Turtle Wax in 75.Kurulus yil dönümüne ait Seramik+Graphene Kati Wax İncelemesi

ozkan994

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öncelikle emeğinize sağlık.

Turtlewax'ın seramikli sprey wax'ından kullanıyordum o da fena bir ürün değildi. Bu üründe görünene göre baya baya iş yapıyor. Turtlewax'ın kendi sitesinde tükenmiş farklı bir yerde buldum ancak bunda da 75.yıl ibaresi bulunmuyor. 75.yıl olanla arasında bir fark var mıdır acaba ? Malum uzaklardan geleceği için iade etme şansımızda olmayacak :)

Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic & Graphene Paste Wax Kit | Halfords UK

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öncelikle emeğinize sağlık.

Turtlewax'ın seramikli sprey wax'ından kullanıyordum o da fena bir ürün değildi. Bu üründe görünene göre baya baya iş yapıyor. Turtlewax'ın kendi sitesinde tükenmiş farklı bir yerde buldum ancak bunda da 75.yıl ibaresi bulunmuyor. 75.yıl olanla arasında bir fark var mıdır acaba ? Malum uzaklardan geleceği için iade etme şansımızda olmayacak :)

Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic & Graphene Paste Wax Kit | Halfords UK
Tesekkurler Ürün ayni hocam Kit Setine cevirmisler içerisinde ped ve bez de cikiyor daha avantajli olmus.:) Tabi yine de siz Kendi resmi sitesinden bir arastirin hocam icerigini tam bilmiyorum.

elinize sağlık güzel bir inceleme olmuş
Tesekkurler hocam :)

Son düzenleme:

ozkan994

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tesekkurler Ürün ayni hocam Kit Setine cevirmisler içerisinde ped ve bez de cikiyor daha avantajli olmus.:) Tabi yine de siz Kendi resmi sitesinden bir arastirin hocam icerigini tam bilmiyorum.

Tesekkurler hocam :)
Doğrudan turtle wax'a sordum aynı ürünmüş sadece halfords'a özel bir kit yapılmış. Getirtebilecek arkaşlarında bilgisi olsun turtlewax'ın sitesinde stok girmesini beklemelerine gerek yokmuş hemde daha avantajlı.

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Su itiş gerçekten harika , benim gibi boncuk meraklısı olamayan birinin bile hoşuna gitti, ürün verilen paranın hakkını sonunu kadar çıkaracak gibi duruyor, katı wax'ları bu yüzden seviyorum :)
Güncelleme için teşekkürler

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Ürünü @Sefa46 sayesinde aldım. Kendisine özel bir teşekkürü borç biliyorum harika bir insan kendisi. Whatsapp'tan defalarca sohbet ettik abi kardes. Kendisi çok keyifli sohbeti olan ve gönlü bol birisi. Allah razı olsun abi cansin

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ürünü @Sefa46 sayesinde aldım. Kendisine özel bir teşekkürü borç biliyorum harika bir insan kendisi. Whatsapp'tan defalarca sohbet ettik abi kardes. Kendisi çok keyifli sohbeti olan ve gönlü bol birisi. Allah razı olsun abi cansin
Kardesim güzel sözlerin ve yorumun icin tesekkur ederim Adamsin :)

Tüm Arkadaşlar a Telefonum her zaman acik her turlu konuda yardimci olurum :)