıkıyor. Waxların ikisininde parlaklığıda çok sağlam.ayırt edemedim.
Abi Tesekkur ederim Parlaklik gercekten cok iyi Uygulamasi da cok kolay :)

Ellerine kollarına sağlık kesene bereket parlaklık çok iyi
Aynen kardesim.uygulamasi rahat ve parlaklik cok iyi :)

Elinize sağlık kesenize bereket. parlaklık göz kamaştırıyor.
Tesekkurler hocamm :)

Eline sağlık sefa hocam zaman bulup test yapıp bize bu bilgileri paylaştığın için teşekkürler.Malzeme gayet başarılı
Mehmet hocam sagol guzel yorumun icin valla zaman olsa bir cok ürün var test edilecek te sirayla yapiyoruz bakalim :)

Kesene bereket, boncuktan nefret eden biri olarak su itiş testini sevdim. Meg’ in TR piyasasındaki olumsuz algısını tek başına kıracaksın bu gidişle :sırıtan1:
Hakan Hocam Tesekkur ederim guzel yorumun icin Meg Aslinda Piyasanin Krali Fiyatlar biraz pahali ama yapacak bisey yok :)

Kardesim Tesekkurler :)

Sayın Üstad Bu ürün çok iyiymiş ya Bende Zymöl Carbon ve Creame var 1 er kez kullandım bu ikisini vereyim bu Test Yaptığını bana ver :terlisırıtan: ikisini toplasan bu parlaklığı vermiyor İki defa baktım.finale valla iyi ha dedim kendi kendime acaip
Hocam Merhaba Zymoller sende kalsin :) Kullanmak istiyorsan gel buyur al hic sorun yok.:)

Ellerine sağlık sefa hocam. Parlaklık muazzam dayanım da dediğin gibi beklentiyi karsilarsa iyi fakat meguiars fiyat olarak hobicileri üzüyor.
Tesekkurler hocamm beklentiyi karsilar aslinda fiyatlar normal hocam ya gramaj farkina istinaden bugun mesele Vonixx Blend 100 Ml 398₺ Meguiars 240ML 798 Aslinda aradaki fark gramaj hocam Biz Uyguna almiyoruz orasi gercek :)

Eline sağlık başkan.Finaline bayıldım.
Tesekkurler Baskan Finaller Sahane :)

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Eline emeğine sağlık hocam test için teşekkürler :)
Parlaklıl göz kamaştırıcı derecede
Toz toplama olayını merak ediyorum

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Valla ben bu fiyata bu waxı almam yaw bu fiyata sentetik wax olmamalı bunun ederi 400 filan . He bu arada diğer waxlarda uçtu yazık ya çok paralar istiyorlar sektör ciddi kan kaybedecek. Seramik kaplamalar 4-5 binler oldu. Sanayi pastacılarına kalacak insanlar üzücü . Eline sağlık başkan @Sefa46

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık kardeşim, eski ürününde likit olanını kullanmıştım, hala duruyor bitiremedim parlaklığı çok güzel olsada dayanımı çok azdı. Daha zvli bir ürün olmuş, yaz için güzel olur lakin bu fiyat arkasından el sallarız...

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Finaller felfenaaa. Ellerine sağlık.
Tesekkurler hocam :)
Valla ben bu fiyata bu waxı almam yaw bu fiyata sentetik wax olmamalı bunun ederi 400 filan . He bu arada diğer waxlarda uçtu yazık ya çok paralar istiyorlar sektör ciddi kan kaybedecek. Seramik kaplamalar 4-5 binler oldu. Sanayi pastacılarına kalacak insanlar üzücü . Eline sağlık başkan @Sefa46
Baskan haklisinda daha uyguna 400 ₺ suan Soft 99 lar kaldi Gramaji büyük olarak malesef alisacagiz gibi duruyor.

Eline sağlık kardeşim, eski ürününde likit olanını kullanmıştım, hala duruyor bitiremedim parlaklığı çok güzel olsada dayanımı çok azdı. Daha zvli bir ürün olmuş, yaz için güzel olur lakin bu fiyat arkasından el sallarız...
Abi eski seriden daha iyi bu wax ama fiyat olarak cok arttilar maleseff