Uzun yol öncesi temizlik

Hilmi

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir
Herkese merhaba iyi forumlar. Aracı 1 ay önce yıkadım ama 3 5 bin km yol yapmıştır ve balatalar değişmişti. Öncelikle jant lastik temizligiyle başladım. Jantlara ADBL jant temizleyici lastiklere K2 neorim ve üstüne ADBL Yeti köpük sıktım cartainer lastik fırçası ile fırçaladim. Ardindan ön taraflara K2 nuta sinek böcek temizleyici sıktım ve aracı 1500 ml su 50 ml Adbl Yeti hazırladığım karışımla ön yikamasini yaptım. O sirada paspaslari deturner apc ve ön yıkamaya hazırladığım karışımla fırçaladim. Araci duruladiktan sonra kova şampuanı olarak Auto brite purple velvet ile heryeri köpükledim ve jant lastiklere kovada kalanla devam ettim. Tekrar araci duruladim ve nasiol kurulama havlusu ile kuruladim. ADBL Sentetik waxi kaportaya ve jantlara uyguladım. Camlara dıştan Adbl hybrid glass icten flowey s3 ile sildim. İc kısmını hava süpürge yaptım ve Adbl interior qd ile tozunu aldım. En son lastiklere Meg all season ile parlattim. Kirlenecegini bilsem de Uzun yol öncesi temiz araba ve full depo en sevdiğim :) resimler daha iyi olabilirdi ama telefonum eskidi ve araci dışarı çıkartmak için uğraşmak istemedim.okuduğunuz için teşekkür ederim:)

wonder woman new 52 türkçe

Son düzenleme:

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerinize emeğinize sağlık hocam. Güzel uygulama olmuş. Yarışmanız için bol şanslar diliyorum :)

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Eline, emeğine, yüreğine sağlık. Temiz araç candır, yapılan her detay kıymetlidir. İyi tatiller, ağız tadıyla güzel anılarınız olsun :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Emeğinize sağlık, temiz arabayla yolculuk yapmak gibisi yok hele bide yolcular ne kadar temiz araba diyorsa göğüsler kabarmıyor değil. :D
Benim en sevdiğim şeyde tatile vs. yere uzun yola giderken halı paspaslar ile sürüş yapmak, bide pedallar da tertemizse tadından yenmez. :D

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Temiz arabayla yola çıkmak insanı sebepsizce mutlu ediyor. Ellerinize sağlık.
Tabi dönüşte kirlet katman olmayacağı için tekrar temizlemek bi tık kolay olur :):)

srcn09

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Uzun yola çıkmadan önce yapılan temizlik çok değerli geliyor bana :) Temiz araba ile uzun yola çıkarım bende her zaman ;) Elinize sağlık hocam

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhaba iyi forumlar. Aracı 1 ay önce yıkadım ama 3 5 bin km yol yapmıştır ve balatalar değişmişti. Öncelikle jant lastik temizligiyle başladım. Jantlara ADBL jant temizleyici lastiklere K2 neorim ve üstüne ADBL Yeti köpük sıktım cartainer lastik fırçası ile fırçaladim. Ardindan ön taraflara K2 nuta sinek böcek temizleyici sıktım ve aracı 1500 ml su 50 ml Adbl Yeti hazırladığım karışımla ön yikamasini yaptım. O sirada paspaslari deturner apc ve ön yıkamaya hazırladığım karışımla fırçaladim. Araci duruladiktan sonra kova şampuanı olarak Auto brite purple velvet ile heryeri köpükledim ve jant lastiklere kovada kalanla devam ettim. Tekrar araci duruladim ve nasiol kurulama havlusu ile kuruladim. ADBL Sentetik waxi kaportaya ve jantlara uyguladım. Camlara dıştan Adbl hybrid glass icten flowey s3 ile sildim. İc kısmını hava süpürge yaptım ve Adbl interior qd ile tozunu aldım. En son lastiklere Meg all season ile parlattim. Kirlenecegini bilsem de Uzun yol öncesi temiz araba ve full depo en sevdiğim :) resimler daha iyi olabilirdi ama telefonum eskidi ve araci dışarı çıkartmak için uğraşmak istemedim.okuduğunuz için teşekkür ederim:)

wonder woman new 52 türkçe

Eline emeğine sağlık hocam, temiz arabayla uzun yola çıkmanın tadı bi başka oluyor :)