T
Kutas ben waxları burada charity kutusuna attım, bana ürünler sana gelirse ücretsiz sende kalabilir deyip de sonradan lafından dönüp bana küfürler eden tehditler yağdıran bir adama parasını vermek yerine dwdiğin gibi o waxlardan da satıcıdan hayır gelmez bana dedim konuyu kapattım. Ben herhangi bir iyiniyet suistimal etmedim bana ürünler gelirse ücretsiz senin olsun dedi ve sonra ben napalım diye sorunca ürünler geldiğinde ödeme yapacaksın tabiki banane deyip spnra da küfürler etti. Aynı durumda sen olsan eminim sana ürünler gelirse ücrwtsiz senşn olsun deyip ardına küfür eden bir adama parasını yollardın.
Türkleri küçük düşürdüğümü sanmıyorum, aksine adam olayı Türkiyeye bağlayıp kargoyu kaldırmış li ben Türkiyeye göndertmedim ya da bunu ırkçılığa çekmenin anlamı yok karşınızdaki bir İngiliz. sözünü tutmayan müşterisine küfür eden bir İngiliz, Türk forumuna girip beni aşağılayabileceğini sanıyor sen de çanak tutuyorsan sen bilirsin. Burda olsaydın waxları sana hediye ederdim ama dediğim gibi ben charity box a attım, kimsenin ne 1 pounduna ne 1 bezine ihtiyacım var. Zorla kimsenin malına el koymadım parasını almadım. Benim Türkleri söylediğin gibi 50 usd içinküçük düşürdüğümü düşündüysen en başta konuyu okuyup adamın parasını öder Türklerin gururunu kurtarırdın.

Konu Türk ve İngiliz meselesei değil. Alıcı ve satıcı arasındaki konu ve neden burada tartışıldığıdır.
Admin ve forum yöneticilerine de siz üyelere de söyledim numaramı verdim buradan tartışılmaz bana yazın konuşalım dedim ama konu benim Türkleri küçük düşürmeme kadar getirildi.