Herkese selamlar. Neredeyse yedi sekiz yılı geçkin bir süre önce üye olmuştum. Aradan çokk zaman geçti. Geçenlerde kurucu ortaklarından biri olduğumuz renolock firmamıza müşteri olan sevgili ilker abinin işlemleri yapılırken kısa ve hızlı bir sohbetimiz oldu. Bende üyeydim zaten. Sağolsun malzeme tavsiyesi de aldım. Yakında inşallah farklı ve güzel uygulama fotoğrafları ile aranızda olacağım. Şimdilik birkaç görsel ve kısa bilgi vereyim.
Hep üyemiz olan Vectramız burada paylaştığımda tamamen orjinaldi. Birkaç değişiklik yaptık. Ama tabiki daha fazlası olacak eğer satılmaz ise.
Clio bir yıl önce katıldı aramıza. 2021 2022 yıllarında da aynısı vardı birebir. Fakat bu çok daha iyi kondisyonda ve temiz.
Bunlara ek olarak birde Vespamız var.
Vectra ve vespa en az iki yıl önce polisaj gördü. Clio aldığımda temiz çiziksizdi. Beş altı ay önce yapılmıştı polisajı. Ancak yağmur camur kışın kullandım. Yaza doğru kapalı otoparka aldım. Yağmurda olabildiğince çıkarmıyorum. Diğerleri içinde aynı durum geçerli
Hep üyemiz olan Vectramız burada paylaştığımda tamamen orjinaldi. Birkaç değişiklik yaptık. Ama tabiki daha fazlası olacak eğer satılmaz ise.
Clio bir yıl önce katıldı aramıza. 2021 2022 yıllarında da aynısı vardı birebir. Fakat bu çok daha iyi kondisyonda ve temiz.
Bunlara ek olarak birde Vespamız var.
Vectra ve vespa en az iki yıl önce polisaj gördü. Clio aldığımda temiz çiziksizdi. Beş altı ay önce yapılmıştı polisajı. Ancak yağmur camur kışın kullandım. Yaza doğru kapalı otoparka aldım. Yağmurda olabildiğince çıkarmıyorum. Diğerleri içinde aynı durum geçerli
Son düzenleme: