TurkMotion olarak döndüm!

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
izmir
Herkese selamlar. Neredeyse yedi sekiz yılı geçkin bir süre önce üye olmuştum. Aradan çokk zaman geçti. Geçenlerde kurucu ortaklarından biri olduğumuz renolock firmamıza müşteri olan sevgili ilker abinin işlemleri yapılırken kısa ve hızlı bir sohbetimiz oldu. Bende üyeydim zaten. Sağolsun malzeme tavsiyesi de aldım. Yakında inşallah farklı ve güzel uygulama fotoğrafları ile aranızda olacağım. Şimdilik birkaç görsel ve kısa bilgi vereyim.
Hep üyemiz olan Vectramız burada paylaştığımda tamamen orjinaldi. Birkaç değişiklik yaptık. Ama tabiki daha fazlası olacak eğer satılmaz ise.
Clio bir yıl önce katıldı aramıza. 2021 2022 yıllarında da aynısı vardı birebir. Fakat bu çok daha iyi kondisyonda ve temiz.
Bunlara ek olarak birde Vespamız var.
Vectra ve vespa en az iki yıl önce polisaj gördü. Clio aldığımda temiz çiziksizdi. Beş altı ay önce yapılmıştı polisajı. Ancak yağmur camur kışın kullandım. Yaza doğru kapalı otoparka aldım. Yağmurda olabildiğince çıkarmıyorum. Diğerleri içinde aynı durum geçerli :)

Son düzenleme:

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
izmir
Herkese selamlar. Neredeyse yedi sekiz yılı geçkin bir süre önce üye olmuştum. Aradan çokk zaman geçti. Geçenlerde kurucu ortaklarından biri olduğumuz renolock firmamıza müşteri olan sevgili ilker abinin işlemleri yapılırken kısa ve hızlı bir sohbetimiz oldu. Bende üyeydim zaten. Sağolsun malzeme tavsiyesi de aldım. Yakında inşallah farklı ve güzel uygulama fotoğrafları ile aranızda olacağım. Şimdilik birkaç görsel ve kısa bilgi vereyim.
Hep üyemiz olan Vectramız burada paylaştığımda tamamen orjinaldi. Birkaç değişiklik yaptık. Ama tabiki daha fazlası olacak eğer satılmaz ise.
Clio bir yıl önce katıldı aramıza. 2021 2022 yıllarında da aynısı vardı birebir. Fakat bu çok daha iyi kondisyonda ve temiz.
Vectra ve vespa en az iki yıl önce polisaj gördü. Clio aldığımda temiz çiziksizdi. Beş altı ay önce yapılmıştı polisajı. Ancak yağmur camur kışın kullandım. Yaza doğru kapalı otoparka aldım. Yağmurda olabildiğince çıkarmıyorum. Diğerleri içinde aynı durum geçerli.

i.ibb.co/tpSQBVQV/20251221-203327.jpg

i.ibb.co/HLdd6pBh/20251221-203336.jpg

i.ibb.co/9kY9zRH1/20251221-203033.jpg

i.ibb.co/27rTrgfw/20251221-202944.jpg

i.ibb.co/Y4s5fgr4/20251221-202558.jpg

i.ibb.co/9H6KSNZt/20251221-201800.jpg

i.ibb.co/p6bK13TC/20251221-201810.jpg

i.ibb.co/PsctKv3h/20251221-201608.jpg

i.ibb.co/Sw77xT3s/20251221-201435.jpg

i.ibb.co/fVCcrX3Q/20251125-215837.jpg

i.ibb.co/HDPwzbRf/20251125-220437.jpg
Fotoğraflar neden çıkmıyor. Tıkladığımda net değil. Bayadır yoktum unutmuşum herşeyi.
Edit: buldum şimdi düzenliyorum :)

Son düzenleme:

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
Kardeşim tekrardan hoşgeldin. Detaycı adamların bu tarz rastlantılar sayesinde yüzyüze tanışması daha da keyifli oluyor. İyi forumlar :)

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Vectra ve vespa en az iki yıl önce polisaj gördü. Clio aldığımda temiz çiziksizdi. Beş altı ay önce yapılmıştı polisajı. Ancak yağmur camur kışın kullandım. Yaza doğru kapalı otoparka aldım. Yağmurda olabildiğince çıkarmıyorum. Diğerleri içinde aynı durum geçerli :)

tekrardan hoş geldiniz araçların maşallahı var renklerde çok güzel kazasız belasız keyifli detaylar.

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
izmir
Ayrıca instagram TurkCollection olarak sayfamdan da takip edebilirsiniz.
Teşekkür ederim abiler. Güzel yeni içeriklerim olacak :)

cihanercan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Herkese merhaba aracımın koltuklarını yıkamak istiyorum ancak bu havalarda neye dikkat etmeliyim? nemli kalıp uzun sürede kuruması problem midir? Shark stainstriker kullanacağım.