İnceleme Turtle Wax Dry&Shine Hybrid Rinse Wax

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ürünü ilk defa Volvo üzerinde deneyimlemek kısmetmiş. Youtube'da envayi çeşit kanalda bu ürünün videosunu izledim, yahu hiçbirinde de ne kadar dayanım sağladığını belirtmelerini geçtim (söyledilerse de ben kaçırmış olabilirim) hiçbirinde adam gibi bir sheeting ve beading videosu göremedim. Thumbnail'e incredible beading yazıp bir tane beading göremedim. Dolayısıyla da ne ile karşılacağımı bilemediğim için hiç ümitlenmemiştim.
Amma velakin, ürünün boncuklanması ve suyu kaydırması ilk intiba olarak hoşuma gitti :)
Ürünün kıvamını, rengi, pH değeri ve su sektirmesi ile ilgili video aşağıdadır.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@SubaruOutback eline sağlık abi, güzel bir test olmuş. Baya beğenerek kullandığım bir ürün. Boncukları ve dayanımı hoşuma gidiyor. Sarfiyat anlamında videoda kaputa sıktığın miktar kadarla aracın yarısını dolaşıyorum diyebilirim :utandımx: Yedeklerim diye düşünüyordum da videodan sonra fiyatı artar heralde :D sıkı bir pw'ci olarak artık bu ürüne doğru yöneldim diyebilirim. pw'ye göre çok çok daha az ürün kullanarak benzer etkiyi elde edebiliyoruz.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@SubaruOutback eline sağlık abi, güzel bir test olmuş. Baya beğenerek kullandığım bir ürün. Boncukları ve dayanımı hoşuma gidiyor. Sarfiyat anlamında videoda kaputa sıktığın miktar kadarla aracın yarısını dolaşıyorum diyebilirim :utandımx: Yedeklerim diye düşünüyordum da videodan sonra fiyatı artar heralde :D sıkı bir pw'ci olarak artık bu ürüne doğru yöneldim diyebilirim. pw'ye göre çok çok daha az ürün kullanarak benzer etkiyi elde edebiliyoruz.
Ya benim elim ayarsız malesef :D :D Jantlara da sıkınca epey ürün harcadım diyebilirim :( Fısfısın nereye kadar atım yapabildiğini göremeyince emin olmak adına verdim kutsalı verdim kutsalı :D :D
Ya birde bunun kaputu 2 dönüm :D Duster'a uygularsam daha az tüketim yaparım :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
İnceleme için teşekkürler abi. Keşke konsantre olarak ulaşılabilseymiş ürüne :) Sulandıra sulandıra bereketlendirirdik.
Ya belki sulandırılabilir ama etkisi epey değişir diye düşünüyorum :( Zira merak edip kullanıma hazır wetcoat'u sulandırmıştım etkisi 1 hafta sürmüştü :(

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hakan Hocam Eline Saglik bu ürün bana Shiny Garage Ceramic Detajler ürününü hatirlatti benzer performans gostermisti fena bir ürün degil diyorum :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık Hakan abi. İnceleme içinde ayrıca teşekkürler.

Yalnız dikkatimi çeken nokta şu oldu. Kaput o kadar büyük ki, korumasız kaputta su aka aka bitmiyor :gulumsemex:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık Hakan, güzel, önerilecek tarzda bir ürün, ıslak iken sık durula kurula, pratikte oluyor.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ellerine sağlık Hakan abi. İnceleme içinde ayrıca teşekkürler.

Yalnız dikkatimi çeken nokta şu oldu. Kaput o kadar büyük ki, korumasız kaputta su aka aka bitmiyor :gulumsemex:
Ya sorma, kaput maşallah 2 dönüm, müteahhite versen iki blok diker o kaputa :) :D

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
İnceleme için teşekkürler Hakan @SubaruOutback , araç ıslakken uygulanan bu tarz pratik ürünlere bayılıyorum, ben fiyatına göre çok başarılı buldum tospağayı. Dayanım ve toz tutma konularında güncellemeni bekliyor olacağız.
Eline emeğine sağlık

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Bu malzemeyi hiç sevemedim can sıkıntısına duşakabine falan sıkıyom bitsin. Ne şekilde uyguladıysam leke kaldı. Eldivenle yaydırma, sıksil, sıkdurula, foamla sonuç hep aynı. Boya seçiyor olabilir