Ürünlerin Sulandırılma Oranları

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
İlk mesajda ki listeler günceldir. :) Eklenmesini istediğiniz ürünleri ve oranlarını yazabilirseniz güncellerim.
Ahmet abi flowey ürünlerinde mesela R1 de 50 ml ürün gerisi su yazılmış, ne anlama geliyor? Normalde 1:3 gibi bir oran yazılması lazım değil mi?

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ahmet abi flowey ürünlerinde mesela R1 de 50 ml ürün gerisi su yazılmış, ne anlama geliyor? Normalde 1:3 gibi bir oran yazılması lazım değil mi?
Sanırım hatlar karışmış :komik: düzelteyim.

Seastar76

Acemi Detaycı
Üye
İl
Antalya
herkese merhaba.
valet pro apc - sulandırma oranı ilk sayfadaki listelerde farklı .
1. de 1:30 - 1:100,
3. de ise 1:10 - 1:20 ,
hangisini baz alalım ? teşekkürler

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
herkese merhaba.
valet pro apc - sulandırma oranı ilk sayfadaki listelerde farklı .
1. de 1:30 - 1:100,
3. de ise 1:10 - 1:20 ,
hangisini baz alalım ? teşekkürler
Merhaba, 3'ü dikkate alabilirsiniz. 1:10 guzel orandır.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seastar76

Acemi Detaycı
Üye
İl
Antalya

narcobs

Acemi Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
@Pro adminim, forumdan bir çok kişi Flowey ürünlerinden aldı, ilk sayfaya bu ürünlerlerin de karışım oranlarını ekleyebilirsek şahane olur :)

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Pro adminim, forumdan bir çok kişi Flowey ürünlerinden aldı, ilk sayfaya bu ürünlerlerin de karışım oranlarını ekleyebilirsek şahane olur :)
Tam olarak aynısını yazacaktım.
Bayağı bir ürün aldım, henüz kullanamadım ama kullanmaya hazır olduğumda sulandırma ile ilgili soru işaretlerim var. :)

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Listede göremedim.Auto finesse crystal glass celanerin elimde konsantre ürünü var bölünük.suşandırma oranı ne olmalıdır?
Birde yine konsantre cg böcek zift temizlyeicisi var,bu sulandırılıyor mu?

chuckchucky

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Selamalar kwazar 2lt köpük pompa aldım yanında da valet pro foamula 1, vp ansf, ve kova içinde vp comcentrated car wash aldım fakat pompada bir türlü kıvamı tutturamadım
Golf aracım var pompada siyah yogun başlıgı kullanıyorum 1 lt su ve 100 ml vp ansf koydum ama hem cok katı oldu temizleniyor hemde 1 tl golf gibi hb araca yetmiyor ben 1:50 sulandırma falan anlamıyorım direk ml olarak ayarlıyorum
Ne yapmam gerekiyor sizce arkadaşlar aracımda seramik kaplama var kırmızı renk

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Selamalar kwazar 2lt köpük pompa aldım yanında da valet pro foamula 1, vp ansf, ve kova içinde vp comcentrated car wash aldım fakat pompada bir türlü kıvamı tutturamadım
Golf aracım var pompada siyah yogun başlıgı kullanıyorum 1 lt su ve 100 ml vp ansf koydum ama hem cok katı oldu temizleniyor hemde 1 tl golf gibi hb araca yetmiyor ben 1:50 sulandırma falan anlamıyorım direk ml olarak ayarlıyorum
Ben max 50 ml koyuyorum. 1900 ml su İçin. Başka köpük şampuanla 30 ml bile koydum ondan bile gayet memnundum. Bende 4-5 çeşit köpük var. O yüzden bi köpük İçin karşılaştırma yapamıyorum.
Ama 1 litre için 100 ml çok

30-50 ml arası yapsan 1900 ml su koysan gayet yeterli olur .
Su İçin tavsiyem soğuk olmasın , ılık olursa daha çok köpürür. Kaynarsa olmasın. Birde arıtılmış olursa çok daha iyi olur . Ben daha denemedim ama mantık yürüttüm

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Hocam 1:50 1 birim şampuan 50 birim su demek . Ben kwazar ile 2 litre karışım yapıyorum yine yetmiyordu yanına 1 litre daha pet şişede karışım yapıp götürüyorum artık toplam 3 litre fazla fazla istediğim gibi üst üste sıka sıka yetiyor kıvama birşey diyemem ama kenar köşe yerleri elimde kıvazar sıka sıka fırçalıyorum akmamış oluyor iyi oluyor mavi başlık kullanıyorum ben bu arada

mehmetktl0624

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba grupta yeniyim bir sorum var. Valet pro apc aldık 500 ml. Bu ürün sulandırılmış mıdır yoksa sulandırmamız mı gerekiyor ? Araç iç plastik yüzeyleri temizlemek amaçlı kullanmayı düşünüyoruz. Ağır bir kir leke yok. Amaç sadece parlaklığı ve yüzeysel kirleri almak. Alternatif olarak uygun fiyatlı ne önerebilirsiniz ?

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Merhaba grupta yeniyim bir sorum var. Valet pro apc aldık 500 ml. Bu ürün sulandırılmış mıdır yoksa sulandırmamız mı gerekiyor ? Araç iç plastik yüzeyleri temizlemek amaçlı kullanmayı düşünüyoruz. Ağır bir kir leke yok. Amaç sadece parlaklığı ve yüzeysel kirleri almak. Alternatif olarak uygun fiyatlı ne önerebilirsiniz ?
Orjinal kutusundaysa sulandırılmamıştır , 1:10 veya 1:20 şeklinde yani basit tabir ike , yoğun kullanımda 40 ml ürün 460 ml su ile 500 ml karışım , veya hafif şekilde sulandırmak isterseniz 50 ml ürün ile su katıp 1 lt ürün karışım elde edebilirsiniz

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bölünmüş olarak mı aldınız yoksa 500ml orjinal fısfıs şişe mi?